Det Lille Mememageri

— Mikael Bertelsen (@BertelsenMikael) May 13, 2019 Da Radio24syv-programmet lukkede i efteråret, fortsatte memeprofilen på Instagram og Twitter. Vage retningslinjer på Instagram Profilen detlillemememageri24syv har tidligere oplevet at få fjernet indhold fra Instagram. Maya Tekeli mener, det er svært at finde ud af, hvornår man som indholdsskaber krydser grænsen på Instagram. "Det er problematisk, at et sted, hvor en stor del af den offentlige debat foregår, altså sociale medier, bliver modereret af private virksomheder. Det er et sted, hvor man er nødt til at tilpasse sig for ikke at blive censureret, og hvor man må yde selvcensur for at holde sig inden for nogle linjer, der kommer fra en international virksomhed, som tjener penge på en, " siger hun. Det kan ramme både politikere, der kommunikerer direkte til vælgerne gennem deres egne profiler, traditionelle medier på sociale medier, og influencere, der skaber karrierer udelukkende på sociale medier. "Jeg synes, det er rigtig vigtigt at tænke på, at man ikke er herre over sit eget talerør på sociale medier, og der ligger et demokratisk problem i det, " siger Maya Tekeli.

Det lille mememageri fc

"Det vil jo ofte være, fordi man har overtrådt retningslinjerne nogle gange. Men grunden til, at vi ikke går ind i detaljer i hver enkelt sag, er ofte, at vi ikke ønsker, at folk skal kunne snyde systemet. Der vil altid være nogen, der tester os ​ved at forsøge at omgå reglerne på kreative måder. " Journalisten bag profilen detlillemememageri24syv fortæller, at det endnu ikke er lykkes at komme i kontakt med Instagram angående sletningen – hvorfor er det ikke muligt? "Du får altid en besked, når vi tager indholdet ned, og du kan appellere beslutningen. Men vi har ikke en hotline, som du kan ringe til og få nuancerne. Det er en gratis, self-serve platform. Til gengæld har vi lagt vores regler for indhold frit frem, for at det netop er tydeligt, hvor vi sætter grænserne. " Det Lille Mememageri har blandt andet lavet satire over, at særlig rådgiver for statsministeren Martin Rossen ikke stiller op til interview. Mener selv, retningslinjerne er ret grundige Når så stor en del af vores offentlige samtale foregår på platforme som Instagram, er det så ikke et demokratisk problem, at I sletter profiler uden varsel, dialog eller forklaring?

Det lille mememageri news

"Vores platform skal ikke være katapult for alt mærkeligt og klamt indhold i verden. Det ønsker vi simpelthen ikke, og derfor har vi sat regler op for, hvad vi tillader. " Hvor går man hen, hvis man som bruger gerne vil have en dialog med jer hos Instagram om jeres retningslinjer? "Vi stiller op til voldsomt mange ting nu til dags, vi stiller op til alverdens debatarrangementer, konferencer og møder. Vi tager gerne snakken om, hvorfor vi har de regler, vi har. " Så hvis denne her journalist gerne vil i kontakt med jer, så skal hun tage til debatarrangementer og møder, hvor I er? "Det er hun da velkommen til at gøre, hun kan også invitere til et eller andet, det må hun da gerne. " Så hvis hun inviterede jer til et debatarrangement om jeres retningslinjer, ville I så komme? "Det kan sagtens være. "

Det lille mememageri n

Det lille mememageri airport

Okay, jeg vil ikke lyve, vi når ikke rigtigt ud på det dybe i første afsnit nej. Det lyder som et rigtigt ungdomsvenligt program. Hvad angår dem der er med, så er de nok mest af alt castet til at være i øjenhøjde med "de unge normies", de referere til de mest mainstream platforme i universet, og til memes der forlængst har lidt druknedøden på facebook. Men så igen, jeg tror også du havde spændt buen for hårdt, hvis du havde håbet på et dybdegående program.

Det lille mememageri university

I november lancerede Socialdemokratiet en kampagne for mere overvågning. Vi insisterer på, at man som borger i Danmark skal kunne føle sig tryg – uanset hvem man er, og hvor man bor. Posted by Socialdemokratiet on Thursday, October 10, 2019 Mememageriet satte Socialdemokratiets tekst ind på et billede af Hitler og skiftede "Danmark" ud med "Tyskland". Det blev fjernet. Mette Frederiksen og Stalin I har overtrådt retningslinjer mange gange, I har jo brudt ophavsretten adskillige gange – var det ikke bare et spørgsmål om tid, før nok anmeldte jer, til at I blev lukket? "Når man bryder retningslinjerne ved at lave kontroversielt indhold, som vi har gjort, så ved man jo godt, hvad konsekvenserne kan være. Men konsekvenserne gør jo ikke, at missionen er mindre værd – tværtimod synes jeg, det er et godt plottwist, at profilen blev lukket ned, " siger hun. Da profilen lagde et billede op, hvor de sammenlignede statsminister Mette Frederiksen med Stalin, blev det også taget ned, fortæller hun.

  • Det lille mememageri university
  • Vild med dans-historie - Wikipedia, den frie encyklopædi
  • Det lille mememageri weather
  • Olsen banden går i krig
  • Grydebrød | Verdens bedste koldhævede brød - FoodTV
  • Det lille mememageri d
  • Lytte til Det Lille Mememageri Podcast
  • Den permanente århus

I opererer på en privatejet platform med et sæt retningslinjer. Er det ikke fair nok, at I skal overholde deres retningslinjer for at få lov til at være der, ligesom alle andre skal? "Selvfølgelig skal alle overholde de retningslinjer, der er, men problemet er, at de retningslinjer er enormt vage. Man ved ikke, hvornår man overskrider den ene eller den anden grænse, " siger hun. Hun fortæller, at hun har forsøgt at komme i kontakt med Instagram dagligt, siden kontoen blev slettet den 25. december, men uden held. Hvis du ikke bryder dig om reglerne, kan I så ikke bare finde et andet sted at være? "Jo, men vi vil for det første gerne være der, hvor folk er, for vi vil gerne nå ud til den målgruppe, der er på Instagram. Jeg synes, det er vigtigt at yde kritik af en platform på selve platformen. Derudover er problemerne jo først blevet tydelige for os gennem den undersøgelse, som det har været at lave programmet og have profilen, " siger hun. Kritiserede magthaverne Detlillemememageri24yv lavede memes om alt fra dansk politik til ungdomskultur og kritiserede ofte magthaverne.