Fætter Br Holstebro

 1. Brugte biler holstebro

Fætter BR Holstebro Lukket i dag 🕗 Åbningstider 18 maj - 24 maj Dag Åbning tid Lukketid Break Man. 10:00 - 17:30 Nonstop Tir. 10:00 - 17:30 Nonstop Ons. 10:00 - 17:30 Nonstop Tor. 10:00 - 17:30 Nonstop Fre. 10:00 - 18:00 Nonstop Lør. 10:00 - 14:00 Nonstop Søn. Weekend Rediger disse åbningstider Nørregade 12, Holstebro, 07500, Danmark Telefonnr. : 35462138 Visit Website | Fætter BR locator | Rediger oplysninger Bemærk venligst, at oplysningerne Fætter BR I Holstebro, Nørregade 12 Og alle de andre Butiker Det er kun til orientering. Det anbefales kraftigt at kontakte Butik Telefonnr. : 35462138 Før besøget til at kontrollere detaljer og andre spørgsmål. Bank Åbningstider / Åbningstider Påske Åbningstider / timer Jul / Boksning / nytår Timer / åbningstider Beklager, dette Butik Den giver ikke ferien åbningstider. kontakt venligst Butik direkte Telefonnr. : 35462138 kontrollere åbningstid. Vi gør alt for, så vi har alle detaljer Butiker De er ajour. Hvis du opdager en fejl, kan du hjælpe os.

Brugte biler holstebro

 • Fætter br holstebro restaurant
 • Kontakt fætter br holstebro
 • BR Holstebro - Åbningstider, kontakt og aktiviteter
 • Trumps svigerdatter på familiebesøg på Orø | TV2 ØST
 • Fætter br holstebro 12
 • Fætter br holstebro 7
 • Online spil for små børn
 • Solvang i Californien - skal man besøge dansk by i USA?
 • Fætter br holstebro live
 • Tværprofessionelt samarbejde i teori og praksis
 • Fætter br holstebro 6

Siden Toys'R'Us på Nyholmvej og BR-butikken i gågaden lukkede mellem julen og nytår, har Holstebro været uden en ren legetøjsbutik, skriver Dagbladet Holstebro-Struer. Den 7. maj klokken 12 åbnes dørene imidlertid til en ny Fætter BR-forretning i de lokaler, som tidligere husede Toys'R'us. Plads til leg Salling Group, der købte Top-Toy's danske varelager samt rettighederne til at BR-navnet efter Top-Toy's konkurs, har efterhånden opbygget en rutine i åbninger. På landsplan genåbner Salling Group 26 butikker, og en af de sidste bliver forretningen i Holstebro. Åbningen vil forløbe, som man har set de øvrige steder, med ballonportal, Fætter BR-figuren og gaver til de første 100 børn. Læs også: Top-Toy-kurator frifinder ledelse og kapitalfond - Det er både genåbning og gensyn, vi har lagt vægt på, samt at der i butikken bliver plads til at lege, og vi har i Holstebro store lokaler til leg. Butikken vil med andre ord komme til at byde på alt det, man ikke får på internettet, siger kommunikationsmedarbejder hos Salling Group Mai Bakmand til Dagbladet Holstebro-Struer.

Look & feel som Fætter BR Tidligere har Charlotte From, der er chef for BR-kæden, fortalt til avisen, at de ansatte bliver en blanding af tidligere Top-Toy ansatte, tidligere ansatte i Salling Groups andre kæder og helt nye ansigter. Læs også: Strid efter Fætter BR-konkurs: Sag om bonus til medarbejdere skal i retten - Den vil have "look & feel" som en Fætter BR-butik. Rent varemæssigt vil vi have de samme varer, og selvfølgelig gode nyheder, men vi har jo købt Top-Toys' varelager, og derfor vil der være de samme varer, som butikken lukkede med, sagde Charlotte From i den forbindelse.

Ejeren af Fætter BR og Toys'r'us er erklæret konkurs. Det betyder, at alle butikker lukker. Omkring 50 butikker fordelt over Danmark, Sverige og Finland holder åbent til og med 31. december, hvor der også vil være mulighed for, at man kan bytte for eksempel julegaver. »Man vil kunne bytte gaver til andre varer. Det er ikke muligt at få penge tilbage, « siger advokat Søren Aamann Jensen, der er udpeget som kurator i forbindelse med konkursen. Han fortæller, at der er mulighed for at få et tilgodebevis, men det vil jo ikke være muligt at benytte sig af det. I Danmark holder man 24 butikker åbne i januar.

Butikslukningerne betyder, at koncernen kommer til at brænde inde med et stort lager af legetøj. Det vil blive solgt på et stort udsalg i januar. - Sådan som det ser ud nu, er der udvalgt 53 butikker, der har åbent indtil nytår, og jeg tror også, at det bliver de butikker, der kommer til at have udsalg. Men vi kan ikke love noget, for der er meget, der er uklart lige nu, siger Lars Bo Kirk, pressetalsmand for Top-Toy. til TV2. Har du købt julegaver i BR eller Toys'R'US, som skal byttes, har du ifølge Top-Toys stadig mulighed for det i de resterende dage i december, hvor udvalgte butikker vil holde åbent. Dog vil der ikke blive givet penge tilbage, ligesom der ikke vil blive taget imod gavekort eller tilgodebeviser. - Man vil kunne bytte gaver til andre varer. Det er ikke muligt at få penge tilbage, siger advokat Søren Aamann Jensen, der er udpeget som kurator i forbindelse med konkursen, til B. T..

Vælg en log ind metode Log ind med emailadresse og kodeord Log ind med telefon- og ordrenummer Opret ny bruger Har du glemt dit kodeord? Indtast venligst din email og adgangskode Indtast en gyldig emailadresse Indtast et kodeord Indtast venligst dit ordre- og telefonnummer # Indtast et gyldigt ordrenummer Indtast et gyldigt telefonnummer Indtast et kodeord mellem 6 og 20 tegn Indtast venligst emailen tilknyttet din konto Indtast venligst din adgangskode Indtast ens, gyldige adgangskoder (6-20 tegn) Vi kunne ikke logge dig ind. Kontroller at din emailadresse og kodeord er indtastet korrekt. Vi har sendt dig en email, hvor du kan skifte din adgangskode. Den indtastede email er forkert Du har nu skiftet din adgangskode Vi kunne ikke logge dig ind. Kontrollér at dit ordrenummer og telefonnummer er indtastet korrekt. Vi kunne ikke registrere kontoen Din konto er hermed oprettet.

Det er også muligt: Rediger disse åbningstider of Butik Fætter BR I Holstebro, Nørregade 12, Ved at klikke på linket: ✎Rediger disse åbningstider. Ved at klikke på linket: ✎Rediger oplysninger, redigere Vejnavn og nummer, postnummer, telefon numer of Butik Fætter BR I Holstebro, Nørregade 12, Send os dine kommentarer og forslag. Dette vil hjælpe andre brugere at få nøjagtige resultater. Anmeldelser: 0 Bestilt ⇡