Rejser Til Bulgarien

Gode feriesteder i Bulgarien Bulgariens mest populære turistområder finder du på landets østkyst ud mod Sortehavet. Mest kendt er Sunny Beach, som mange tusinde danskere besøger hvert år. Sunny Beach er kendt for sit pulserende natteliv, som tiltrækker masser af unge danskere og andre europæere. Ved den seks kilometer lange sandstrand er der aktiviteter dagen lang. Her kan du prøve alt fra bananbåde til jetski og vandscootere. Sunny Beach er også populært blandt børnefamilier, idet der er mange aktiviteter for børn rundt omkring i byen. Ved stranden kan familien leje en cykelbåd, og der ligger mange markeder og små tivolier i byen. Få kilometer fra Sunny Beach ligger den historiske by Nessebar, som er på UNESCO's liste over verdens kulturarv. Her finder du ruiner og store bygningsværker fra tiden som græsk koloni i den mere end 3000 år gamle by. Langs kysten til Sortehavet ligger der også et andet populært rejsemål i form af Golden Sands. Ligesom i Sunny Beach finder du her et billigt feriested, hvor du kan nyde de mange solskinstimer ved stranden.

Rejser til bulgarien new

000 mennesker. Her finder man også et ikonmuseum med ortodoks kirkekunst – et af Bulgariens varemærker. Car Osvoboditel-boulevarden leder op mod den centrale Sankt Nedelja-plads, hvor nogle af Sofias helt gamle bygninger ligger klynget sammen, herunder Skt. Georg-kirken, der er et af Bulgariens ældste arkitektoniske værker. Vil man mærke folkeliv, er den store centrale markedshal – Halite – med mad, tøj, musik, elektronisk isenkram samt masser af købmænd og kræmmere et godt bud. Den enorme Alexander Nevski-katedral Ruse Ruse ligger på Donaus sydlige bred og er Bulgariens vigtigste flodhavn – også kaldet "Østens Wien". Byen er Bulgariens 5. største og har cirka 150. 000 indbyggere. På den modsatte bred ligger den rumænske by Giurgiu, og der er en broforbindelse mellem de to byer, en såkaldt venskabsbro, fra 1954. Byens centrale samlingspunkt er Frihedspladsen, som blev etableret i 1930'erne. Her ligger byens smukke teater, Justitspalæet og byens rådhus. Midt på pladsen troner Frihedsmonumentet til minde om sejren over osmannerne i 1878.

 • Rejseplanen dk mobil
 • Rejser til Bulgarien med Sun Tours
 • Rejser til bulgarien 10
 • Rejser til bulgarien 2020
 • Rejser til bulgarien new
 • Rejser til Bulgarien | Bes�g smukke Sofia i det sydlige Balkan
 • Vænne sig til a woman
 • Dørmand får nok: Derfor afviser jeg 5-6 indvandrerdrenge – Ekstra Bladet
 • Rejser til Bulgarien fra 1.258 kr: Find billige ferier | momondo

Men sådan blev det ikke. Udover sin mor møder Kasper også sin 22-årige storebror og hans to søstre på 15 og 18 år. Han har altid misundt andre deres søskende, så han er glad for at finde ud af, at han ikke længere er enebarn. I dag er det omkring otte måneder siden, han kom hjem fra Bulgarien. Og der er næsten ikke gået en dag, hvor han ikke har talt med sin bulgarske familie. De ringer til hinanden dagligt via messenger. - Jeg kender deres dagligdag, og de kender min. Det er så utroligt dejligt, og vi er alle sammen så glade for at have fundet hinanden. Og det betyder meget for dem at se, at mine forældre i Danmark har taget sig så godt af mig. Og hjemme i Danmark er de glade for, at Kasper har fået svar på hans biologiske ophav. - Mine forældre har støttet mig altid og har fra begyndelsen været meget naturlige omkring, at jeg var adopteret. Det betyder alt. De er nogle fantastiske forældre, som altid har været der i både nemme og svære tider. Selvom det kunne være dejligt at komme tættere på sin bulgarske familie, bliver Kasper boende i Danmark.

Den er omgivet af skov, bjerge og marker, og adskiller sig fra Bulgariens andre kyst- og badebyer ved at være mere autentisk. NESSEBAR, der ligger ca. 5 km syd for Sunny Beach, er en skøn lille by - en af Bulgariens ældste, grundlagt i det 4. århundrede før vores tidsregning og nu under beskyttelse af UNESCO. ST. KONSTANTIN - grundlagt i 1908 - er Bulgariens ældste bade- og kurby, den ligger lige i udkanten af Varna by og er stadig en meget populær kurby, kendt for sine mineralske kilder og kurbade. Bulgariens næststørste skiområde, Borovets, ligger i Rilabjergene med udsigt til Bulgariens højste punkt Moussala, 2925 over havet. Bansko er Bulgariens største og bedste skiområde. Den gamle bydel er facinerende og mulighederne for hotelvalg er varieret og i alle prisklasser.

Strande Børnevenligt Mad & Drikke Albena er et børnevenligt rejsemål. I bor bedst på Spies' børnevenlige hotel Flamingo, hvor børnene kan møde vores populære maskotter, Lollo & Bernie. Balchik er en charmerende by med en fin lille sandstrand, der er som skabt til en rejse med hele familien. Vores børnevenlige Family Garden-hotel White Lagoon Beach er perfekt til familieferien. Strande Natteliv Shopping Golden Sands er en klassisk ferieby til både familieferien og voksne, der rejser uden børn. Bestil gerne en lejebil og oplev mere af Bulgarien end blot stranden. Burgas-området byder på lange sandstrande, et pulserende forlystelsesliv, prisvenlig shopping og aktiviteter for alle aldre. På en rejse til Nessebar kan du glæde dig til både historiske seværdigheder, byliv og skønne strande. Rejser du med børn, er der en børnevenlig og lavvandet strand i byens nyere del. Børnevenligt Strande Shopping Den børnevenlige sandstrand og det pulserende natteliv gør Sunny Beach velegnet til både par, familier og unge, der gerne vil have et bredt udvalg af aktiviteter.

 1. Polering af bil pris meaning
 2. Hvornår kom berlinmuren op
 3. Lejligheder til leje århus meaning
 4. Vejret tv2 7 døgns prognose 10
 5. Hus til leje horsens