De Små Fagbøger

Af / Michael Jose Gonzalez Foto / / Pressefoto I dag ugiver Chief 1 singlen "Alt er godt", der er hans bud på et dansk sommerhit. Sangen handler ifølge ophavsmanden selv om at tro på at alt vitterligt sker for en grund, men at det bare er frygten, der spænder ben for os. "Om at stikke af engang imellem, tage et åndeligt break fra hverdagen. Om håb", fortæller Chief 1, der på nummeret får besøg af Thomas Buttenschøn. Om det samarbejde siger Chief: "Jeg har altid haft største respekt for Thomas, og jeg har altid elsket hans originale stemme og enestående personlighed. Vi mødtes til en quiz på Kanal 6 hvor vi backstage hurtigt blev enige om at lave noget sammen. Det endte med at jeg producerede en sang på hans nye album, og han så sang med mig på "Alt er godt". " Thomas Buttenschøn er i denne tide aktuel med sit album "Er der godt vejr i himlen? ", mens Chief snart er aktuel i TV2's "Toppen af poppen". Derudover har han i øvrigt 30-års jubilæum i år – både som artist og med Rockers By Choice, som i den anledning tager på tour i september.

De sma fagboer menensker af per oestergaard

Ligevægtede indeks Der findes også det, man kalder ligevægtede indeks. Her vægter alle selskaber uanset størrelse præcis det samme, når indeksets kurs udregnes. CAP indeks Sidst, men ikke mindst, findes der også såkaldte CAP indeks. Det danske C25 indeks er, udover at være et GI indeks, også et CAP indeks. Derfor er den helt korrekte betegnelse for C25 indekset "C25 CAP GI". Hvad er et CAP indeks? At et indeks er et CAP indeks vil sige, at hver enkelt aktie indgår i indekset i forhold til dens markedsværdi, men med et forudbestemt maksimum. I C25 indekset er maksimum 15%, hvilket betyder, at ingen aktie kan vægte mere end 15% i kursudregningen for indekset. Hvis en aktie når denne grænse (overvåges dagligt), sættes den tilbage til en vægtning på 15%. Kurs for det danske C25 indeks Den aktuelle C25 indeks kurs kan ses hos Nasdaq her, og de historiske kurser samt en kursgraf kan findes her. AKTUELLE AKTIER I INDEKSET AMBU B A. P. Møller – Mærsk A A. Møller – Mærsk B Carlsberg B Chr. Hansen Holding Coloplast B Danske Bank Demant DSV Panalpina FLSmidth & Co.

At eje er billigere end at bo til leje - men pas på! - politiken.dk

  • Sådan måler du nemt dit blodsukker
  • Landejendomme Til Salg i Skårup Fyn | Nybolig Ejendomsmægler
  • Tusind tak skal du have
  • Roskilde festival højskole
  • One århus

Det er makabert, men på sin vis også rart at se et kendt ansigt i den kurv. Man vil gerne snart se en ende på listen over dræbte. Vi ved nu, at det var fra Niels Thormods sekretær, Susannes (Sandra Yi Sencindiver), telefon, der blev ringet til Margrethe Thormod den skæbnesvangre nat. En af lommetyvepigerne genkendte nemlig tasken, som hun stjal telefonen fra, inden hun gav den til Taariq (som pudsigt nok også havde en utilfældig forbindelse til Thormod). Hvad der forbinder hende til Tommy, skal man have et helt dansk-svensk forfatterholds samlede fantasi for at kunne forestille sig. Men jeg hepper på, at hun får al skylden, så de andre karakterer kan få fred. 'Broen IIII', afsnit 7:8. Serien sendes på DR1 søndage kl. 20. 00.

Vil du gerne have lidt frugt i? Tilsæt lidt tørret frugt som eksempelvis frysetørret solbær. Mulighederne er mange. Jeg foretrækker at portionsanrette chokolademoussen – pæne glas eller skåle er oplagte hertil. Hvis du ønsker det, kan moussen også serveres i en stor skål, som man selv tager fra ved bordet. 125 g 70% mørk chokolade af god kvalitet 4 æg - gerne friland 70 g rørsukker Chokolademousse opskrift - Den bedste luftige mousse Start med at dele æggehvider- og blommer for sig i hver sin skål - skålene skal være store nok til piskning. Smelt chokolade i mikroovn eller over et vandbad. Pisk æggeblommer og sukker luftige med en elpisker til de får en nærmest hvid farve. Pisk dernæst æggehvider stive. Hæld den smeltede chokolade forsigtigt i de piskede æggeblommer mens du rører rundt - det hele skal være rørt sammen. Hæld æggehvider i chokolademassen og vend det forsigtigt sammen. Hvis du vil servere din chokolademousse i en stor skål, hælder du massen heri, dækker den til med film og sætter den på køl.