Danske Bank Kort

  1. Danske bank kontakt
  2. Danske bank kontakt stockholm
  3. Danske bank kors outlet online

Du kan også kontakte, den afdeling hos American Express, hvis produkt du ønsker at høre mere om: Firmakort - telefon: 70 20 44 99 eller e-mail: Internationalt valutakort (Amerikansk Dollar, Pund eller Euro) - website: eller telefon: +44 1273 576 884 American Express kort udstedt i et andet land - website: 2. Hvordan kan jeg vide, om jeg er berørt? Dette berører følgende American Express kort udstedt i danske kroner af Danske Bank: American Express Green, Gold og Platinum kort samt American Express Green og Gold small business kort. Er du usikker på, om du er berørt, er du velkommen til at kontakte Danske Bank på telefon 70 123 456. 3. Brevet med opsigelsen fortæller, at jeg modtager yderligere information fra American Express. Jeg har endnu ikke modtaget noget. Hvornår hører jeg fra American Express? American Express har forbeholdt sig ret til at kontakte kortholdere i fremtiden. Men havde du et af følgende Danske Bank udstedte kort i danske kroner (American Express Green eller small business kort Green og Gold), modtager du ikke yderligere information fra American Express.

Danske bank kontakt

Bestilling af kort Leveringstid Når du eller virksomheden bestiller et nyt kort eller genbestiller et kort, kan I forvente at modtage det med posten senest 8 hverdage efter vi har modtaget bestillingen. Bemærk Modtageradresse: Dankort, Visa/Dankort og MasterCard Direct sender vi til kortholders privatadresse. MasterCard Corporate sender vi enten til kortholders privatadresse eller til virksomhedens adresse. Forsinkede kort: Har du ikke modtaget dit kort efter 8 hverdage, så kontakt os. Aktiver nyt kort Når du modtager dit kort, skal du aktivere det, inden du kan bruge det til at betale eller hæve kontanter med. Sådan bliver kortet aktiveret Mastercard bliver automatisk aktiveret første gang du betaler med chip og pinkode i en forretning hæver kontanter i en pengeautmat. Skal du bruge kortet første gang til online handel, skal det aktiveres først. Det kan du gøre i Danske Net- og Mobilbank. Visa/Dankort skal aktiveres i Danske Net- eller Mobilbank, eller du kan ringe til os på 70 20 70 20.

i 12 måneder Inkl. årligt kortgebyr 0 kr., samt prisen for kundepakken. Til toppen Mastercard Guld Prisliste for Mastercard Guld - med flere funktioner (pdf) Med månedlig delvis betaling og månedlig rentetilskrivning. *) Beregnet på grundlag af købsmaksimum på 50. årligt kortgebyr for Mastercard Guld på 795 kr. Til toppen Prisliste for Mastercard Guld - med flere funktioner (pdf) Med månedlig delvis betaling og månedlig rentetilskrivning. årligt kortgebyr for Mastercard Guld på 795 kr., samt prisen for kundepakken. årligt kortgebyr for Mastercard Guld på 195 kr., samt prisen for kundepakken. årligt kortgebyr for Mastercard Guld på 0 kr. Til toppen Mastercard Platin Prisliste for Mastercard Platin - med flere funktioner (pdf) Med månedlig delvis betaling og månedlig rentetilskrivning. *) Beregnet på grundlag af købsmaksimum på 100. årligt kortgebyr for Mastercard Platin på 1. 395 kr. Til toppen Prisliste for Mastercard Platin - med flere funktioner (pdf) Med månedlig delvis betaling og månedlig rentetilskrivning.

Danske bank kontakt stockholm

Bemærk. Funktionen kontaktløs betaling aktiveres første gang du sætter kortet i en betalingsterminal eller hæveautomat, som du plejer, og taster din pinkode. Herefter kan du anvende kortet kontaktløst. Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback Hvis du har forslag eller kommentarer til indholdet på siden vil vi meget gerne høre det, men husk, at du pga. sikkerhed ikke skal skrive personlige oplysninger (navne, kontonumre, osv. ) til os på denne side. Bemærk. Vi har ikke mulighed for at svare tilbage på din feedback. Ønsker du et svar, skal du skrive eller ringe til os i stedet. Vi er kede af, at du ikke fandt svaret Ring til os Find os Find afdeling eller Hæveautomat Skriv til os Spørgsmål, ros og klager Du er altid velkommen til at skrive til os - uanset om du har gode ideer, noget du vil klage over eller bare et spørgsmål. Skriv til os

American Express Platinum og Gold kortholdere modtager et brev fra American Express inden midten af 30 april 2012. Men ønsker du at høre mere om vores produkter, er du velkommen til at kontakte os: 4. Vil American Express igen i fremtiden udstede privatkort og small business kort i danske kroner? American Express ser stadig et stort potentiale inden for privatkort og small business kort i det danske marked og fortsætter som et resultat heraf med at evaluere alternative løsninger i forbindelse med kortudstedelse. 5. Betyder det, at American Express kort ikke længere bliver accepteret i Danmark? Slet ikke. American Express kort accepteres fortsat i tusindvis af forretninger i Danmark på tværs af brancher som detailhandel, supermarkeder, benzin, rejser og underholdning.

395 kr., samt prisen for kundepakken. årligt kortgebyr på 1. årligt kortgebyr for Mastercard Platin på 795 kr. Til toppen

Danske bank kors outlet online

Finder du kortet, er det lige så nemt at åbne det igen. Skal du have genbestilt kortet, klares det også hurtigt uden, at du behøver at ringe til os. Her ser du, hvor nemt det er Se dine forsikringer i netbank Er du i tvivl om hvilke forsikringer du har, og hvad de dækker? Se forsikringerne på dit Mastercard i netbank. Hvad gør jeg, hvis terminalen ikke giver mig valget mellem kreditkort og debetkort? Dit Mastercard er et kreditkort med ekstra funktioner på. Det betyder, at terminalen altid vil foreslå, at du betaler med kreditkortet – også hvis du ikke får et valg. Hvordan bestiller jeg et kort? Du kan læse om fordelene på de forskellige betalingskort under "Produkter" og "Kort". Du er også velkommen til at spørge os, hvis du er i tvivl om hvilket kort, der passer bedst til dig. Har du allerede et Mastercard kreditkort hos os, som ikke er blevet udskiftet til det nye kort med debetfunktion, kan du få det nye kort ved at genbestille det i kortoversigten i din netbank el. mobilbank. Kan der blive trukket beløb fra mit kort via den kontaktløse funktion, hvis jeg går forbi kassen i et supermarked?

  1. Danske bank kort virker ikke
  2. Danske bank kort montana
  3. Danske bank kontakt stockholm
  4. Legehus i træ

Den kommer til underskrift i din netbank Hvor lang tid har jeg til at vælge rateopdeling? I princippet kan du vælge at rateopdele beløb frem til den 19. i en måned, hvor vi fakturerer dine køb/kontanthævninger. Vær dog opmærksom på, at jo tættere du er på den 19., jo kortere tid har du til at beslutte dig. Jeg har fortrudt min rateopdeling, hvad gør jeg? Ønsker du at annullere en rateopdeling, skal du blot trykke på den betaling i din mobil-, tablet- eller netbank, som du har opdelt i rater. Herefter trykker du på "Vis rater" og derefter "Stop" for at stoppe din rateopdeling. Annulleringen træder i kraft med det samme. Beløbet, som du mangler at betale, bliver opkrævet på næste faktura. Jeg kan ikke se knappen 'Rateopdeling' i min mobilbank - hvorfor? Prøv at opdatere appen i iTunes eller GooglePlay, så kommer knappen frem. Hvordan bruger jeg mit nye kort til nethandel? Når du bruger dit nye Mastercard til online handel, skal du være opmærksom på, at der er to forskellige kortnumre og CVC-koder.

American Express etablerede sin første forretning i Danmark for mere end 30 år siden og er fortsat stærkt engageret i markedet. I Danmark tilbyder American Express firmakort og betalingsløsninger til virksomheder, Internationale valutakort til de hyppigt rejsende, booking af forretningsrejser samt valutaveksling. På grund af en ændring i strategien udsteder American Express ikke længere privatkort. Dette kommer dog ikke til at påvirke den øvrige American Express forretning i Danmark. 1. Hvad betyder det for kortmedlemmer med American Express privatkort eller small business kort udstedt af Danske Bank? Alle kortmedlemmer med Danske Bank udstedte American Express kort har på nuværende tidspunkt modtaget en opsigelse, som bekræfter, at deres American Express kort lukker fra midnat den 30. april 2012. American Express evaluerer fortsat alternative løsninger for udstedelse af kort. Ønsker du yderligere information, vedr. opsigelsen fra Danske Bank, er du velkommen til at kontakte Danske Bank på telefon 70 123 456.