Polering Af Bil Pris

Når polermidlet er blevet arbejdet ordentligt ind, vil det blive transparent. Fjern til sidst overskydende polermiddel og giv din bil en omgang voks. Hvis du gerne vil have et optimalt resultat, slipper du dog ikke udenom at give din bil en professionel behandling. På den måde kan du også slippe for det hårde slid, og i stedet bruge din tid på noget lidt sjovere.

Polering af bil pris 2

Polering af bil pris e

Det kræver hårde metoder at fjerne. Polering, polering og så lidt polering Brian går i gang med at polere bilen lidt ad gangen. Han bruger en polérmaskine og et professionelt polérmiddel, som kræver erfaring. Presser han for hårdt, eller kører han maskinen for hurtigt, kan han risikere at fjerne for meget af klarlakken. Brian polerer af flere omgange, indtil han har opnået den ønskede effekt. For at få en idé om, hvor lang tid det tager, så spenderede han mere tid på taget, end vi brugte på hele amatørdelen. 3. Afsluttende vokslag giver fornyet glans Lakken er nu blevet poleret. Det vil altså sige, at der er fjernet et tyndt lag af den eksisterende klarlak. Herefter skal lakken pudses op og have et beskyttende lag voks, så den bliver mere modstandsdygtig overfor skidt, snavs og vand. Brian bruger også en polérmaskine til den afsluttende del, når han påfører selve voksen. Til sidste bliver hele bilen tørret af i hånden med en mikrofiberklud. En professionel klargøring som denne vil koste 2.

Forside 2020-03-16T22:05:10+01:00 Vi giver din bil en foryngelseskur Beregn din pris her på vores hjemmeside Polering og lakforsegling Vi er eksperter i polering og lakforsegling af din bil Vi har stadig åbent! Selv om der i det omgivende samfund er Corona-virus, har vi hos Bilkosmetologen stadig åbent, og vil give vore kunder den samme, gode behandling som altid. For at passe på vores medarbejdere vil vi dog henstille til vores kunder, at: Der er ingen adgang for kunder til selve værkstedet. Al henvendelse skal ske til kontoret. Har du bestilt tid til din bil og får symptomer efterfølgende, bedes du afbestille din tid. En afbestilling koster ikke noget. Hold afstand til personalet. Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens generelle råd og anbefalinger, og beder om vore kunders forståelse for situationen. Vi vil løbende tilpasse ovenstående henstillinger, hvis der kommer nye råd og anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen. Polering Få frisket bilen op udvendigt med polering og lakforsegling Interiørrengøring Pust nyt liv i bilen med en grundig rengøring af al interiøret Karosserivask Med en karosserivask spuler vi bilen og håndvakser den med voksshampoo Motorvask Få renset din motor for olie, fedt og vejsnavs med en grundig og professionel motorvask Beregn din pris her Via vores prisberegner kan du finde ud af hvad prisen på din næste opgave vil ligge i.

  1. Polering af bil pris en compte
  2. Priser - Bilkosmetologen - Find priser på vores forskellige behandlinger
  3. Polering af bil pris 100
  4. Salg af brugt bil
  5. Polering af bil pris aalborg
  6. Læserne spørger: Lene Kaaberbøl | Information
  1. Hirtshals kringle søren ryge
  2. Gipsplader jem og fix
  3. Blue city københavn
  4. Hist hvor vejen slår en bugt kim larsen