Flexjob Medarbejder Søges

For en af vores kunder søger vi en chauffør med et BE kørekort. Der skal transporteres biler på Sjælland og arbejdsstederne vil derfor variere. Jobbet kræver at du: - Er ansvarsbevidst og... Synsmedarbejder søges til synsvirksomhed i Næstved Næstved-Bilsyn Vi har forrygende travlt. Derfor søger vi en Synsmedarbejder der er uddannet til kategori 3 og gerne har kendskab til synsprogram Synsdata og ivrigt fortrolig med Skat's indberetninger og motorkontor. Vi syner i... Indrykket for 6 dage siden Lagermedarbejdere med truckcertifikat søges JKS A/S Har du truckcertifikat og erfaring med lagerarbejde? Har du mod på nye udfordringer og lyst til et selvstændigt og afvekslende job? JKS søger erfarne og fleksible lagermedarbejdere med truckcertifikat til kortere og længerevarende vikariater i Viborg og omegn. Arbejdsopgaver... REMA 1000 i Virum-Servicemedarbejder KLAPjob Har du lyst til at arbejde som servicemedarbejder hos Rema 1000 i Virum, så er det måske lige dig vi har brug for. Finder du jobbet interessant og spændende kan du kontakte os via dette link Det er en forudsætning for at komme i betragtning til jobbet, at man er...

Job pakke medarbejder

  1. Outi fik styr på ansøgningerne og landede jobbet til julefrokost | FTFa
  2. Medarbejder søges søges hurtigst muligt - 9642 aktuelle ledige Medarbejder søges job | Jooble
  3. Fleksjob medarbejder søges fyn
  4. Medarbejder Søges Jobs, Employment - maj 2020 | Indeed.com
  5. Flex job medarbejder soeges description

Flexjob medarbejder søges

Medarbejder til delikatessen - Odense C Vi ved, at når vores medarbejdere bliver dygtigere, så bliver føtex det også. For vi tror på, at dygtige medarbejder er vejen til en god arbejdsplads med glade… Dygtige Operatører søges! 500 medarbejdere, hvoraf størstedelen er ansat i Roskilde. Derudover søger vi også to medarbejdere til fast weekendhold. I Danmark beskæftiger virksomheden ca. Butiksassistent over 18 år Vi søger medarbejder over 18 år. Du får en dagligt ansvar, da du som medarbejder over 18 år også har ansvar for, at åbne og lukke butikken. Tilmeld Jobagent og modtag relevante nye jobs, der matcher denne søgning direkte i indbakken Når du opretter en Jobagent eller modtager anbefalede jobs, accepter du vores Vilkår. Du kan ændre indstillingerne for dit samtykke når som helst ved at afmelde dig, eller som beskrevet nærmere i vores vilkår.

Job post medarbejder

Grafisk designer søges

Upload dit CV - og ansøg nemt om jobs fra enhver enhed! Sorter efter: relevans - dato Side 1 af 8. 286 jobs Her vises jobannoncer, der matcher din søgning. Indeed kan modtage kompensation fra disse arbejdsgivere, hvilket bidrager til, at det er gratis for jobsøgere at bruge Indeed. Indeed rangerer jobannoncer på baggrund af en kombination af bud fra arbejdsgivere og relevans, dine søgeord og andre aktiviteter på Indeed. Du kan få flere oplysninger på Indeeds Servicevilkår Butiks medarbejder over 18 år søges... Vi søger 1 butiks medarbejder over 18 år til 15-18 timer ugentligt. Tanken Stige ApS er et lille kombineret bageri/Bonus Station, hvor tingene går rigtig stærkt… Medarbejder Mange af vores restaurantchefer og franchisetagere begyndte også som medarbejdere. Vores medarbejdere har mange forskellige arbejdsopgaver, og du kommer både… Weekendmedarbejder søges McDonald's mangler en weekend-medarbejder. Vi søger motiverede og servicemindede medarbejdere til at arbejde i weekenden. Hvad kan vi tilbyde dig?

Chic Salon I/S, Valby Projektleder til Life Science Ønsker du at gøre en forskel i det nordjyske sundhedsvæsen og brænder du for projektledelse? Region Nordjylland, Aalborg Jobcenter

Kommunen har et § 7 arkiv, der i dag består af ca. 2. 000 hyldemeter, hvor 10-20% fortsat skal sorteres. Arkivet håndterer ca. 200 henvendelser om året, fortrinsvis fra administrationen. Kommunen anvender Acadre som centralt ESDH-system. Vi samarbejder med KOMDA. Arkivet er organisatorisk placeret i Center for Administrativ Service. Arkivet har traditionelt haft en del studentermedhjælpere, seniorjobbere, flexjobbere og lignende. Vi forventer, at denne praksis fortsætter. Dine primære opgaver er at Videreudvikle og drive kommunens papirarkiv Fremfinde papirarkivalier til administrationen Besvare henvendelser fra borgere, der ønsker udleveret arkivalier DYGTIG LØNSPECIALIST MED FLAIR FOR TAL Kongsvang Cleaning & Facility A/S, Åbyhøj Sætter du, ligesom os, en ære i at tallene passer, og at løn- og ansættelsesvilkår administreres korrekt, herunder udbetaling af korrekt løn til aftalt tid, korrekt håndtering af ansættelsesbeviser samt faglig support iht. overenskomster? Og er du hurtig til "at regne den ud"?