Dsb Plus Glemt Kort

Du kan læse Udenrigsministeriets rejsevejledninger samt andre landes pas- og visumregler på Udenrigsministeriets hjemmeside. Andre landes pas- og visumregler (nyt vindue) Den første udgave af legitimationskortet Den første udgave af legitimationskortet, der kunne udstedes indtil den 1. marts 2018, indeholdt ikke oplysning om nationalitet. Den første udgave af legitimationskortet er stadig gyldig indtil udløbet af gyldighedsperioden. Ungekort / alkoholkort Reglerne om det tidligere ungekort/alkoholkort blev ophævet den 1. juli 2017. Det betyder, at der ikke længere kan udstedes sådanne kort, men allerede udstedte kort kan anvendes i den resterende gyldighedsperiode. Ansøg om legitimationskort Start Ansøg om udstedelse af ID-kort Du skal møde personligt op i borgerservice i den kommune, du har adresse og bor i for at ansøge om et legitimationskort. Husk at medbringe original dåbs-, navne- eller fødselsattest eller pas, kørekort eller sundhedskort for at bekræfte din identitet. Der skal være et billede af dig på kortet.

Dsb plus glemt kort

Har du glemt din kode, kan du nemt selv lave en ny. Sådan gør du: MobilePay-appen På log ind-siden: Tryk på spørgsmålstegnet i øverste højre hjørne Tryk på 'Glemt kode' Bekræft, at du ønsker en ny kode ved at klikke på 'Næste' Du modtager nu en aktiveringskode via sms (der kan gå op til 30 minutter) Indtast aktiveringskoden Tryk 'OK' Bekræft dit kort ved at indtast de fire sidste cifre på det kort, du har registreret i MobilePay Vælg en ny firecifret kode. Det er vigtigt, at du vælger en kode, som ingen andre kender Bekræft din nye firecifrede kode Bemærk, hvis du har tilknyttet flere kort i MobilePay, er det tallene fra det kort du oprettede først, du skal bruge til at genaktivere din adgang. Hvis du har fået nyt kort, er det fortsat dit gamle kortnummer du skal bruge til genaktivering. Kan du ikke huske, hvilket kort du har registreret i MobilePay, så ring til MobilePay support på tlf. 45 144 447.

 • Slaget ved Somme: 140 dage i helvede | historienet.dk
 • Se billedet: ”Hammerslag”-vært er for høj til TV 2
 • Kort og diagrammer — Det Europæiske Miljøagentur
 • Tilbehør til varmrøget laks 2
 • De 18 sange til Danmarks Fællessang er fundet - Spil Dansk
 • Ungarsk giftprop er tæt på at flyde ud i Donau - politiken.dk
 • Dsb plus glemt kort
 • Hvor mange er der i danmark
 • Cyklen med i toget good
 • Dsb plus glemt kort 2017
 • Dsb plus glemt kort one
 • Kort og andre betalingsmuligheder

Har du glemt din pinkode, skal du have en ny til dit kort. Visa/Dankort: Du skal bestille et nyt Visa/Dankort, da det ikke er muligt at genbestille pinkoden. Mastercard: Til Mastercard og Mastercard Direct skal du ikke altid have et nyt kort. KontantKort: For KontantKort er pinkoden altid den samme for alle kort. Koden til alle Kontantkort er 0000. Sådan gør du Log på Danske Netbank, og kom direkte til 'Kortoversigt'. Klik på funktionspilen ud for det kort, du ønsker at genbestille en kode til, og vælg 'Bestil ny pinkode'. Du kan nu se kortdetaljerne og om du også får et nyt kort. Klik 'OK'. Indtast adgangskode, og klik 'Godkend'. Du modtager din pinkode efter 3 - 7 hverdage. Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback Hvis du har forslag eller kommentarer til indholdet på siden vil vi meget gerne høre det, men husk, at du pga. sikkerhed ikke skal skrive personlige oplysninger (navne, kontonumre, osv. ) til os på denne side. Bemærk. Vi har ikke mulighed for at svare tilbage på din feedback.

 1. Han herred efterskole
 2. Ole lund kirkegaard boyer.fr
 3. Den tal
 4. Se din årsopgørelse allerede nu
 5. Hvad er psoriasis