Sjællands Odde Færge

 1. Færge

Indsættelsen af færgen på Kattegat betyder, at rederiet fremover vil have yderligere 20 procents kapacitet på ruten mellem Sjællands Odde og Aarhus.

Færge

Installation gælder for Internet Explorer, Firefox, Chrome og Safari. Download begyndte ikke? Prøv igen

Den er hvid, kæmpestor og meget hurtig. Molslinjens nye færge Express 4 er netop ankommet til Danmark efter en sejlads fra værftet i Australien på 20. 000 kilometer. Den nye færge skal fra den 14. marts sejle i pendulfart mellem Aarhus og færgehavnen på Sjællands Odde. Det oplyser Molslinjen i en pressemeddelelse. - Det er altid en dejlig oplevelse, når en helt nybygget færge efter års planlægning og hårdt arbejde endelig ligger på sin plads i havnen. Nu glæder vi os bare til at sætte den i drift og vise den frem til vores gæster, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen. 70 kilometer i timen over havet Færgen er 104 meter lang, og kan rumme mere end 1000 passagerer og 22 besætningsmedlemmer. Der er plads til 425 biler ombord i to etager med yderligere 610 meters bane til fragt. Skibet drives af fire dieselmaskiner, der driver fire waterjets. Skibet kan sejle med 37 knob, hvilket svarer til 70 kilometer i timen. Express 4 skal sejle mellem Aarhus og Odden, og den nytilkomne færge betyder, at kunder på Kattegat nu vil blive betjent af tre af verdens største katamaraner, Express 2, Express 3 og Express 4.

Forside Seneste nyt TV Tæt på KRAS Tip os 11° Søg Faxe Guldborgsund Holbæk Kalundborg Lolland Næstved Odsherred Ringsted Slagelse Sorø Stevns Vordingborg Nyhedsudsendelser Live Serier Programoversigt Arkiv Facebook Debatten på #tv2east 30. sep 2019 Reparation af kæmpefærge trækker ud – fører til endnu flere aflysninger 27. sep 2019 Trafik Færge påsejlede kaj - flere aflysninger på Molslinjen Flere afgange mellem Sjællands Odde og Jylland er fredag aflyst, efter Molslinjens Express 4 påsejlede en kaj torsdag middag. 27. jul 2019 Store rejsedag og uheld giver tæt trafik ved Sjællands Odde Lørdag er der ekstra trafik på vejene, fordi mange feriegæster er på vej hjem. Vejdirektoratet melder om tæt trafik til og fra Sjællands Odde. 03. jul 2019 Natur Danmarks giftigste fisk kan husere på badestrande For første gang nogensinde er den giftige fisk, lille fjæsing, blevet fisket op af vandet i Sjællands Odde – og det giver bekymring på nordkysten. 04. feb 2019 Miljø Træt af sort strøm? Morten købte sin egen vindmølle 1.

Færgen skal fra 1. juni sejle mellem Aarhus og Sjællands Odde. 06. mar 2017 Erhverv Mols-Linien skifter navn – men det er svært at høre forskel Efter overtagelsen af BornholmerFærgen har Mols-Linien besluttet at skifte både navn og logo ud. 22. nov 2016 Tricktyveri: Gav femcifret beløb til falsk barnebarn En 83-årig kvinde fra Sjællands Odde blev franarret et stort pengebeløb, da en ukendt gerningsmand ringede og udgav sig for at være hendes barnebarn. 21. okt 2016 Mols-Linien betaler kæmpebøde for at sejle for stærkt For anden gang i år betaler rederi en bøde for at sejle for hurtigt. Denne gang er bøden på 250. 000 kroner. 05. aug 2016 Alvorlig trafikulykke: Kvinde fløjet til Rigshospitalet Fredag eftermiddag kørte to personbiler ved Sjællands Odde frontalt sammen. En kvinde er fløjet til Rigshospitalet med alvorlige kvæstelser. 28. jul 2016 Mols-Linien skal igen i retten for at sejle for stærkt Mols-Linien og fem kaptajner er blevet tiltalt for at overskride hastigheden på ruten mellem Odden og Aarhus.

Torsdag d. 26. sep. 2019 - kl. 14:07 Molslinjens færge Express 4 sejlede ind i kajen ved Sjællands Odde. Nu er alle færgens afgange aflyst for i dag Ved indsejling i Sjællands Odde ramte en færge fra Molslinjen ind i havnekajen. Det er dårligt nyt for alle, der skulle have sejlet med den til Aarhus i dag, da Molslinjen grundet skaderne har måttet aflyse alle færgens afgange for i dag. Det drejede sig om i alt fire sejladser frem og tilbage mellem Aarhus og Sjællands Odde. - Molslinjen kommer ind, og der lyder et stort brag. Så går der noget tid, og så får vi at vide, at den er aflyst, siger Ulla, som ventede i sin bil på at komme med færgen, da det skete. Færgen fik skader på fronten ved ulykken. - Den har haft en berøring med kajen, og det betyder, at den udgår af sejlplanen i dag, siger Jesper Maack, pressechef hos Molslinjen, til TV2 Østjylland. Der kom ingen til skade ved ulykken. Dem, der skulle have været med færgen, bliver informeret om deres muligheder af Molslinjen i en SMS.

lør 19:41 Danmarks Borgcenter er åbent for besøgende: - Vi har bare glædet os så meget lør 19:05 Odsherred Zoo Rescue er igen åben for gæster: - Det er så dejligt lør 16:19 Lystfiskeri har kronede dage – lokale butikker sælger dobbelt så meget udstyr som sidste år lør 17:11 Professionelle racerkørere holder teknikken ved lige på Lolland lør 14:02 Hårdt trængte danske øer får corona-hjælp lør 15:04 Regeringen får kritik for ikke at sætte dato for grænseåbning: - Det er ikke godt nok lør 12:16 - Skal udenlandsk arbejdskraft i karantæne? lør 10:54 Betjent undersøges for at sammenligne beboere med rotter ved Stram Kurs-demonstration Læs mere

I bestillingsflowet hos Molslinjen indtaster du nummerpladen på den bil, du køber billet til. Når du har gjort det, kan Molslinjen se, om der findes en PayByPlate-aftale på nummerpladen, og hvis der gør det, tilbydes du at betale med PayByPlate. Sådan tjekker du ind i havnen Tjek ind senest 10 minutter før afgang. Kør ind i en af Check-in-banerne. Automaten finder selv din reservation, og du skal blot bekræfte antallet af passagerer i bilen. Når du ikke har købt billet på forhånd Du har også mulighed for at benytte Molslinjens Business BlueClass og betale med PayByPlate. Med Business BlueClass køber du ikke billet på forhånd. Tjek ind senest 5 minutter før afgang – så er du garanteret plads ombord på første færge. Kør ind i banen markeret Business BlueClass. På skærmen vælger du Business: Betal med PayByPlate. Du får adgang til Molslinjens business lounge med strømstik i bordene og ekstra gode arbejdsforhold, gratis kildevand og dagens avis. Du kommer altid først muligt på og af hurtigfærgen.

 1. Tv 32 tommer
 2. 80 er toej til amend 2018
 3. Vil han klare pynten model
 4. Bus herning københavn schedule
 5. Den perfekte fødselsdag - Fødselsdag - Wattpad
 6. Le creuset proptrækker
 7. Sverige registrerer 67 døde af coronavirus på et døgn
 8. Om klinikken - Lægeklinikken Frederikshavn
 9. Faarevejle Friskole - Skolen For LivetFaarevejle Friskole
 10. Færge
 11. Når du ser et stjerneskud
 12. Kringsat af fjender tekst
 1. Fastforrentet lån 1 procent