Kroer På Fyn

 1. Hytter på fyn
 2. Kroophold Fyn | Kroophold Fyn
 3. Kroer på fin de vie
 4. Kroer på fin d'année

Her er 2 km vandrestier med et rigt dyreliv med frilandsgrise og får. "… bager sit eget brød, ryger sin egen laks og sylter sine egne rødbeder" Den laveste pris er i skrivende stund 700 kroner. 7. Haarby Kro (Sydvestfyn) Haarby Kro er en "Kro med sjæl". En hyggelig autentisk Kro med skøn beliggenhed i det charmerende Sydvestfyn. Samtlige værelser har tv og eget badeværelse, og flere af værelserne på kroen har byudsigt. På Haarby Kro er æggekagen en særlig lokal specialitet, der serveres med hele tre forskellige slags flæsk – nemlig røget stegt spæk, stegt flæsk og sprødstegt svær. Haarby Kro er placeret i den lille landsby Hårby, der ligger under 30 km fra såvel Odense som Sønderborg med mange forskellige kulturtilbud. "På Haarby Kro er æggekagen en særlig lokal specialitet…" Den laveste pris er i skrivende stund 1. Hvilken kro lyder mest fristende? Ingen tvivl om, at der på Fyn er fine muligheder for at finde en kro efter præcis din og kærestens smag. Men hvad frister jer mest: Gourmetmad eller æggekage?

Hytter på fyn

Bygningen er i dag smukt renoveret og fremstår i dag som en af Kertemindes markante, gamle ejendomme. Tornøes Hotel er et yderst veldrevet og velholdt hotel, der råder over 38 dejlige værelser – mange med udsigt over Kerteminde Fjord og havn. Som en pudsig detalje skal nævnes, at Tornøes Hotel er det eneste hotel i Danmark med eget bryggeri: "Kerteminde Bryghus". Her er rig mulighed for et romantisk weekendophold med god mad, dans og musik. "… et yderst veldrevet og velholdt hotel" Den laveste pris er i skrivende stund 1. 6. Fjelsted Skov Kro (Vestfyn) Fjelsted Skov Kro ligger i landsbyen Ejby og er en familieejet kro i 3. generation, der drives med et vågent øje for kvalitet, god hjemmelavet mad, personlig service og en hyggelig, hjemlig atmosfære. På kroen bager man sit eget brød, ryger sin egen laks og sylter sine egne rødbeder. De fleste af kroens værelser har egen balkon eller terrasse, og alle har opholdsområde samt eget badeværelse. Kroen tilbyder have og terrasse og råder desuden over ti hektar land, hvor gæsterne via et stisystem er velkomne til at spadsere rundt i kroens marker og skov.

Munkebo Kro, Fyn, 22 værelser: Kroophold BOOK KROOPHOLD – Fabelagtigt 9, 0 / 10 Elegant indrettet i gammel engelsk stil, og med moderne faciliteter samt gratis internet og TV. Der findes fire værelseskategorier, og der er gode løsninger for vennepar og familier. Let adgang til vandet, naturen og Kerteminde by. På kroen er der et hyggeligt opholdsareal. Charmerende rammer, havluft, god kromad. Vissenbjerg Stor Kro, Fyn, 49 værelser: Book Kroophold – Godt 7, 1 / 10 Smuk beliggende mellem Odense og Middelfart, 15 km fra Odense og 25 km fra Middelfart. Frydenlund Fuglepark og 3 golfbaner indenfor 20 km. Brobyværk Kro, Odense, Fyn. BOOK KROOPHOLD – Fremragende 8, 6 / 10 Brobyværk Kro ligger i Brobyværks centrum med udsigt over Odense Å. Gratis parkering og Wifi. Lyst indrettede værelser med fladskærms-tv. Samtlige værelser på Brobyværk Kro har opholdsområde og nogle af værelserne har udsigt over åen. Kroens restaurant serverer hver aften à la carte-retter, øl fra det lokale Midtfyns Bryghus samt vin.

Kroophold Fyn | Kroophold Fyn

Når I har stillet kufferterne, futter I lige så stille og roligt ned til en dejlig varm kop kaffe eller te og et stykke hjemmebagt kage. "… bløde senge, et skinnende rent badeværelse og en herlig udsigt" Så går der et par timer, og sjovt nok begynder I at blive sultne igen. Måske er det duftene fra køkkenet, der frister? Heldigvis er det nu blevet tid til at sætte sig til bords i kroens hyggelige restaurant, hvor der nu serveres en lækker middag med tilhørende vine. Bagefter snupper I jer måske en sidste kop kaffe med en lille avec i kroens bløde møbler. Hvor blev timerne af? Pludselig er det sengetid – og nu er det, at romantikken for alvor begynder at blomstre … Efter en god nats søvn vågner I op til et veldækket morgenbord med frisk brød og alt, hvad hjertet kan begære af lokale lækkerier. Kan I nøjes med en enkelt overnatning? 7 skønne kroer på Fyn 1. Munkebo Kro & Hotel (Østfyn) Munkebo Kro er beliggende med en vidunderlig udsigt over Kertinge Nor på det østlige Fyn. Den både stilfulde og tilbagelænede atmosfære og de naturskønne omgivelser danner en perfekt ramme om et romantisk kroophold.

Munkebo Kro er en hyggelig og smagfuld oplevelse. Her nyder du udsigten over Kertinge Nor og en tilbagelænet stemning i restauranten. Omgivelserne på Munkebo Kro er flotte og der er en uhøjtidelig atmosfære med plads til hverdagshygge, afslapning og stil. Køkkenet spænder fra de klassiske danske kroretter til de mere moderne serveringer. Kom trygt til os, hvis du ønsker at holde fest, har brug for mødefaciliteter, en overnatning i vores dejlige værelser, eller ønsker at spise et godt veltilberedt måltid mad. Vi råder over 23 værelser fordelt på forskellige typer, her i blandt 3 Juniorsuiter og 1 Suite, som alle er indrettet i elegant engelsk stil. Kroen ligger meget centralt på Fyn, midt i mellem Odense og Kerteminde og har i næsten 200 år været stedet hvor man mødes til hverdag, weekend og fest.

Sommerferie på Fyn! Et oplagt udgangspunkt – tæt på vand, natur og forlystelser. Book dit sommerophold allerede nu med blandt andet gratis vin, slik og fri afbestilling. Et køkken udover det sædvanlige Uanset om du er til konference eller til bryllup, garanterer vi at maden er vellavet med friske råvarer, godt & traditionelt håndværk og serveret med service og præsentation for øje Caféen er åben hver dag Vi serverer klassisk dansk mad i Caféen i hyggelige og uhøjtidelige rammer. Caféen har åbent klokken 17. 00 til 20. 30 frem til 8. juni. Caféen er åben alle ugens dage fra klokken 17. 30. Det er også muligt at overnatte, og vi tilbyder afholdelse af møder for under 10 deltagere. Kontakt os på 64881660. Arrangementer og nyheder Vildtaften 17. oktober 2020 Vi skyder jagtsæsonen i gang med en spændende jagtmenu med lækre anretninger, champagne og snacks Fredagsbuffet – hver fredag Nyd en veltilberedt buffet af lækre hjemmelavede salater, flere slags kød og forskellige slags kartofler... Gourmetaften 21. august 2020 Oplev det bedste fra vores køkken til en hyggelig gourmetaften med venner og familie.

Kroer på fin de vie

Svendborg ligger smukt placeret på sydspidsen af Fyn i midten af Danmark. byen er hovedby i det sydfynske øhav og der er forbindelse til en lang række småøer med færger. Samtidig ender A9 - motorvejen i byen så der er nem adgang til de store motorveje, som nås på 20 minutter. Svendborg er cittaslow-by og går dermed ind for det gode liv. Det ses og mærkes i byens gader og på de mange arrangementer, ikke mindst kulinarisk sydfyn, som samler en lang række fødevareproducenter, som tilbyder deres lokalt producerede delikatesser på et kæmpe fødevaremarked. Byens hyggelige gader er rammen og et rigt handelsliv og byen er desuden præget af at være en uddannelsesby med mange unge mennesker. Det er hyggeligt at bevæge sig rundt i byens gader og der findes en lang række gode spisesteder med mad af høj kvalitet til rimelige priser. Der er masser af kulturelle arrangementer, i særdeleshed musikalske. Der er praktisk talt levende musik hver dag, på trods af byens størrelse( 28. 000 indbyggere). Mange kunstnere bor og arbejder i byen.

Her handler det om at hygge og om at lade sig forkæle. Den gamle kro har i et par hundrede år fungeret som et knudepunkt for lokale og tilrejsende, som havde brug for tag over hovedet og et godt måltid mad. I køkkenet på Munkebo Kro tilberedes både gammeldaws dansk kromad og mere moderne retter. Kroen kan tilbyde forskellige typer værelser, heriblandt suiter i engelsk stil, hvis det skal være lidt ekstra flot og romantisk. "Her handler det om at hygge og om at lade sig forkæle …" Den laveste pris er i skrivende stund 1. 200 kroner. Læs mere og se den aktuelt laveste pris. 2. Falsled Kro (Sydfyn) Falsled Kro har et af Danmarks bedste køkkener, hvor nogle af landets og verdens bedste kokke har regeret i årtier. Vi taler om gourmetmad på absolut topniveau, hvilket understreges af, at næsten alt grønt på menuerne hentes i kroens egen 1. 000 m² store køkkenhave. Det er ikke billigt her, men totaloplevelsen er alle pengene værd. For Falsled Kro er nemlig samtidig en ufatteligt hyggelig gammel kro med en afslappet atmosfære og de skønneste værelser.

Kroer på fin d'année

Kursus, konference eller teambuilding? Her hos os på Fjelsted Skov finder du både omgivelserne og faciliteterne til et møde, et kursus og en konference lige efter dine behov og ønsker. Lad din konference eller fest blive vellykket og uforglemmelig! Vi sætter en ære i godt håndværk og tilfredse gæster på Fjelsted Skov. Både i vores køkken og hos vores tjenere. Vi hjælper dig gerne med at tilrettelægge enhver selskabelig sammenkomst – det har vi gjort siden 1976. Vi har konference- og festlokaler, der passer fra 2 til 200 gæster og med 78 dobbeltværelser kan I overnatte før eller efter arrangementet. Hvad siger vores kunder? Det er også lidt som at komme hjem, fordi jeg efterhånden kender alle de søde ansatte. De er nemlig ikke er skiftet ud til nye gang på gang. Det synes jeg i den grad siger noget om, at det ikke bare er et fantastisk sted at være gæst, men også et fantastisk sted at være medarbejder. Og det er vel en forudsætning for at udleve god service. Kathrine Hindsig – Q8 Læs flere anmeldelser her "Jeg var meget tilfreds med mad, service og alt, som hører til et godt gilde, og har fået meget ros fra mine gæster.

Og så ligger kroen jo lige ud til det sydfynske øhav. Behøver vi at fortælle, at en vis Michael Laudrup og A. P. Møller Mærsks tidligere bestyrelsesformand er blandt kroens nuværende ejere? "Vi taler om gourmetmad på absolut topniveau" Den laveste pris er i skrivende stund 3. 000 kroner. 3. Brobyværk Kro (Midtfyn) Brobyværk Kro kan føre sin historie tilbage til 1645 og fik allerede i 1732 kongeligt privilegium. Her er tale om en kro, der i århundreder har mestret kunsten at rede en god seng og tilberede et lækkert måltid. Både de 19 skønne værelser og kroens øvrige lokaler er naturligvis gennemmoderniseret og tilbyder al den komfort, som tiden kræver. Den gode kromad og det store vinkort er kendt viden om, og folk kommer langvejs fra lokket af den rolige, hyggelige atmosfære. Odense Å snor sig gennem Brobyværk Kros baghave og indbyder til vandre- og løbeture, og ellers er der rig mulighed for i nærheden at få sig et slag golf, en ridetur, at fiske og sejle eller besøge en af områdets mange slotte og herregårde.

 1. Anmeldelse: Gamle danske sange på sygestuen - FLA : FLA
 2. Jysk Vejle - åbningstider, adresse, telefonnummer
 3. Georg jensen kortholder
 4. Kroer på fan.de
 5. Bedste trådløse in ear høretelefoner 2019
 6. Stone island tøj
 7. Hotel på Fyn | Idylliske omgivelser ved Middelfart
 8. Sommerhuse til leje på fyn
 9. Blodprop i hjernen symptomer
 10. Vi drejer Jorden
 11. Dmi vejret nykøbing f m
 12. Rengøring af mindre områder - Vikan
 1. Grønne bukser