Ekstra Bladet Forsiden Dk

- Hvis du kender Lars Larsen, så ved du også, at han har en temmelig flydende kalender. Men han er ikke på arbejde, og vi ved ikke, hvornår han vender tilbage til arbejdet, sagde han videre. Blå bog: Jacob Brunsborg Alder: 47 år (26. maj 1972). Søn af: Lars Kristinus Larsen og Kristine Brunsborg. Bopæl: Sejs-Svejbæk ved Silkeborg. Uddannelse: * Akademiøkonom. * Har været soldat ved Dronningens Livregiment. * Uddannet fra Silkeborg Handelsskole. Karriere: * Juni 2019: Jacob Brunsborg overtager posten som bestyrelsesformand i Lars Larsen Group efter sin far. * 2006-nu: Han har arbejdet fuldtid med sine bestyrelsesposter og forretningsudvikling i Jysk Holding. * 2006-2013: Brand director i Jysk. * 1999-2006: Indkøbsdirektør i Jysk. Civilstand: Gift med Helle Brunsborg. De har sammen to børn, en søn og en datter. Kilde: Ritzau Vis mere Luk Jysk ind til benet Lars Larsen stiftede JYSK i 1979, og i dag - fire årtier senere - er det en international koncern med mere end 23. 000 ansatte fordelt på omkring 2700 forretninger i 52 lande.

Sundhedsministeriet forlænger forsamlingsforbud – Ekstra Bladet

Fredag d. 17. apr. 2020 - kl. 21:26 Danskerne må tidligst samles mere end 10 personer fra den 11. maj. Det har sundhedsministeren bestemt På legepladser tilknyttet skoler og dagtilbud, der er undtaget forsamlingsforbuddet, må der nu igen samles flere end ti personer. (Arkivfoto) Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix Sundhedsministeriet forlænger forbuddet mod forsamlinger på over ti personer til den 11. maj fra tidligere 18. april. Det fremgår af Dermed må danskerne på trods af den gradvise genåbning af samfundet stadig ikke forsamles flere end ti personer. Dagtilbud, skoler og institutioner, der er omfattet af den gradvise og kontrollerede genåbning, vil ikke være omfattet af loven. Det gælder også for aktiviteter, der finder sted på for eksempel skolegårde eller legepladser, som er tilknyttet et dagtilbud, en skole eller en institution. Forsamlingsforbuddet gælder derudover ikke for begravelser og bisættelser. Regeringen har onsdag i denne uge åbnet for de skoler og dagtilbud, som er i stand til at følge en række retningslinjer vedrørende fysisk afstand og hygiejne.

 • Julie hastrup bøger
 • Hvad kan man lave i københavn love
 • Ekstra bladet forsiden d'infos
 • Ekstra bladet forsiden dk e
 • Ekstra bladet forsiden dk 2018
 • I en lille båd der gynger guitar
 • Der kommer en dag netflix
 • 44 boliger til salg i 8766 Nørre Snede - EDC Boligindeks
 • Ekstra bladet forsiden dk english
 • Ekstra bladet forsiden dk build
 • Færgen sjællands odde
 • Markise til campingvogn

Her må der nu være flere end ti personer samlet. Fra mandag den 20. april vil også liberale erhverv samt domstole åbne igen. Men for disse gælder det altså fortsat, at der ikke må være flere end ti personer samlet. Det omtalte forsamlingsforbud, der gælder både i det offentlige rum og ved private arrangementer, blev indført 17. marts, efter en hastestramning blev vedtaget i Folketinget. Den blev indført for at undgå, at coronasmitte spreder sig. I første omgang blev loven forlænget til 30. marts, efterfølgende til 14. april, dernæst til 18. april og altså nu til 11. maj. Alene i påskeugen rejste politiet 56 sigtelser for overtrædelse af forsamlingsforbuddet. Regeringen har tidligere forbudt 'større forsamlinger' indtil udgangen af august. Hvad der præcis menes med større forsamlinger, er endnu uklart. Men blandt andet er sommerens festivaler blevet aflyst, ligesom større sportsbegivenheder ikke vil blive afholdt.

 1. Hist hvor vejen slår en bugt