Mobil Til Ældre

Endelig er der tryghedsfunktioner, som er typisk for Doro. Dette inkluderer en tryghedsknap på bagsiden, hvorved der kan ringes op til en pårørende eller andet med et enkelt tryk, og der kan automatisk sendes en SMS med lokalitetsoplysninger. Telefonen fås i farverne sort/hvid og sølvfarvet. Modellen stammer fra Doros 65-serie, hvor der også findes nogle lidt billigere modeller med lidt færre funktioner, fx uden gps. >> Doro 6531 er set hos Wupti til 1312 kr. uden abonnement 4) Med på noderne med en Smartphone – Doro Liberto 825 Har du allerede godt styr på din gamle mobiltelefon og sender måske allerede tekstbeskeder og tager billeder på din nuværende, så er det måske tid til at gå hele vejen og anskaffe en smartphone og dermed få et vælg af funktioner? Doro Liberto 825 har de samme funktioner som andre smartphones, men er designet til at være intuitiv og brugervenlig. Det store touch-screen display er let at betjene og skriften er stor og let-læselig. Lyden er høj og tydelig. Doro Liberto 825 Telefonen kan gå på det lynhurtige 4G-netværk.

Mobiltelefon til ældre test

Telefonen har desuden GPS-positionering og kan sættes til automatisk at sende en besked med din lokation til bestemte numre. Doro Secure 580 Selve displayet er ikke voldsomt stort, men tallene har en god størrelse og er letlæselige. Endelig har telefonen høj og tydelig lyd og er stænksikker. Det specielle tastatur gør dog også, at du må give afkald på muligheden for at skrive SMS'er, men du kan godt modtage SMS'er. Dette er mobiltelefonen til brugeren, der ønsker en telefon, der er så simpel som muligt. >> Doro Secure 580 er set hos Wupti til 999 kr uden abonnement 2) Den klassiske mobiltelefon – Doro PhoneEasy ® 530X Denne mobiltelefon er udformet, som langt de fleste telefoner så ud inden de lidt større smartphones begyndte at tage over. Den er relativt robust og vandtæt, så den egner sig også godt til en aktiv livsstil med mange timer udendørs. Doro PhoneEasy® 530X Farveskærmen har en fin størrelse på trods af den forholdsvis lille samlede størrelse på telefonen. Det gør det let at se tallene (og/eller ordene, hvis du har planer om at sende og modtage tekstbeskeder).

Mobiltelefon til ældre

Her er der fokus på brugervenlighed, enkelhed og kvalitet. Netop fordi Doro henvender sig til en bestemt målgruppe, er det lykkedes at lave modeller, der virker perfekt efter hensigten. De ved, hvem der skal anvende deres telefoner og producerer dem herefter. Doro bliver sjældent nævnt som den største producent, men de ved, at deres brugere hellere vil have simpelhed i stedet for at følge mængden. Fordelen ved Doro Doro giver tryghed. Både for ejeren og for ejerens nærmeste. Med en Doro-mobil er personen nem at få fat i, og vedkommende kan nemt selv ringe til dig, hvis der er behov for det. På den måde bliver Doro et effektivt kommunikationsmiddel for alle parter. En Doro-mobil er enkel og derfor nem at betjene for ældre. Dertil har mobilen den fordel, at den har en meget overkommelig pris og en god holdbarhed. Det er mere end en telefon Den indflydelse, Doro giver med sit produkt, er mere end blot et kommunikationsmiddel. Doro har en underafdeling, der hedder Doro Care, der har til formål at sikre, at ældre kan bo hjemme på en værdig og sikker måde uden at blive stigmatiseret.

Mobil til ældre dansk

 • Sonja fra saxogade 3
 • DR Vejret og DR Sporten i nye omgivelser i Aarhus
 • Mobil til ældre now
 • Mobil til ældre
 • Mobil til ældre new
 • Mobil til ældre mennesker
 • Pasning af eget barn
 • Europæiske alarm-telefonnummer - Wikipedia, den frie encyklopædi
 • ✅Luftige boller | opskrifter | GastroFun.dk
 • Petit By Sofie Schnoor et super smart mærke til teenpiger
 • Tordenskjold & Kold - anmeldelse: Krudtrøg og piktåge | Information
 • Mobil til ældre uden abonnement

Mobiler til seniorer | 4 nemme telefoner designet til ældre | NETKABLET

Mobiltelefoner, de såkaldte smartphones, bliver mere og mere teknologiske og får flere og flere funktioner. Til stor glæde for gadgetsentusiaster og unge. Men for ældre kan det være svært at følge med tidens trend, og for de fleste af dem er det unødvendigt at have en avanceret smartphones, da vedkommende ikke udnytter dens muligheder. Vi stiller skarpt på mobiltelefoner til ældre. Doro – nemt, praktisk og billigt Doro er et af de mest kendte mærker, når snakken går på mobiltelefoner til ældre. Doro er kendt for at producere mobiltelefoner, der er nemme at anvende, praktiske i form af få funktioner og billige i sin pris. Doro-modellerne findes i mange forskellige designs som både klaptelefoner, tastaturmobiler og som enkle smartphones. Derfor kan hver enkelt vælge den type, de finder bedst. Her ses en række Doro-modeller, der kan erhverves for under 2. 000 kroner. Hvad er Doro? Doro er en global virksomhed, der er bevidste om deres indflydelse på verden. De producerer mobiltelefoner, smartphones og fastnettelefoner, der specifikt er lavet til den ældre generation.

2 typer mobiltelefoner Der findes især to forskellige mobilproducenter, som har specialiseret sig i at lave mobiltelefoner til ældre brugere, som har brug for de helt enkle funktioner. Både lyd og skærmtyper er skruet helt op, og det samme er brugervenligheden. Emporia Elegance er den ene producent. Designet på deres telefoner er meget enkle og på sin vis elegant. Den minder mest af alt om en hel gammel Nokia, eller måske en legetøjsmobil, man havde som lille. Lad dig dog ikke snyd. For det giver god mening. Den har forvoksede knapper, og kommer derfor til sin ret på én der aldrig tidligere har ejet en mobiltelefon, og tilmed er den særdeles brugervenlig. Den har tilmed gjort det ekstra nemt for den ældre forbruger, at sende et hurtigt og kort svar. Det har den i det den har flere skabelon-beskeder, som, Ja, Nej og Alt ok. Det gør det altså ekstra nemt for den ældre forbruger. Doro PhoneEasy 332gsm er den anden producent. Den er hovedsageligt lige så venlig som Emporia Elegance. Den minder dog lidt mere om de mobiler man først så på markedet, for godt 10 år siden.