Færge Til Tyskland

brændstof og færgebillet 1491, 03 kr. 1402, 63 kr. 1343, 69 kr. 1437, 13 kr. 1359, 50 kr. 1307, 75 kr. Eksemplet herunder viser økonomien i en rejse mellem Ringsted og Berlin via Storebæltsbroen Ringsted - Berlin 692 08:39 886, 63 kr. 709, 30 kr. 591, 08 kr. 778, 50 kr. 622, 80 kr. 519, 00 kr. 1221, 63 kr. 1044, 33 kr. 926, 08 kr. 1113, 50 kr. 957, 80 kr. 854, 00 kr. Tager man færgeoverfarten Gedser/Rostock, kommer man ca. 2 timer hurtigere frem, og ruten er 347 km. kortere. Til gengæld betaler man ca. 400, - kr. mere ved at sejle end ved at køre over broen.

Færge til tyskland may

Elsker du at sejle og opleve nye lande og nye byer? Stena Line byder på flere muligheder, end du tror. Oplev Norge, Storbritannien, Tyskland eller de baltiske lande. Fantastiske fjelde, smukke fjorde og hovedstaden Oslo, som er helt unik. Sejl via Göteborg og kom let til aktiviteter og oplevelser i Norge. Læs mere om Norge Charmerende kystbyer, dramatiske klipper og frodigt landskab. Sejl til England og få bilen med på tur! Læs mere om Sydengland Sejl fra Trelleborg i Sydsverige til to destinationer i Tyskland: Rostock og Sassnitz, eller fra Göteborg til Kiel og kom udhvilet frem. Læs mere om færge til Tyskland Du kommer let til Polen via Sverige på ruten Karlskrona-Gdynia. Slip rattet, slap af og hyg dig, mens vi sejler dig til nye oplevelser. Læs mere om færge til Polen På færgen er tiden din egen. Du kan slappe af og få en pause fra køreturen og bruge tiden på et lækkert måltid, en forfriskning i baren, shoppe gode tilbud eller få en god nats søvn. Hvis du er til bilferie og elsker at sejle, så tilbyder vi mange forskellige muligheder.

Se Berlinermuren og dets museum, rejs til Munich i den sydlige del af landet for at opleve den årlige Oktoberfest eller tag til bjergerne og nyd de fantastiske udsigter på ski eller snowboard. Går ferien i år til Tyskland eller skal du længere sydpå? Aldrig mere skal du først gennem både Fyn og Jylland for at komme til de tyske motorveje. Spar på benzinen og tag en genvej med færgen fra Rødby til Puttgarden! Tag bilen med på ferie tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov! Sådan booker du Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris. Seneste tilbud via email Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!

  1. Småkage uden æg
  2. Super dæk roskilde
  3. Færge til tyskland smile
  4. Færge til norge
  5. Kiste til opbevaring love
  6. Fanget på færge til tyskland

Færge til tyskland now

Coronavirus færge-rådgivning Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne. Færge til Tyskland - Priser fra DKK379 Færgeruter til Tyskland Færger fra Danmark til Tyskland 9 krydsninger dagligt Få Pris 45 krydsninger dagligt Færger fra Finland til Tyskland 7 krydsninger ugentligt Færger fra Letland til Tyskland 4 krydsninger ugentligt Færger fra Litauen til Tyskland Færger fra Norge til Tyskland Færger fra Sverige til Tyskland 6 krydsninger ugentligt 2 krydsninger dagligt 3 krydsninger dagligt Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Kiel, Rostock, Sassnitz og flere i Tyskland. Med vil du altid få et godt tilbud! Se fartplaner og de seneste tilbud forneden. Tilbud Seneste priser Rute Pris Prisinfo Trelleborg - Rostock (Stena Line) DKK504 Booked: Tuesday, May 19, 2020 Rejs: Monday, June 1, 2020 (enkelt) Personbil + 1 Trelleborg - Rostock (TT-Line) DKK647 Booked: Sunday, May 17, 2020 Rejs: Saturday, May 23, 2020 (enkelt) Personbil + 2 Trelleborg - Travemunde (TT-Line) DKK379 Rejs: Thursday, May 21, 2020 (enkelt) Minibus + 1 Tyskland Tag til Tyskland og opdag et af de lande, der har haft størst indflydelse på Europas historie.

Stena Line såvel som hele verden står i øjeblikket overfor store udfordringer. Hvis du ikke kan eller ikke ønsker at rejse med din aktuelle booking, giver vi dig muligheden for at konvertere din billet til en åben billet, så du senere kan booke en ny tur, når du føler, at du kan og vil rejse igen (skal bookes senest 30. november 2020, rejs i 2020-2021). Du får værdien af din aktuelle booking til gode, og du kan ændre uden et ombookinggebyr, når du ved, hvornår du vil rejse. Hvis du ønsker at booke en rejse til en højere pris, gælder din tidligere rejse som delbetaling. Hvis du har bestilt igennem et særtilbud hos os, beholder du dette tilbud på din fremtidige booking. Skift din booking til en åben billet

Færge til tyskland 1

Efter vores artikel om rejsetid og -omkostninger ved en rejse mellem Sjælland og Jylland med hhv. bro og færge, er vi blevet opfordret til at lave en tilsvarende artikel omkring rejser mellem Danmark og Tyskland. Den kommer så her... Denne artikel er nok mest af interesse for dem, der bor øst for Storebælt. Bor man vest for Storebælt vil det ikke kunne betale sig at køre over Storebæltsbroen for derefter at tage en færge til Tyskland. Tag i stedet motorvejen ned gennem Jylland og fortsæt gennem Tyskland. Det er hurtigst og billigst. Men hvad med os, der bor bor Sjælland? Kan det betale sig for os at køre over Storebæltsbroen og ned gennem Jylland ved rejser til Tyskland? Det har vi regnet lidt på. Ligesom i artiklen om rejsetid og -omkostninger ved en rejse mellem Sjælland og Jylland med hhv. bro og færge, har vi igen her udelukket kigget på hvad udgiften er til brændstof og på udgiften til hhv. bro og færge. Vi har ikke medtaget faktorer som slid på dæk og bil, værditab ved gensalg m. m.

I beregningerne her er der anvendt rene listepriser. Dvs. vi har ikke taget højde for diverse tilbud o. l.. De fleste af disse tilbud gælder alligevel ikke når man har en campingvogn med. Men man kan altså få sin billet billigere end angivet her. kan man spare et hundrede kroner på færgebilletten ved at rejse først på ugen i stedte for i weekenden, ligesom man kan opnå DCU-rabat på Scandlines overfarter. På Storebælt man man spare lidt penge, hvis man har en BroBizz. I vores eksempler herunder tages der udgangspunkt i rejser mellem Ringsted - Berlin via Gedser/Rostock og Ringsted - Hamborg via Rødby/Puttgarden. Ringsted er valgt, da det ligger stort set midt på Sjælland og byerne i Tyskland er valgt ud fra deres beliggenhed på de mest benyttede ruter sydpå. Priserne på benzin og diesel svinger meget i disse dage. I eksemplerne her har vi fastsat prisen for en liter benzin til 10, 25 kr. og en liter diesel til 9, 00 kr.. Prisen for en personvogn med camping på Rødby/Puttgarden er 799, - kr. for en enkeltbillet ved udrejse på en fredag i højsæsonen.

Sejltiden er på 45 min. Man skal møde op 10 min. før afgang, så vi har lagt 15 min. til rejsetiden - altså en overfartstid i alt på 60 min.. Prisen for en personvogn med camping på Gedser/Rostock er 1049, - kr. Sejltiden er på 1 time og 45 min. Man skal møde op 15 min. før afgang, så vi har lagt 20 min. til rejsetiden - altså en overfartstid i alt på 2 time og 5 min.. Prisen for at køre over Storebæltsbroen med en personbil og en campingvogn på 7 meter er 335, - kr. I beregningerne for køretid, har vi anvendte en gennemsnitshastighed på 70 km/t på landevej og 80 km/t ved kørsel på en kombination af motor- og landevej. De fleste kører nok lidt hurtigere, mens andre tager den med ro. Vi har desuden angivet 3 forskellige priser for rejsen - nemlig for biler, der kører hhv. 8, 10 og 12 kilometer pr. liter (km/liter). Ringsted / Berlin Eksemplet herunder viser økonomien i en rejse mellem Ringsted og Berlin via Gedser/Rostock. Rute Afstand (km) Gennemsnitsfart Rejsetid Ringsted - Gedser 113 70 km/t 01:38 Overfart 02:05 Rostock- Berlin 232 80 km/t 02:54 345 06:37 Pris for brændstof ved hhv. 8 km/liter 10 km/liter 12 km/liter Benzin 442, 03 kr. 353, 63 kr. 294, 69 kr. Diesel 388, 13 kr. 310, 50 kr. 258, 75 kr. Rejsens pris inkl.

Færgeruter i Europa - England, Polen, Tyskland - Stena Line

Turen tager omkring 45 minutter, og der er op til 2 afgange hver time. Man kan også sejle til Tyskland fra Polen. Uanset om landet er ens endelige destination eller om man blot passerer igennem, er alle Tysklands større byer godt forbundet af større infrastruktur, og har mange muligheder for videre rejse. Det tyske motorvejsnet dækker omkring 12. 000 kilometer, og er blandt de mest tætte og længste motorvejssystemer i verden. For dem, der ikke rejser med bil, er det tyske jernbanenet moderne, omfattende og meget effektivt, ikke bare i landet, men også for videre rejse til lande over hele Europa.

Tager man færgeoverfarten Rødby/Puttgarden, kommer man ca. 40 minutter hurtigere frem, og ruten er 137 km. 350, - kr. mere ved at sejle end ved at køre over broen. Opsummering I begge eksempler kan man altså spare mellem 350, - kr. og 400, - kr. ved at køre over Storebæltsbroen i stedet for at tage færgen. Men den besparelse udregnet i forhold til gældende listepriser. Kan man opnå bare en smule rabat enten gennem sit medlemskab af DCU eller ved at rejse på en anden ugedag, så er besparelsen stort set væk. Sætter man så den forlængede køretid op mod en minimal besparelse, er der vist ingen tvivl. Tag færgen - og så får man jo i tilgift en dejlig pause.