Apollo Rejser Tenerife

Kører du op på Teide, Spaniens højeste bjerg, passerer du fire forskellige klimazoner og masser af charmerende restauranter, hvor du kan nyde din mad sammen med en vidunderlig udsigt over det sydlige Tenerife. Tenerife og La Gomera har et mildt og behageligt klima året rundt. Sommeren er den varmeste periode. Tenerifes varierende terræn og højdeforskelle gør, at klimaet varierer mellem de forskellige dele af øen. Varmest og mest solrigt er der på det sydlige Tenerife, hvor rejsemålene Playa de las Américas, Los Cristianos, Los Gigantes, Playa Paraiso, Guía de Isora og San Miguel de Abona ligger. Det samme gælder for La Gomera, som ligger vest for Tenerife. I nord, hvor Puerto de la Cruz ligger, er temperaturerne noget lavere og vinden køligere. Havtemperaturen ligger på 19-23 grader året rundt. December, januar og februar Vinter på Tenerife er som sommer i Danmark, blot er havet varmere. Dagtemperaturen er 19-22 grader og nattemperaturen omkring 16 grader. Grundet den fugtige luft kan aftenerne opleves som kølige.

Apollo rejser tenerife airport

Introduktion Hoteller Program • Social grupperejse med rejseleder • Flyrejse, hotel og halvpension indgår • Håndplukkede oplevelser Det er let at forelske sig i smukke Tenerife, hvor naturen veksler mellem frodig grøn natur og dramatiske bjergområder. I det behagelige klima trives grøntsager og tropiske frugter og smukke blomster, der omkranser husene i byerne på øen. Vores Premiumrejser til Tenerife, øen mange mener er den smukkeste og mest varierede af de kanariske øer, byder på en blanding af smuk natur, hyggelige oplevelser, god mad og et behageligt klima i en periode, hvor det er mørkt og koldt herhjemme. På Premiumrejsen bor du på Apollo Mondo Selected-hotellet Atlantic Holiday Center, som ligger med bedste beliggenhed i kystbyen Callao Savaje. I Premiumrejsen er fly, hotel, udflugter med rejseleder samt halvpension inkl. drikkevarer inkluderet - alt hvad du behøver tænke på er at udforske Tenerifes frodige omgivelser på en rejse sammen med andre gæster. Populære hoteller Tenerife Premiumrejser 8, 8 ud af 10 Tenerife Premiumrejser Vores gæsters vurdering, Baseret på 4 anmeldelser Dette er inkluderet under premiumrejsen: Direkte fly samt transfer mellem lufthavn og hotel 7 nætter på et godt hotel Rejser du alene?

Apollo rejser afbud

 • Søgemedier a/s
 • Apollo rejser tenerife flights
 • Alkohol og samfund
 • Rejser grønland
 • Sådan holder Netto, føtex og Bilka åbent i pinsen - Avisen.dk
 • Apollo rejser afbud
 • Test af elcykler full
 • Irland rejser
 • Apollo har et stort udvalg af rejser til Tenerife Premiumrejser
 • Apollo rejser tenerife 10
 • Babytøj strikkeopskrifter gratis free

Irland rejser

Rejser grønland

Gaudis arkitektur sætter sit præg på storbyen, som ligger ved Spaniens østkyst. Det er både for veninderne, parret, familien eller fodboldentusiasterne med en billig rejse til Barcelona. Her er et farverigt udeliv, god og billig shopping, fodbold på stadion, og et behageligt klima. Der er masser af gode grunde til at rejse hertil. Madrid Madrid er havnet lidt i skyggen af Barcelona, når man tænker på storbyferie, hvilket ikke er helt fair - elegante Madrid har absolut meget at byde på for de fleste. Uanset om du er interesseret i kunst, shopping eller nattelivet, så finder du det i Madrid. Mallorca Når du rejser til Mallorca venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter, skøn mad og et livligt natteliv. Uden for byerne findes et smukt og betagende landskab. Børnefamilierne foretrækker Alcudia med den lange brede sandstrand, mens dem der ønsker mere gang i den tager til Palmabugten. En ferie på Mallorca har noget for enhver smag!

 1. Sømænd på sengekanten (1976)
 2. Billige flybilletter til mallorca
 3. Viborg-folkeblad.dk www
 4. Renee toft simonsen børn today
 5. Dansk kroferie