Arbejdernes Landsbank Horsens

"For Arbejdernes Landsbank er det vigtigt, at vores kunder får en god oplevelse, når de besøger vores filialer, og med APCOA PARKINGs administration af vores parkeringsanlæg er vi sikre på, at ingen af vores kunder kommer skidt fra land. Samtidigt har APCOA PARKING været gode til at komme med mange forskellige bud på, hvordan vores parkering skal sættes op. Det er vi meget glade for. " Parkering ved Arbejdernes Landsbank Merværdi på parkeringspladser Fordele for kunder og ansatte Differentierede løsninger for individuelle pladser Parkering for bilister i lokalområdet Flow i parkeringsmulighederne

Ny filialdirektør i Arbejdernes Landsbank i Kolding | Kolding | Ugeavisen.dk

I fritiden er han med i et skyttelaug i Horsens. Indimellem spiller han lidt oldboys-fodbold, og så har han planer om at svinge golfkøllerne lidt oftere i fremtiden. I Arbejdernes Landsbank i Kolding skal Jan Krammer køre ledelsesmæssigt parløb med Michael Bitsch Jakobsen, der er udnævnt til erhvervscenterdirektør, efter han har været erhvervskundechef i filialen siden juni 2019.

Tilmeld dig Nyboligs nyhedsbrev og læs om den nyeste udvikling på boligmarkedet. Få nyheder om boligmarkedet direkte i din indbakke. Det har sket en fejl, venligst prøv igen. Indlæser... Internet Explorer understøttes ikke Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.

Nybolig Horsens | Ejendomsmægler Din lokale ejendomsmægler i Horsens Nybolig Horsens er din lokale ejendomsmægler i Horsens. Vi sætter ikke bare din bolig til salg. Vi får den også solgt. Ved boligvurdering og salg af bolig tager vi altid højde for dine ønsker og forventninger, og vi arbejder målrettet på at opnå den bedst mulige pris – hurtigst muligt. Vi vil gerne være din foretrukne ejendomsmægler i Horsens. Hvordan? Ved at vi har mere end 100 års erfaring tilsammen, det største udvalg, største boligsalg og dedikerede mæglere og medarbejdere. Tæt samarbejde Vi har et stærkt team af veluddannede medarbejdere, som tager dig sikkert igennem et boligsalg. Vi arbejder hver dag effektivt og dedikeret på at finde den rette køber til den rette bolig. Vi er tilsammen 8 forretninger, og dermed Danmarks største Nybolig mægler. Udover Nybolig på Vitus Berings Plads har vi butikker på Strandkærvej i Horsens samt i Juelsminde, Hornsyld, Brædstrup, Tørring og Jelling og en projektsalgsafdeling på Vitus Berings Plads.

CVR: 39193949 Hvem er vi?

Hvordan går det hos...Arbejdernes Landsbank - Brøndby IF

APCOA PARKING har til opgave at administrere parkeringsløsninger for Arbejdernes Landsbanks parkeringspladser. Arbejdernes Landsbank er en af Danmarks største banker med 70 filialer i Danmark. I 2017 blev Arbejdernes Landsbank udnævnt til danskernes foretrukne bank for 9. år i træk. Derfor gav det mening at samarbejde med APCOA PARKING som, med sin fleksibilitet og sine kundeorienterede løsninger, selv er en virksomhed med kunden i fokus. Arbejdernes Landsbank havde brug for et parkeringsselskab til at adfærdsregulere bilisterne i områderne nær deres filialer, så der blev plads til deres egne kunder og medarbejdere på en nem og fleksibel facon. Parkeringsløsning For at sikre den lette og gode parkeringsoplevelse for kunderne i banken har APCOA PARKING opsat automater, hvor man kan scanne sit Arbejdernes Landsbank-dankort, hvilket giver gratis parkering i et tidsrum angivet på den individuelle plads. Automaterne sikrer samtidigt et flow på pladserne og mulighed for parkering for andre i området.

20. APRIL 2020 kl. 08:00 i en tid, som alle i samfundet er berørt af, har de fleste skullet omstille sig til en forandret hverdag. Vi sætter nogle af vores partnere i stævne for at høre lidt om, hvordan de håndtere situationen, som forretning og som mennesker. Serien hedder "Hvordan går det hos.... " og i dag spørger vi Erol Alcevski, marketingkonsulent og manden der er med til at drive hovedpartnerskabet for Arbejdernes Landsbank. Erol fortæller om den nuværende situation: "I Arbejdernes Landsbank er vi ligesom alle andre påvirkede af hele samfundssituationen. Vi gør alt, hvad vi kan, for at hjælpe vores kunder bedst muligt, og vores fantastiske kunderådgivere yder hver eneste dag en kæmpe indsats. For mit vedkommende handler denne tid om at se ind i krystalkuglen og tænke nye tanker om aktiviteter for vores partnere, kunder og fansene. Det kan fx være, når jeg går en tur alene med telefonen og har headsettet på. Så er der god tid og ro til at snakke med mit netværk og vores samarbejdspartnere om alt lige fra de aktuelle nyheder, til hvordan situationen ser ud hos dem – og jeg må indrømme, at jeg også kommer meget tættere på kontakterne i min telefonbog, fordi vi selvfølgelig også vender hele situationen – som mennesker.

Arbejdernes landsbank horsens kontakt

Arbejdernes Landsbank blev etableret i 1919, hvor aktiekapitalen kom fra en række fagforbund og kooperative virksomheder. I dag er banken fortsat ejet af fagbevægelsen og dens medlemmer, men vi har også mere end 23. 000 private aktionærer. Arbejdernes Landsbank er kendt for at drive en sund og stabil bankforretning, med et stort udbud af konkurrencedygtige produkter og services. Vi har hele tiden fokus på at optimere vores kunders økonomi. Arbejdernes Landsbank har en solid økonomi og er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter med ca. 250. 000 kunder. Banken er repræsenteret med et landsdækkende filialnet på 71 filialer og beskæftiger ca. 1. 100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder og foreninger. Arbejdernes Landsbank er en full-service bank med en bred vifte af produkter og ydelser til både privat-, forenings- og erhvervskunder. Privat - Ind- og udlån - Pension og forsikring - Investering - Valuta - Rådgivning Erhverv - Finansiering - Indlån - Betalingsformidling Foreninger - AL-ForeningsService Specialties Full-service Bank, Savings accounts, Internet Banking, Andelsbolig Lån, Housing loans - purchase and modernisation, Financing your business, Payment services, Investment services, Customers'​ preferred bank, Preferred bank, Best bank Headquarters København, Denmark Company size 1000-5000 employees Companies, you might be interested in: The most popular email templates: Be always one step ahead in your competition!

Kolding: Arbejdernes Landsbank i Kolding får en ny "Jan" som filialdirektør, fordi den nuværende "Jan" med efternavnet Andersen har valgt at gå på pension. Den nye Jan i banken hedder Jan Krammer og havde første arbejdsdag den 1. april. Han er 48 år, er opvokset i Holsted og har trådt sine barnesko i den nuværende Vejen Kommune, hvor han også har boet hele sit liv, indtil han for fire år siden flyttede til Horsens med sin hustru og deres fire fælles børn i alderen 10 til 17 år. De fleste år i karrieren har han tilbragt som filialchef for Sydbank i Vamdrup 2006 til 2015. De seneste år har han været ansat i Alm. Brand i Vejle og Kolding. - Jeg kender først og fremmest Arbejdernes Landsbank som en bank, der tænker langsigtet, og hvor kunderne er glade og tilfredse. Banken er kåret som "danskernes foretrukne bank" 11 år i træk, og det er jo meget beundringsværdigt. Min erfaring er også - som tidligere konkurrent - at det er svært for andre banker at tiltrække kunder derfra, fortæller Jan Krammer i en pressemeddelelse.

  • Hvordan går det hos...Arbejdernes Landsbank - Brøndby IF
  • Arbejdernes landsbank horsens tlf
  • Forsidefruer - Sæson 1 - Afsnit 3 - Viaplay.dk
  • Arbejdernes landsbank horsens
  • Aktivisterne fra Den Himmelske Freds Plads
  • Arbejdernes Landsbank - APCOA Parking