Tv2 Vild Med Dans

I sin første sæson dansede han med skuespilleren Liv Corfixen, men allerede under parrets første dans, en vals, var det nær gået galt for Mads Vad. - Jeg var så nervøs og spændt, fordi jeg gerne ville gøre det helt perfekt. Og så sker der det i begyndelsen af dansen, at mine laksko gnider sig mod hinanden, så jeg næsten er ved at snuble. Jeg kan tydeligt huske, at jeg tænkte "nej for helvede, Mads". Den første dans var meget shaky, siger han. Læs også: Kom med backstage: Det tænker 'Vild med dans'-parrene om hinanden Parret måtte da også nøjes med 15 point og en sidsteplads fra dommerne efter den første danserunde, men valsen med Liv Corfixen vil nu altid betyde noget særligt for Mads Vad. - Den første dans var en kæmpeoplevelse, som jeg aldrig nogensinde vil glemme. Men for pokker, hvor var jeg nervøs, siger han. Se Mads Vads allerførste dans i 'Vild med dans', en vals med Liv Corfixen, fra 2006 i videoen herunder. Michael Olesen Michael Olesen debuterede i fjerde sæson af 'Vild med dans', hvor han dansede sammen med Anne Louise Hassing.

Se alle dansene i 'Vild med dans' 2019 - TV 2

Er du mest til quickstep, vals eller jive? Her kan du se eller gense alle dansene uge for uge. Sæson 16 af 'Vild med dans' er i fuld gang, og 12 par har sagt ja til at vise deres danseevner frem på både gulvet og tv-skærmen. Herunder kan du se eller gense alle dansene fra 'Vild med dans' 2019. Årets deltagere er: Dessertkokken Christel Pixi, bokseren Mikkel Kessler, skuespilleren Marie Bach Hansen, kokken Umut Sakarya, modellen Oscar Bjerrehuus, bordtennisspilleren Michael Maze, skuespilleren Neel Rønholt, tv-værten Christopher Læssø, sangerinden Anne Dorte Michelsen, forretningskvinden Birgit Aaby, sangerinden Coco O. og skuespilleren Jakob Fauerby.

Hans første tur på dansegulvet var i en vals med skuespilleren Mia Lyhne, og selvom parret kom flot igennem dansen, var Thomas Evers Poulsen ikke begejstret over de 18 point, de fik af dommerne. - Jeg undrede mig over, at vi ikke fik flere point, og jeg kan huske, jeg irriterede mig over det, siger han i dag. Læs også: 'Vild med dans'-premiere slår otte år gammel rekord Han og Mia Lyhne endte dog med at vinde den første sæson, og med sejren fulgte et trofæ, som dengang var formet som en diskokugle. Vindertrofæet står stadig i Thomas Evers Poulsens vindueskarm, men: - De der små glas på diskokuglen er begyndt at falde af nu. Så trofæet kan altså holde i ti år, siger han med et grin. Se Thomas Evers Poulsens allerførste dans i 'Vild med dans', en vals med Mia Lyhne, fra foråret 2005 i videoen øverst. Mie Moltke Mie Moltke i anden sæson af 'Vild med dans' sammen med Peter Mygind, i tredje sæson sammen med Master Fatman og senest i den nuværende 12. sæson, hvor hun danser med James Sampson.

Udland Danmark er en af de 'sparsommelige fire': - Jungletrommerne buldrede lige med det samme, siger korrespondent

  • Tv2 vild med dans vindere
  • Tv2 vild med dans point
  • Tv2 vild med dans afgoerelsen
  • Tv2 vild med dans 2020
  • Tv2 vild med dans 2013
  • Se alle dansene i 'Vild med dans' 2019 - TV 2

Han følte, han havde noget, han skulle bevise over for dem. Endelig skulle han også for første gang i sin karriere pludselig til at tage stilling til sin partners hår, kjole og makeup – noget som aldrig tidligere havde interesseret ham. - Jeg havde jo et ansvar for, at min partner så godt ud. Så til Anne Louise vil jeg gerne sige et stort undskyld for, at jeg fik dig til at ligne en påskekylling. Af hjertet undskyld. Jeg var urutineret, siger han med et grin om den gule kjole, som Anne Louise Hassing dansede sin første dans i. Se Michael Olesens allerførste dans i 'Vild med dans', en quickstep med Anne Louise Hassing, fra 2007 i videoen herunder. Følg 'Vild med dans' på de sociale medier Få de seneste nyheder, interviews og billeder fra 'Vild med dans' og kom med backstage på de sociale medier her: Følg 'Vild med dans' på Facebook Følg 'Vild med dans' på Instagram Følg 'Vild med dans' på Twitter Debuterede i sæson et og deltager i år for tiende gang. Var desuden dommer i sæson to og sad helt over i sæson otte.