H&M Åbningstider

Du er altid velkommen til at kontakte os. CHAT MED OS Chat med os i vores åbningstid. RING TIL OS 70 21 22 00 Prisen for opkaldet kan variere alt efter operatør. KONTAKT OS VIA SOCIALE MEDIER Facebook Twitter Instagram OPENING HOURS Mandag – fredag: 08. 00-21. 00 Weekend og helligdage: 09. 00-15. 00 Klarna - Hvis du har spørgsmål vedrørende din betaling, bedes du kontakte Klarnas kundeservice. Bemærk, hvis du kontakter Kundeservice indsamles dine personoplysninger til at forbedre din shopping-oplevelse. Læs mere på beskyttelse af personlige oplysninger for yderligere oplysninger om hvordan H&M beskytter dine personoplysninger.

H&M butikker i København | Åbningstider og adresser

Her er alt fra bløde tæpper til gulvtæpper, badeforhæng, opbevaring, glas, morgenkåber og meget, meget mere. H&M Home i Hillerød har altid boliginteriør i sæsonens fineste farver og mønstre samt en masse boligtilbehør, som passer ind i alle hjem. Alt fra tæpper til gardiner og sengetøj i Hillerød I boligafdelingen i H&M kan du shoppe alt til soveværelset, stuen, køkken, badeværelse eller børneværelse. Kom ind i H&M Home i SlotsArkaderne og lad dig inspirere af de fineste tæpper og gulvtæpper til din stue, eller opgrader dit køkken med pæne glas, viskestykker og servietter i sæsonens farver. Du kan også købe nye gardiner, sengetøj og opbevaring i nuancer, der matcher til dit soveværelse, eller farvekoordinere dit badeværelse med badeforhæng og håndklæder i samme farver. Du finder meget mere inspiration til dit hjem i H&M Home i Hillerød. Du kan også holde øje med SlotsArkadernes Facebook her, hvor vi løbende poster nyheder fra H&M og H&M Home. Få en rabatkode i H&M og H&M Home i Hillerød Vidste du, at vi i tøjbutikken H&M har fokus på bæredygtighed, og derfor tager imod dit gamle tøj og børnetøj?

H&M (Amagertorv) - åbningstider - Amagertorv 23 - København K

Du kan aflevere dit brugte tøj til genbrug uanset mærke og stand til H&M i SlotsArkaderne. Som tak får du en rabatkode med 15 procent rabat pr. pose på en ny valgfri vare. I H&M i Hillerød kan du desuden købe kollektionen Conscious, der er H&M's bæredygtige mærke. H&M Conscious har en kollektion af herretøj, dametøj, babytøj og børnetøj. H&M's åbningstider i Hillerød H&M og H&M Home følger SlotsArkadernes almindelige åbningstider, der er fra kl. 10-19 mandag-fredag og 10-17 lørdag og søndag. Se dagens åbningstider her. Kunne du tænke dig at få endnu mere ud af H&M? Meld dig ind i H&M Club og få gode tilbud på varer i H&M i Hillerød samt nyheder om rabatter og eksklusive events. Du optjener desuden point på H&M Club, når du køber tøj, børnetøj og boliginteriør i H&M i Hillerød. H&M i SlotsArkadernes placering: Plan 2, butik nr. 106

H m abningstider

H&M og H&M Home i SlotsArkaderne Besøg vores store H&M i Hillerød, hvis du mangler nyt børnetøj og babytøj, leder efter sæsonens herretøj eller dametøj, eller du trænger til at friske boligen op med tæpper, sengetøj eller et nyt gulvtæppe. Vi har det hele i Hillerøds største H&M. Du finder nemlig både H&M Dame, H&M Herre, H&M Divided, H&M Børn og H&M Home i én og samme butik i Hillerød. I den 2. 000 kvadratmeter store H&M butik i SlotsArkaderne kan du derfor være sikker på at finde de nyeste tendenser til både herrer, damer, børn og boligen samt et fast sortiment af basisvare, sko, accessories og boliginteriør. Læs meget mere om H&M Home her. H&M Dame: Modetøj i kvalitet til kvinder Den store H&M ud til gågaden i Hillerød er tøjbutikken for kvinder, der leder efter nyt hverdagstøj, jeans, pænt tøj og festkjoler. Vi har dametøj i sæsonens hotteste tendenser samt et bredt sortiment af basistøj til kvinder med alt fra jakker, bukser, skjorter, kjoler og meget mere. Er du på udkig efter nye sko og stiletter, badetøj, accessories, smykker, nattøj eller sportstøj, har vi det selvfølgelig også i H&M i SlotsArkaderne.

Købmagergade 36 1150 København K Denmark Available H&M Home ÅBNINGSTIDER Man - Fre 11:00 - 17:30 Lør 10:00 - 16:00 Datoer undtaget 24. 05. 2020 LUKKET 31. 2020 LUKKET 09. 06. 2020 LUKKET

H og m åbningstider

  1. H og m åbningstider
  2. Kødboller i tomatsauce
  3. Tøj til store damer
  4. Ønsker til hende
  5. Uvildig økonomisk raadgivning

Hendes & Mauritz (forkortet H&M) præsenterer næsten sig selv. Den svenske tøjkæde har specialiseret sig i et bredt udvalg af moderigtigt tøj til både kvinder og mænd, børn, gravide og teenagere. Det er moderigtigt tøj til kvalitets- og prisbevidste kunder. H&M's historie H&M blev etableret i Sverige i 1947. Den har ligget i Danmark siden 1967 og er en af landets største og mest populære tøjkæder. H&M sælger både dame-, herre- og børnetøj, tøj målrettet unge (kaldet Dividet), tøj til store størrelser og ventetøj. H&M sælger også accessoires og kosmetik. Senest er der også blevet tilføjet en organic bæredygtig tøjlinje og kæden samarbejder ofte med kendte designere om nye eksklusive kollektioner. H&M er derfor ikke længere en tøjkæde, der udelukkende kan associeres med billig sæsonbetonet og trendbasseret tøj. H&M er fortsat den foretrukne tøjkæde for den prisbevidste forbruger, men også den miljøbevidste forbruger, som gerne vil have bæredygtige sunde og miljørigtige alternativer. I H&M i City2 finder du således også den nye Conscious linje, som giver dig bæredygtig fashion.

Kontakt os | H&M kundeservice Danmark | H&M DK

H&M ligger midt i indre by i København. Du finder H&M som ligger placeret i det idylliske kvarter ved Strøget i København, som har et fantastisk gademiljø, med en masse liv af både børnefamilier, ældre og singler. Med få min. gang fra indre stationer, kan du komme ned og besøge H&M. H&M i København ligger ved Strøget. Du kan finde den nøjagtige placering, via vores kort på denne side. Her kan du også finde kontaktoplysninger til H&M, samt åbningstider. Der er flere offentlige transportmidler som køre ind til indre by og hvis du har en bil, så er der flere områder med parkeringskældre m. m.

Hvor finder du H&M i City2 H&M spænder over 2 etager i City2. Du finder H&M lige ved blå indgang på plan 2 og plan 3. Find mere information på oversigtskortet. INFORMATION Tlf. : 70 10 23 31 Website: Placering: Plan 2+3 Se oversigtskort <– Tilbage til butiksoversigt

  1. Hvad er stress