Danske Bank Aalborg

Hvis du endnu ikke har prøvet kræfter med Danske Banks Grønne Mil, er det måske i år på tide at stille dig klar på startlinjen for at gennemføre det traditionsrige løb. Hvert år er hundredvis af mennesker klar til at føre traditionen videre, og igen i år er der mulighed for at være med på deltagerlisten. Her tager vi et nærmere kig på selve løbet, der altså går under navnet Danske Banks Grønne Mil. Vi kigger lidt på historien bag løbet, de praktiske informationer som kan være rare at kende til, samt hvad dagen ellers kan byde på for dig og din familie. Hvad er Danske Banks Grønne Mil? Danske Banks Grønne Mil er et motionsløb, der finder sted i samarbejde med Trongårdens IF atletik- og motionsklub i Lyngby. Det har efterhånden udviklet sig til en sand folkefest, hvor store og små samles til en hyggelig dag med både motion, løb, underholdning og festligheder. Så er du bosat i eller omkring Lyngby, eller er du bare interesseret i at opleve Danske Banks Grønne Mil på nærmeste hånd, er det da værd at overveje at melde dig til, næste gang løbet finder sted.

Danske bank aalborg online

 1. Bedste disney
 2. Alarm 112 dk online
 3. Føtex Odense, Middelfartsvej 125 | Tilbud og åbningstider
 4. Hvor mange sekunder er der på et år karaoke
 5. Italiensk buffe
 6. Vejret i aarhus a city
 7. Vejr radar københavn
 8. Danske bank aalborg usa
 9. Lectio viborg katedralskole
 10. Danske bank aalborg
 11. Danske bank aalborg new york
 12. Danske Banks Grønne Mil - Deltag i det den store fest af et motionsløb

Banken har været fri for at skulle udvikle og drifte løsningen selv, og der er fuld tillid til sikkerheden omkring dokumenterne i e-Boks. Og så tæller det også, at banken sparer penge hver gang, et brev kan sendes digitalt frem for med brevpost. I dag er finansmarkedet globalt, og brugerne flytter mere mellem de nordiske lande end tidligere. I de tilfælde er det praktisk for kunderne, at de kan slippe for at skifte bank. "Vi har eksempelvis mange kunder, som bor i Malmø, men arbejder i København. Det er en klar fordel for dem at kunne have adgang til samme funktionalitet, uanset hvor de befinder sig. Det er helt afgørende – men også nærmest en selvfølge for os – at e-Boks har en løsning, der fungerer i alle lande, hvor vi er til stede, " siger Anette Lundsteen. Tovejs-kommunikation ændrer processerne Forskellige enheder i Danske Bank koncernen overvejer nu at tage nye løsninger i brug, som gør tovejskommunikation med kunderne muligt via e-Boks. "I og med at vi kan få information fra kunderne på en struktureret måde via systemet, ændrer e-Boks faktisk også vores egne arbejdsprocesser.

Danske bank aalborg al

Vi har et meget tæt samarbejde med e-Boks og oplever dem som meget lydhøre i forhold til vores ønsker og behov. Det bliver en vigtig strategisk samarbejdspartner for os også fremover, fordi de hjælper os med at opnå konkurrencefordele som følge af intelligent digitalisering, " slutter Lundsteen.