Rejser Til Rhodos

Faktisk er størstedelen af øen stadig uberørt, og overalt på øen findes små landsbyer med traditionelle hvidkalkede huse, hvor du hurtigt kan fortabe dig i den traditionelle græske atmosfære. Så lej en bil eller en cykel og begiv dig væk fra de turistprægede kyster og ind mod midten af Rhodos. Du kan faktisk også opleve meget til fods. Et godt tip er at spørge de lokale eller vores rejseledere om spændende oplevelser og gode spisesteder. Strande og aktiviteter for enhver smag En af grundene til, at Rhodos er et af de mest populære ferierejsemål i middelhavsområdet, er det krystalklare azurblå vand og de mange forskelligartede strande. Mange af strandene på Rhodos er børnevenlige og har blåt flag, så du roligt kan lade ungerne bade. Er du typen, der godt kan lide at gå på opdagelse, byder Rhodos på mange fantastiske og smukke strande i mere rolige omgivelser. Her kan det også godt betale sig at spørge de lokale til råds, og så håbe på, at de vil dele ud af deres viden om en skjult vig, hvor du kan nyde stranden uden alt for mange andre turister.

Billige rejser til solrige Rhodos i Det Græske Øhav | Sunweb

De mest populære rejsemål på Rhodos er; Rhodos By/Ixia og Ialyssos, og Kalithea. Den græske ø har tilbud for alle Rhodos har noget at byde på for alle, hvad enten du er til museer, vandreture i naturen, sightseeing, sportsaktiviteter på stranden eller vandsport. Og så er der selvfølgelig solen, det krystalklare vand, de smukke strande, de mange hyggelige parker og de gæstfrie beboere. Det smukkeste tidspunkt at besøge Rhodos på er i maj, når naturen er grøn og frodig, og alle de smukke blomster springer ud. Her er vandet dog stadig lidt køligt, men det varer ikke længe, før det også er dejligt lunt. Faktisk er der behagelige vandtemperaturer helt frem til september og oktober. Så hvis du vil være så sikker som muligt på en charterrejse med sol, varme og smuk natur, så skal du tage til Rhodos. Maden på Rhodos Det græske køkken er verdenskendt og elsket af danskerne. Maden er rustik, enkel, og der er noget for både børn og voksne. Mange af de vigtigste ingredienser som feta og oliven har for længst vundet indpas i det danske køkken, men begge dele smager bare af meget mere i Grækenland.

Guideservice og udflugter: Vi har en dansktalende guide på Rhodos i hele sæsonen, som vil være tilgængelig på telefon samt besøge udvalgte hoteller på destinationen. Det er muligt at bestille udvalgte udflugter på forhånd. Hvis du ønsker at reservere din plads allerede nu, så klik her for at bestille.

Rejser til rhodos en

En sjov og mindeværdig oplevelse. VÆRD AT VIDE OM REJSEN TIL RHODOS Rejsetid Ca. 3 timer og 45 min Ankomstlufthavn Med Århus Charter flyver du direkte til Rhodos og lander i lufthavnen Diagoras, der ligger ca. 14 km fra Rhodos centrum, ca. 6 km fra Ialyssos og ca. 20 km fra Kalithea. Valuta I Grækenland anvendes euro. 1 € er ca. 7, 5 danske kroner. ECOTAX Den græske stat har indført en obligatorisk miljøafgift, ECOTAX, gældende fra 1. januar 2018. Skatten vil blive opkrævet for alle overnatninger på hotel og hotellejlighed, uanset hvornår en rejse måtte være købt. Miljøafgiften skal kompensere for det CO 2 udslip, som turismen medfører til Grækenland og skal betales direkte til hotellet. Beløbet afhænger af hotellets officielle hotelkategori, og ligger i prislejet 0, 5 € – 4, 0 € pr. vær. pr. nat, altså max 28 € for en uge på et femstjernet hotel. Kreditkort De gængse internationale kort kan anvendes på større hoteller, i turistbutikker, på de fleste større restauranter og hos biludlejere.

Rhodos byder selvfølgelig på alle de kendte græske specialiteter som moussaka, tzatziki og græsk salat, men både Grækenland og Rhodos har meget mere at byde på. Et godt tip er ikke at snyde jer selv for kleftiko, der er en langtidsstegt ret med lam, når I besøger øen. Hvis I besøger en taverna i nærheden af havnen, så kan de friske fisk og skaldyr også klart anbefales. Skal du bare have stillet sulten på farten, kan gyros pita, som er den græske variant af en dönerkebab, anbefales. Her får du det lækreste gyroskød blandet med feta, salat og friske grøntsager i et friskbagt pitabrød. En anden populær fastfood i Grækenland er souvlaki, som er grillspyd med enten svine- eller lammekød og serveres ofte med brød eller pommes frites. Selvom grækerne har tradition for at spise sen aftensmad, så har turistområderne på Rhodos tilpasset sig de vesteuropæiske vaner, så restauranterne er åbne ved de "almindelige" spisetider. Mød det ægte Grækenland på Rhodos Selv om Rhodos er et yderst populært turistmål, skal du ikke langt væk fra Rhodos by, før du møder vild natur med smukke, grønne bjerge og uspolerede kyststrækninger.

  1. Hvornår døde michael jackson
  2. Rhodos - Book rejsen og charterferien hos Bravo Tours
  3. Sådan kombinerer du SU, job og lån
  4. Hvad sker der hvis du ikke betaler licens
  5. Rejser til rhodos all inclusive