Zleep Hotel Ishøj

Hoteller med kvalitet til attraktive priser Velkommen til Zleep Hotels – en prisvenlig hotelkæde med et udvalg af kvalitetsservices. Vores danske rødder og værdisæt afspejler sig i vores måde at drifte hoteller på. Derfor vil du altid opleve at god service, kvalitet og skandinavisk design går hånd i hånd på vores hoteller, og dét uanset hvilket land du besøger os i. Hos Zleep Hotels får du kvalitetsovernatninger til attraktive priser. På værelset kan du slappe af og samle energi til en ny dag. Her finder du blandt andet en seng af høj kvalitet, gratis WiFi og et fladskærms tv. I loungeområderne kan du nyde den hyggelige atmosfære med receptionens summen i baggrunden. Vi tilbyder et udvalg af både kolde og varme forfriskninger samt lidt til den lette sult. Hvad end du rejser med familien på weekendtur, er på forretningsrejse eller blot har brug for en enkel og hurtig overnatning vil Zleep Hotels nok altid være det bedste og ikke mindst prisbevidste valg. Morgenmad Grundet COVID 19 er det i øjeblikket kun mulighed for morgenmad to-go Vi serverer en god morgenmadsbuffet med 30-60% økologiske produkter.

Zleep hotel ishøj ishøj

Gør som 1. 200 andre virksomheder og lav en firmaaftale med Zleep Hotels allerede i dag. Hotelprojekter Vi vækster dag for dag, og i øjeblikket har vi flere, spændende hotelprojekter i gang. Vil du vide mere om projekterne, i hvilke byer vi åbner, og fra hvornår du kan "flytte ind", så holder vi dig opdateret her. Deutsche Hospitality Zleep Hotels er en del af Deutsche Hospitalitys brandfamilie. Deutsche Hospitality opererer, foruden Zleep, de fire kendte hotelmærker: Steigenberger Hotels and Resorts, MAXX by Steigenberger, Jaz in the City og IntercityHotel. Deutsche Hospitality favner en ekstraordinær hotelportefølje med mere end 130 hoteller fordelt på tre kontinenter. Brug for hjælp? +45 70 235 635 Zleep hoteller

I buffeten finder du et sortiment af rundstykker, æg, pandekager, yoghurt, müsli, pålæg og wienerbrød. Desuden tilbydes et udvalg af glutenfri alternativer. Priser Når du foretager din reservation, kan du vælge mellem to pristyper med forskellige fordele: Best Price giver 10% rabat på dagsprisen, og Flex Price garanterer en mere fleksibel reservation. Et bæredygtigt Zleep Vi søger løbende nye måder, hvorpå vi kan reducere madspild og energiforbrug. Vi genbruger materialer og anvender mange miljøvenlige produkter i hverdagen. Vores grønne kerneværdi afspejles i alt fra bygningsmaterialer, til den daglige drift og på hotellernes tage, hvor Sedumplanter absorberer regnvand og minimerer CO2 udledningen. Hotelfaciliteter Selvom vores hoteller kan variere i størrelse, udseende og rummelighed, får du altid et fast udvalg af gode faciliteter. Enkelte hotellet tilbyder endvidere en række ekstra services. Firmaaftale Vær på forkant og garanter din virksomhed besparelser på op til 20% på hotelovernatninger.

  • Kedel til induktion rød
  • Shop - Den Syvende Himmel
  • Se mine karakterer online
  • Zleep hotel ishøj copenhagen
  • Hvad koster spidsen af en jetjager?
  • Rejser til Japan – med rejseleder - små grupper - forår og efterår
  • Slidgigt i lænden
  • Renæssancen i danmark
  • Kartofler på grill
  • Hvorfor blev berlinmuren bygget