Mads Og Monopolet Gæster I Dag

Og i en verden, hvor alt er til diskussion, er det rart med et program, der rent faktisk sørger for, at vi nu får snakket om det hele. Og så er det også meget rart, hvis vi får hygget lidt imens. Velkommen i Curlingklubben. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino. Serie (44 Episoder) Tabu Må vi grine af de ting, der er svære, at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed. Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker, og måden vi taler sammen på. Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen. Serie (1 Episode) Hoffmeyer, Anett & Partners På det nystartede reklame- og kommunikationsbureau arbejder Anna Juul og Mathias Helt benhårdt på at yde strategisk og agil kommunikationsmæssig førstehjælp til hele Danmark. HOFFMEYER, ANETT & PARTNERS - Skal vi stave det for dig? #reklame #branding #content #vegan #some Serie (20 Episoder) P3 Morgen Serie (17 Episoder) Trines mor Trines mor er dagligt i telefonen til sin datter.

Mads og monopolet gæster i dag t

[12] Nuværende og tidligere medlemmer af Monopolet [ redigér | redigér wikikode] Referencer [ redigér | redigér wikikode] Eksterne henvisninger [ redigér | redigér wikikode] Programmets hjemmeside Programmets podcasts Programmets julepodcasts Programmets podcasts på iTunes

#reklame #branding #content #vegan #some Serie (20 Episoder) P3 Morgen Serie (17 Episoder) Trines mor Trines mor er dagligt i telefonen til sin datter. Tekst: Lisbeth Wulff. Medvirkende: Lisbeth Wulff og Bodil Jørgensen. Teknik: Miccel Mohr. Serie (131 Episoder) Den sorte boks Hver uge snupper Kasper og Frederik en kendt danskers smartphone og går på jagt efter deres digitale sjæl. Telefonen glemmer ikke og er blevet menneskets sorte boks, der husker, hvad du ser på Netflix, lytter til på Spotify, og hvordan du interagerer med andre på Instagram og Snapchat. P3 holder teknologiens mørke spejl op foran gæsten og spørger, om de kan lide, hvad de ser. Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg. Produceret af Munck Studios København. Serie (3 Sæsoner) Det Tomme Magasin Det Tomme Magasin er et sketchprogram om podcasts, radio og lort - med megastjernerne Martin Nørgaard og Elias Ehlers. Produceret for DR af Doceye Digital. Serie (43 Episoder) Klik Underholdende program om danskernes liv på sociale medier.

Serie (28 Episoder) Det gode selskab Her møder du inspirerende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv. Vært: Charlotte Striib. Serie (99 Episoder) Musikquizzen Danmarks mest musikalske quiz. Vært: Kenneth K. Serie (10 Episoder) Hit med historien Hit med Historien er et program der kredser om større eller mindre historiske begivenheder, mikset med musik fra de år de udspillede sig i. Til hver historie knytter der sig endvidere et spørgsmål, der kan udfordre såvel paratviden som hukommelse. Serie (123 Episoder) Badabing En radiofonisk brunchbuffet af musik, gæster og satirisk tandsmør! Vært: Carsten Bang. Serie (131 Episoder) Diva & Dario Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Serie (62 Episoder) Line Kirsten Giftekniv P3 tager datingdisciplinen tilbage til virkeligheden hver lørdag, når Line Kirsten Giftekniv sammen med en hær af kærlighedshungrende lyttere går forrest i jagten på kærlighed.

  1. Mads og monopolet gæster i dag like
  2. Hvad er one drive
  3. Mads og monopolet gæster i dag look
  4. Mads og monopolet gæster i dag 1
  5. Mads og monopolet gæster i dag m
  6. Hvor mange kort er der i et kortspil en

For at du ikke skal føle dig alene med dine (og vores) problemer, stiller vi spørgsmålstegn ved alle de ting, som du ikke havde tænkt over, at du går og tænker over. Og i en verden, hvor alt er til diskussion, er det rart med et program, der rent faktisk sørger for, at vi nu får snakket om det hele. Og så er det også meget rart, hvis vi får hygget lidt imens. Velkommen i Curlingklubben. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino. Serie (44 Episoder) Tabu Må vi grine af de ting, der er svære, at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed. Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker, og måden vi taler sammen på. Værter: Kathrine Abrahamsen og Line Kirsten Nikolajsen. Serie (1 Episode) Hoffmeyer, Anett & Partners På det nystartede reklame- og kommunikationsbureau arbejder Anna Juul og Mathias Helt benhårdt på at yde strategisk og agil kommunikationsmæssig førstehjælp til hele Danmark. HOFFMEYER, ANETT & PARTNERS - Skal vi stave det for dig?

I stedet er det en genudsendelse fra Vejle Musikteater med Søren Rasted, Ida Auken og Jan Gintberg, der bliver afspillet. Steffensen er dog ved godt mod. Han regner med at være tilbage i radioen allerede næste lørdag. - Jeg lover, at jeg også snart er tilbage i topform – satser på comeback allerede næste lørdag - dog med armen i slynge. Jeg skal bare lige restituere et par dage mere, skriver han på Instagram. Læs også Mads Steffensen sænker prisen på huset – igen