Sota Sushi Århus

Sota Sushi vil gerne have mere fokus på danske nyfangede fisk, såsom torsk, pighvar og kulmule. Vi kan præsentere noget, som ikke er set før – efterspørgslen er afgørende. Madspild tages alvorligt – 50% i rabat Hos Sota Sushi bryder de sig ikke om at smide mad væk. Derfor går de all in på, at minimere det, som de smider ud, eller kasserer. Som noget nyt, så får du 50% på alt det sushi, som er lavet, og står i bokse i kølediskene hos Sota Sushi på Banegårdspladsen. Det gælder fra klokken 20. 00 til lukketid. Det er "kun" hos Sota Sushi på Banegårdspladsen, tilbuddet gælder. Sota Sushi Banegårdspladsen Banegårdspladsen 2 8000 Aarhus C Website:

Århus a

 • Sydsjællands og lolland-falsters politi
 • Tips 13 følg dit system
 • Sota Sushi klar med “Pick and go” - fokus på madspild med 50% rabat
 • Århus a
 • Århus hotels
 • Sota sushi århus city
 • Guide århus
 • Op til 40% i rabat: Sota Sushi Bar indfører forskellige studierabatter
 • Sota sushi århus grill
 • Sota sushi århus restaurant
 • Restaurants århus
 • Sota sushi århus nyc

Menuen består af 6 retter og skal bestilles af hele bordet. Normalprisen er på 355 kroner, men som studerende har du mulighed for at få 40% af menuen. Det kan du få, hvis du på forhånd bestiller menuen over telefonen, men det anbefales at booke online via hjemmesiden. "I Omakase menuen giver vi et andet indblik i det japanske køkken. Det japanske køkken er ikke kun sushi, men også så meget andet robata, dampede retter, tempura og masser af sashimi variationer. Det synes vi også, de studerende skal have en endnu bedre mulighed for at prøve, " fortæller Son. Med Omakase menuen kan du altså forvente at blive forkælet med de bedste ingredienser serveret på mere autentisk japansk manér. Når du ankommer, skal du ikke tage stilling til andet end drikkevarerne, som personalet nok skal hjælpe med. Maden er der styr på, og du skal bare lade Sotas kokke forkæle dig. Du kan læse mere eller bestille menuen via, hvor du også har mulighed for at tilkøbe en vinmenu.

Sota Sushi Bar er på ingen måde en nyhed i Aarhus. Tværtimod har Sota Sushi Bar eksisteret i 10 år, hvor de har leveret kvalitets sushi til aarhusianerne. Siden hen har de udvidet, så de både har en restaurant i Vestergade samt et mindre sted på Banegårdspladsen. Sota Sushi Bar ligger sig i den høje ende af sushiskalaen i Aarhus, og nu giver man de studerende endnu bedre muligheder for at opleve den høje kvalitet. Således har man indført to forskellige rabatter til studerende. Først og fremmest tilbyder Sota studerende 20 procent rabat på take-away fra både Sota Sushi Bar i Vestergade og Sota på Banegårdspladsen. "Vi vil gerne tilbyde de studerende en mulighed for at prøve sushi af høj kvalitet. Vi synes lidt, at det er blevet en konkurrence, der handler om kvantitet frem for kvalitet, og det, synes vi, er ærgerligt. Derfor vil vi også gerne tilbyde de studerende en mulighed for at se, hvad sushi også kan være, " siger Son Trinh, en af ejerne af Sota. Generelt mener Son, at sushikonceptet er blevet udvandet med årene.