Vejret København Tv2

Nedbøren kan fx være i form af både regn, sne, hagl og slud. DMI's radar er meget følsom og slår ud på selv ganske lidt nedbør. Svag nedbør vil være vist på radarskærmen med en lys blå farve. Farven ændrer sig så over i en mere lilla farve, efterhånden som nedbøren tager til. Radaren sender elektromagnetiske signaler op mod skyerne. Rammer signalet en regndråbe eller et snefnug, så reflekteres signalet til radaren. Da det er en nedbørsradar, der reagerer på den modstand, signalerne møder, kan den ikke se forskel på nedbør. Det vil sige, at radaren reagerer ens på alle slags nedbør. Hvis der er regn, sne, hagl og slud i luften, giver det signal. Nedbøren kan med andre ord være regn, hagl, sne og alt derimellem. Til gengæld er radaren pålidelig. Den reagerer kun, når der er noget i luften, selvom der kun skal ganske få regndråber eller snefnug til at få den til at slå ud. Denne vejrradar viser kun den nedbør, der har været, og selvom det kan se ud, som om der nærmer sig et kraftigt nedbørsvejr, skal man huske på, at uvejret kan nå at opløse sig, inden det når frem.

Video: København skyder i vejret | TV 2 Lorry

  1. Vejret københavn tv.com
  2. Danske ord med x
  3. Hvordan man køber og sælger ting på MCMegacraft - video dailymotion
  4. Ribe El-salg flytter ind til byen | Ribe | Ugeavisen.dk
  5. Vejret københavn tv2 20
  6. Tv2 vejret københavn lørdag

Få et let og overskueligt overblik over dagens vejr i din by. Hvor varmt bliver det i eftermiddag, bliver UV-strålingen over 3 og hvornår kommer sneen igen? TV 2 VEJR giver dig svaret. Under 'Radar & Kort' kan du se, hvordan nedbøren bevæger sig lige nu der, hvor du befinder dig. Se hvornår den næste byge rammer dig, så du kan nå at tage paraplyen frem, udskyde cykelturen eller bare stille planterne ud i haven i god tid. Hvordan bliver vejret i dag? Hvad bliver højeste og laveste temperatur? Hvad er dagens længde? Kommer der nedbør og bliver det som regn, sne eller slud? Hvad er sandsynligheden for nedbør? Hvordan ser mit byvejr ud? Som standard viser vi dig vejrudsigten for, hvor du befinder dig, men du kan naturligvis også vælge en anden by for at se dit byvejr enten i DK eller i resten af verden. Skriv navnet på byen i søgefeltet eller naviger via kortet.

Vejret københavn tv2 remote

De fleste opfatter København som en flad by. Husene er ikke voldsomt høje - og langt de fleste etagebygninger når ikke meget over fem etager. Men det er ved at ændre sig: Rundt om i byen rækker nye højhuse langt højere - og flere er på vej. I løbet af de kommende år vil København skifte udseende: På vej er højhuse, der rager 100 meter op i luften - eller mere. En udvikling, der begejstrer - men også bekymrer Nyhedsudsendelse: 19:30 - 17. sep. 2018 Nyt vindue Teater

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vejrdata i app'en, så du får de bedst mulige prognoser og kan forberede dig på al slags vejr. Synes du godt om TV 2 Vejr, så skriv en anmeldelse af appen og giv op til 5 stjerner. Send også gerne feedback direkte til, så vi kan få dit input, og du kan være med til at forbedre TV 2 Vejr til glæde for dig og andre brugere.

PUSH-BESKEDER Du kan tilmelde dig 2 kategorier af push-beskeder - Vejrnyheder og Varsler. Vejrnyheder giver dig notifikationer omkring de vigtigste vejrnyheder og med varsler får du besked, når der sker noget helt særligt med vejret, hvis der kommer storm, sneglatte veje, hagl, eller andet. Du kan desuden tilmelde dig dagens vejr og få en push-besked om dagens vejr, der hvor du befinder dig. Du kan selv vælge, hvilket tidspunkt du gerne vil modtage vejrudsigten for samt vælge for hvilken lokation. VEJRDATA På TV 2 Vejret er vores fokus at lave det bedste byvejr i Danmark. Under Radar & Kort i app'en har vi radardata fra DMI, så du kan se, hvor det regner eller sner lige nu. TV 2 Vejrets vejrudsigter udregnes på baggrund af anerkendte og førende prognoser fra bl. a. DWD (den tyske vejrtjeneste) og NWS (den amerikanske vejrtjeneste). Således er TV 2 Vejrets prognoser af højeste kvalitet og opdateres løbende. Prognoserne kan afvige fra DMI og YR, da data er forskellige. Derudover udregner vi for hver time sandsynligheden for nedbør, der angives i%.

Vejret københavn tv shows

Det kan være dit hjem, dit sommerhus, eller der hvor familiefrokosten skal holdes i weekenden. Du skal være logget ind for at kunne gemme dine egne lokationer. Det er kun dig selv, der kan se lokationerne og du kan let slette dem igen, hvis du ønsker. SEND DIT VEJRBILLEDE TIL OS Du kan let tage et vejrbillede med din telefon og sende det til os direkte fra appen. Du finder Upload-funktionen i øverste højre hjørne. At sende et vejrbillede til os forudsætter, at du er logget ind. VEJRUDSIGTEN PÅ VIDEO Du kan naturligvis også altid se den seneste vejrudsigt på video fra TV 2s vejrværter og meteorologer: - Anders Brandt - Andreas Nyholm - Peter Tanev - Jens Ringgaard Christiansen - Ellen Nybo Hansson - Lone Seir Carstensen - Per Christiansen - Thomas Mørk - Sebastian Pelt VEJRNYHEDER Læs de seneste vejrnyheder for både DK og resten af verden i TV 2 Vejr appen. TV 2s vejrredaktion leverer dagligt nye artikler om vejret og holder dig opdateret på vejret i dag og andre spændende vejrfænomener.

Radar fra DMI. Se her, hvor tæt regn, sne, slud eller hagl er på dig. Her ser du radar for nedbør for hele Danmark i dag. Vejrkortet viser hvordan nedbøren har bevæget sig over Danmark de seneste 3 timer dagen i dag. Få nem afgang til nedbørsradaren med TV 2 VEJR app. Hent TV 2 VEJR app til iOS gratis Hent TV 2 VEJR app Android gratis Radaren sender elektromagnetiske signaler op mod skyerne. Rammer signalet en regndråbe eller et snefnug, så reflekteres signalet til radaren. Vi opdaterer vores online radarkort hvert 10. minut 24 timer i døgnet, hver dag året rundt. Vi får radar online og direkte fra DMI (Danmarks Meteorologiske Institut). Radardata er sammensat af data fra DMI's fem radarer på Stevns på Sjælland lidt syd for København, i Sindal i Nordjylland lidt nord for Aalborg, i Virring mellem Aarhus og Skanderborg, på Rømø ud for Sydjyllands kyst og på Bornholm. Radaren giver overblik over den nedbør, der allerede er faldet, men brugt rigtigt giver den en meget tydelig fornemmelse af, hvor regnen er på vej hen.