Dsb S-Tog

Den største samlede kundegruppe var pendlere. [1] DSB S-togs markedsandel af den samlede kollektive transport i hovedstadsområdet var i 2011 31, 7% [2] Administrerende direktør for DSB S-tog siden 2007 var Gert Frost. I foråret 2013 blev DSB S-tog sammenlagt med DSB med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2013.

Dsb s-tog a/s

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi DSB S-tog a/s er et datterselskab i DSB -koncernen, der står for driften af de københavnske S-tog, samt for billetsalg og Kort & Godt -butikker på S-togsstationerne. DSB S-tog blev dannet i 1999 et selvstændigt aktieselskab, der er 100% ejet af DSB. Før det var DSB S-tog en integreret del af DSB, i en årrække under navnet S-togsdivisionen. I en periode var S-togsdriften dog varetaget af Hovedstadsrådet der også stod for busdriften (HT) - det senere HUR. Administrerende direktør for DSB S-tog siden 2007 er Gert Frost.

Gå til forsiden af Nyheder TV Radio Privatlivspolitik Kontakt DR

S tog kort

Danmark - Alle Jernbane linjer DSB S-tog DSB S-tog (DSB) er en offentlig transport udbyder i Danmark, som driver Jernbane linjer siden 1926. DSB S-tog har 7 Jernbane linjer i Danmark med 81 Jernbane stationer. Deres Jernbane linjer dækker et område fra (Lillerød) i nord med et stoppested på Allerød St. til (Køge) i syd med et stoppested på Køge St.. Deres mest vestlige stoppested er Frederikssund St. (Frederikssund) og det mest østlige stoppested er Nordhavn St. (Østerbro, København). DSB S-tog offline kort (PDF) DSB S-tog har Jernbane linjer, der kører over hele Danmark, herunder til: Vesterbro, Valby, Skovlunde, Charlottenlund, Vanløse. Den længste linje fra DSB S-tog er: A. Denne Jernbane linje starter fra Køge St. (Køge) og ender på Hillerød St. (Hillerød). Den er over 74 km lang og har 36 stoppesteder. Den korteste linje er: F. Denne Jernbane linje starter fra NY Ellebjerg St. (Togbus) (Valby, København) og ender på Hellerup St. (Østerbro, København). Den er 12 km lang med 12 stoppesteder.

Denne artikel omhandler virksomheden DSB S-tog a/s. For selve S-togsnettet, se S-tog. DSB S-tog a/s var et datterselskab af den selvstændige offentlige virksomhed DSB, som havde til opgave at drive S-togsnettet, der udgør grundstammen i Hovedstadsregionens kollektive transportnet. Virksomheden omsatte i 2011 for 2, 454 mia. kr. og beskæftigede 1. 105 ansatte. DSB S-tog opererede på baggrund af en kontrakt med Transportministeriet og havde foruden selve driften af banen og bemandingen af togene ansvaret for sikkerhed, information til passagererne samt S-togsproduktets kvalitet. Vedligehold, rengøring og klargøring af togene varetoges fra 2011 af DSB Vedligehold A/S. DSB S-tog blev udskilt i 1999 som et selvstændigt aktieselskab, der var 100 procent ejet af DSB. Før det var DSB S-tog en integreret del af DSB, i en årrække under navnet S-togsdivisionen. I en periode var S-togsdriften dog varetaget af Hovedstadsrådet, der også stod for busdriften (HT) – det nuværende Movia. I 2011 havde DSB S-tog 100, 6 mio. kunder, hvilket var en stigning på 8% i forhold til 2010.

Dsb s-tog

NT, Region Nordjylland og Nordjyske Jernbaner (NJ) varetager i fællesskab den regionale togdrift mellem Skagen, Frederikshavn, Hjørring, Aalborg og Skørping. Region Nordjylland har det formellem trafikkøberansvar, NT står for det administrative, mens NJ varetager den daglige drift. Køreplaner for tog Nordjyske Jernbaner (NJ) udfører strækningerne Skagen - Frederikshavn - Hjørring - Aalborg - Skørping samt Hirtshals - Hjørring. Togplanerne for Nordjyske Jernbaner findes ved at klikke her; RE75 Skagen - Frederikshavn - Hjørring - Aalborg - (Skørping) samt RE76 Hirtshals - Hjørring DSB kører IC Lyntog og IC tog til/fra Aalborg og andre landsdele. Køreplaner for DSB's tog findes på Arriva Tog kører på strækningen Thisted - Struer. Køreplaner for Thybanen findes på Alle køreplaner findes desuden på Togbus Indimellem sker der noget, som gør at togene ikke kan køre. Det kan fx være ved sporarbejde. Hvis det sker, indsætter vi i stedet busser mellem de stationer, som toget ellers skulle have kørt fra og til.

Skal du krydse regionsgrænsen, skal du købe billet hos DSB. Almindelige DSB enkeltbilletter, DSB mobilklippekort, DSB pendlerkort og rejsekort kan benyttes i både NJ's og DSB's tog. Du skal dog være opmærksom på, at der er visse af DSB's produkter, der ikke kan benyttes i NJ's tog, hvilket kan få indflydelse på din rejse, hvis du rejser i Nordjylland. Bus & togtrafik Hvilket afsnit skal starte med at være foldbar? 2

DSB S-tog Jernbane linjer, Jernbane tider i Danmark

DSB S-tog Ved Fiskebæk 2003 - video dailymotion

Der er begrænset plads i togbusserne i forhold til toget, og derfor er der særlige regler for at medbringe cykler, barnevogne og kørestole i togbusserne. Du kan ikke medbringe en cykel i togbussen. Barnevogne medtages i bagagerummet i togbusser. Barnevognen skal så vidt muligt klappes sammen. I sjældne tilfælde er bussen indrettet, som en bybus, hvor barnevognen kan medtages i selve bussen. Kørestolsbrugere og andre kunder, der har behov for handicaphjælp, skal kontakte DSB Handicapservice på tlf. 70 13 14 19. El-løbehjul medtages kun, hvis de er klappet sammen og opbevares i en taske eller lign. Hittegods Hittegods fra togbusserne indleveres i NT Kundecenter på hverdage før kl. 12. Hvis du har glemt noget i togbussen, skal du kontakte NT Kundecenter på 98 11 11 11 efter kl. 12 den næstkommende hverdag. Hvis togbussen ikke kommer Hvis togbussen ikke kommer kan du kontakte os på telefon 99 34 11 12 for at få hjælp. Priser og billetter NT's billetter og kort kan benyttes til alle rejser med tog internt i Region Nordjylland.

 1. Dansk melodi grand prix 2019 deltagere
 2. Fyldte kartofler med cheddar og bacon | Meny.dk
 3. Velkommen hos ørelægerne
 4. Rejse rhodos
 5. Byg nyt hus pris
 6. Dsb s-tog trafikinformation
 7. Se og hør nyheder
 8. S tog plan
 9. Oplevelser til ham
 10. Dsb tog kort
 11. Hvor langt er der til månen 2018

Vi kalder erstatningsbusserne for togbusser. Togbussen holder almindeligvis lige uden for stationen eller så tæt ved som muligt. Togbussernes stoppesteder Du finder oversigtskort for stationer med togbusstoppesteder ved at klikke her Billetter og kort Du kan ikke købes billet i togbusserne. Togbusser, der indsættes pga. af akut opståede problemer, kan du heller ikke checke ind og ud i med Rejsekort og Pendlerkort Billetter køber du på, i NT's app NT Billet eller i automaten på stationen. Det er ikke muligt at købe billetter i togbussen. Benytter du Rejsekort eller Pendlerkort, skal du tjekke ind og ud på stationen. Ved de planlagte sporarbejder og indsættelse af togbusser i perioden 1/4 - 7/8 2020 kan du dog checke ind og ud i togbussen. Pendlerkort, ungdomskort og lign. periodekorttyper fremvises til chaufføren ved indstigning Hvis du skifter fra togbussen til et tog eller en anden bus, skal du huske at checke ind igen. Husk først at tjekke ud, når du er helt færdig med din rejse. Cykler, barnevogne, kørestole og handicaphjælp mv.