Billige Tv Bord

  1. Tv bord fladskærm
  2. Billige tv bord hvid højglans
  3. Tv bord bøg

Vi hjælper selvfølgelig gerne med rådgivning og vejledning omkring vedligeholdelse af din nye Maysville Tv-bænk. Tidligere DKK 1. 699, - DKK 999, - NORDIC TV- MØBEL I EGEFINÉR OG HVIDLAKEREDE LÅGER, STOR Her ser du et flot klassisk stor tv møbel med 2 hvidlakerede låger i natur fineret egetræ i et trendy design. Så trænger stuen til et nyt ansigtsløft vil dette tv møbel være et godt valg. STOCKHOLM TV MØBEL I DELMASSIV EG HVIDOLIERET LILLE Her ser du et flot klassisk 2 sektioners tv møbel med 1 trælåge i massivt hvidolieret egetræ i et trendy design. Dette trendy Stockholm tv møbel vil passe ind i stort set alle hjem uanset stil og farvevalg. Så trænger stuen til et nyt ansigtsløft vil dette tv møbel være et godt valg. Tv møbelet måler 55 cm i højde, 40 cm i dybde og 111 cm længde. Dette tv møbel er en del af en serie som indeholder sofabord, skænk, vitrineskab og spisebord. Massive egetræsmøbler er et kæmpe hit og findes efterhånden i mange hjem og her hos My Home finder du et stort udvalg af flotte, klassiske og trendy egetræsmøbler.

Tv bord fladskærm

Et, der både opfylder dine opbevaringsbehov, men som samtidig også ser flot ud i din boligindretning. Vælg mellem mange materialer og størrelser Hos Møbelkompagniet har vi et stort udvalg af TV borde, TV møbler og TV bænke. Du kan finde dem i forskellige designs, prisklasser, materialer og stilarter. På den måde kan du sikkert også finde noget, der passer ind i din stue. Hvad enten du går efter det klassiske nordiske look med forskellige træsorter og rene linjer i dit hjem eller gerne vil skabe blikfang med et mere farverigt eller robust bord under TV'et. Fordi bordene kommer i så mange forskellige designs, kan du også finde dem i forskellige materialer. Du kan blandt andet finde borde i: Hvidpigmenteret Glas Egetræ Hvid egefiner Sort ask Andre træsorter som for eksempel ask og birk På den måde er der helt sikkert også et bord, der vil passe fint ind i din stue med dine andre stuemøbler. Derudover kan du også finde borde i forskellige størrelser. Du kan nemlig få et TV bord, hvis længde er under 100 cm, men du kan også nemt finde et bord med en længde på 180 cm.

Billige tv bord hvid højglans

Det kan være en fin lille detaljer, som nogle mennesker vil sætte stor pris på. Det kan nemlig være med til at gøre bordet lidt ekstra specielt at se på. Samtidig er det sådan nogle detaljer, der designmæssigt gør det enkelte bord til et flot møbel i din stue. I forhold til at benene kan være i en anden farve end resten af bordet, så kan de også findes i forskellige materialer som for eksempel: Metal Finer MDF Træ Stål Ved at vælge et TV bord, hvis ben er fremstillet i et andet materiale end resten af bordet, kan du skabe lidt kontrast i udseendet. Hvis du hellere vil have et ensartet bord i både materiale og farve, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Der er derfor en hel del at vælge imellem. Fælles for mange af bordene er dog, at de enten er udstyret med skabslåger og/eller skuffer. Nogle af dem har endda mindre åbne rum i deres design. Det giver ved nogle af bordene et anderledes udseende, fordi de åbne rum sammen med skufferne eller skabslågerne kan danne et mønster ligesom bordbenene.

5 cm tyktopmadras med 4 cm skumindlæg og ben, Madressen har Bonell fjedreindlæg. 105 fjedre pr m2. Betræk til topmadras er vaskbart ved 60 grader. Tidligere DKK 4. 999, - FUTURA SPISEBORD RUNDT Her ser du et u troligt flot spisebord i massivt hvidolieret egetræ, og m ed udtræk til 2 tillægsplader. Tillægsplader skal tilkøbes. Dette trendy Futura spisebord vil passe ind i stort set alle hjem uanset stil og farvevalg. Så trænger din spisestue til et nyt ansigtsløft vil dette spisebord være et godt valg. Bordet måler 75 cm i højde, 110 cm i dybde, og 110 cm længde. Futura-serien fås i flere modeller. Se flere her. Husk at træmøbler skal plejes og vedligeholdes for at sikre længst mulig levetid. Under fanen vedligeholdelse af møbler, kan du finde svar på hvordan du bevarer og vedligeholder dine træmøbler bedst. Vi hjælper selvfølgelig gerne med rådgivning og vejledning omkring vedligeholdelse af dit nye Futura spisebord. DKK 3. 199, - SMÅLAND WILLOW SENGRAMME 180X200 CM Luksuriøs seng med lameller og ben i krom.

Tv bord bøg

De mange forskellige rum og skuffer giver flere opbevaringsmuligheder og gør dem dermed egnet til, at du snildt kan gemme fjernbetjeningen eller DVD'erne af vejen, så din stue fremstår ryddet. Der er samtidig også god plads til en DVD-afspiller, projekter eller lignende, hvis du har en form for afspilningsmaskine. Pak ledningerne væk med et TV bord i et eksklusivt design Ud over at det nye TV bord skal have den helt rigtige størrelse og stil, skal bordet også være funktionelt indrettet. Det er de fleste borde hos Møbelkompagniet dog også med både skuffer og skabslåger. Heri kan du gemme diverse ledninger, DVD'er eller afspillere, som ellers bare står og roder. Et TV-hjørne har nemlig en ærgerlig tendens til hurtigt at se rodet ud. Med det samme, der ligger en vildfaren DVD på gulvet eller en ledning til TV'et, ser det nemlig ikke ordentligt ud længere. Derfor er et TV bord en god investering. Bordet kan du bruge til at skabe orden i din stue, så den altid virker indbydende og nydelig. I mange af bordene er der desuden med vilje lavet et hul på bagsiden.

Monteret med blødt og fyldigt betræk i grå velour. Madrasmål 180 X 200 cm. Madras og topmadras medfølger ikke. Tidligere DKK 5. 999, - DKK 4. 499, - SAN DIEGO MED CHAISELONG I SORT LÆDERLOOK, HØJREVENDT Her ser du en moderne højrevendt chaiselounge sofa i sort læderlook med krom ben. Denne moderne San Diego M sofa vil passe ind i stort set alle hjem, så trænger stuen til et nyt ansigtsløft vil denne sofa være et godt valg. Sofaen måler 85 cm i højden, 218 cm i dybden og 310 cm længde. Er du på udkig efter en venstrevendt sofa findes San Diego M venstrevendt chaiselounge sofa i sort læderlook med krom ben. Måler 85 cm i højden, 218 cm i dybden og 310 cm længde. San Diego-serien fås i flere modeller. Se flere her. Husk at møbler skal plejes og vedligeholdes for at sikre længst mulig levetid. Under fanen vedligeholdelse af møbler, kan du finde svar på hvordan du bevarer og vedligeholder dine polstermøbler bedst. Vi hjælper selvfølgelig gerne med rådgivning og vejledning omkring vedligeholdelse af din nye San Diego M sofa.

  1. Billige tv bord 1
  2. Billige tv bord result
  3. Billige tv bord india
  4. Billige tv bord 2