Shu Bi Dua Medlemmer

Og med humor, kærlighed og fandenivoldskhed leverer Shu-bi or not Shu-bi i dag alle de legendariske hits, sammen med en stribe af periodens mere 'hemmelige' numre. Naturligvis tilsat masser af gags, skæve anekdoter og gakkede shownumre.. helt i den gamle Shu-bi-dua ånd. ​ Siden debuten i en udsolgt "Cirkusbygningen" i København i foråret 2016, har Shu-bi or not Shu-bi spillet henved 100 jobs fordelt på musikforeninger, klubber og teatre samt en lang stribe festivaler, by- og havnefester. Overalt hvor bandet spiller skaber de fest og glæde og publikum siger, at en mere autentisk Shu-bi-dua lyd, Shu-bi-dua humor og Shu-bi-dua energi har de ikke oplevet siden de gyldne år. Shu-bi or not Shu-bi trækker mange mennesker til deres koncerter, og hemmeligheden bag dette er nok den, som de selv siger: ​ "Vi er de eneste Shu-bi der dur! " Shu-bi or not Shu-bi FACEBOOK Shu-bi or not Shu-bi HJEMMESIDE

Hardinger Band spiller Shu - Bi - Dua i Markedskroen » Hjallerup Marked

Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent. Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen. Værter: Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak. Serie (16 Episoder) Eldorado De gode historier og fantastiske hits, med omdrejningspunkt i 80'erne. Vært: Jørgen de Mylius. (Sendes også fredag 19. Serie (2 Episoder) Nayas Corner Nayas Corner åbner vinduet ud til verden. Tag en tur ud i det blå med en kulturanbefaling, Naya i ørerne og en kaffe to go, så er din lørdag på benene. Vært: Naya Buric. Serie (153 Episoder) Dansktoppen Den ugentlige hitliste, der afspejler den aktuelle dansksprogede popscene. Dansktoppen er baseret på resultatet af lytternes SMS-afstemning. Vært: Peter Sten. Serie (635 Episoder) P2 Koncerten Hver dag 19. Serie (31 Episoder) Grammofon Grammofon puster støvet af pickup'en. Klassisk musik til dig der vil have akkompagnement til arbejde eller vil have en behagelig start på dagen.

Shu bi dua medlemmer online

Af Peter Elmelund Michael Bundesen var den markante frontfigur i hele Danmarks Shu-bi-dua – poporkestret, der holdt i 40 år. Gennem hele karrieren var han yderst lukket om sit privatliv, men til gengæld yndet forsidestof i medierne. Læs et uddrag af Alting har en ende Shu-bi-dua nyskabte det danske sprog i 1970'erne med gakket lyrik, som ofte blev serveret med gedigen rock og udenlandske hit. Vi skrålede med på "Brutale løg" og "Kylling med soft ice og pølser". Og der var markante meninger i befolkningen. Hvis man var til tidens anden sværvægter – Gasolin' – var man i hvert fald ikke til Shu-bi-dua. Og det tonegivende anmelderkorps havde ikke mange roser til denne flok polerede, forkælede drenge fra de nordlige, rigere forstæder. Med årene er bedømmelserne blevet mere nuancerede, for der er jo virkelig kongeniale sprogperler imellem. Vi har manglet den komplette krønike om Shu-bi-dua. Der er kommet enkelte bøger fra de tidligere medlemmer Jørgen Thorup, Bosse Hall Christensen og Michael Hardinger.

Shu bi dua medlemmer 2

  • Kim larsen værsgo
  • Gourmet Diner: Kan du lide østers?
  • Shu bi dua medlemmer 1
  • Hotel liselund nykøbing falster
  • København Kongelig Hof Apotek
  • Shu bi dua medlemmer online

Shu bi dua medlemmer 3

Sammen med mit band har jeg udvalgt en samling numre, vi synes, der er sjove nok til en 19. – og sidste – plade med Shub-materiale, siger Michael Hardinger i forbindelse med udgivelsen. Koncerter i Søstrene Grene Det nye album Sym-Fo-19 vil eksklusivt sælges i alle Søstrene Grene-butikker landet over, og det glæder den kreative direktør i kæden. - Shu-bi-dua er en institution i dansk musik, og jeg har altid holdt meget af deres leg med ord og historiefortælling. Det er noget, vi også sætter stor pris på i Søstrene Grene. Jeg forbinder Shu-bi-dua og nu Hardinger Band med glæde og gode oplevelser, og det vil vi altid gerne give videre til vores kunder. Derfor spidsede jeg selvfølgelig ører, da jeg hørte, at der lå en masse gammelt Shu-bi-dua-guld og ventede på at komme frem i lyset, siger Cresten Grene, kreativ direktør og medejer i Søstrene Grene. Udgivelsen markeres også med to gratis koncerter ved to af Søstrene Grene's butikker, der vil foregå i Frederiksberg Centret fredag den 3. november klokken 16.

  1. Hvor mange vindmøller er der i danmark
  2. Hvor skal man bo i budapest
  3. Yr vejr københavn de
  4. Dr dk bonderøven