Hjem Til Gården Deltagere

Lars Jannick Jørgensen, der er kendt fra TV 2-programmet "Hjem til gården", er omkommet i en tragisk trafikulykke Lars Jannick Jørgensen, der nåede hele vejen til finalen i "Hjem til gården" i 2018, er på tragisk vis omkommet i en trafikulykke. Det skriver Ekstra Bladet. Ulykken skete natten til onsdag, da Lars Jannick Jørgensen af endnu ukendte årsager forulykkede i sin bil. Læs også "Hjem til gården"-deltager dræbt i tragisk soloulykke Det var en forbipasserende, der alarmerede politiet klokken 4. 37. Den forbipasserende havde set den forulykkede bil ved siden af vejen. Ambulancepersonalet forsøgte genoplivning, men Lars Jannick Jørgensens liv stod desværre ikke til at redde. Han blev erklæret død på stedet. 28-årige Lars Jannick Jørgensen medvirkede i TV 2s populære program "Hjem til gården", der blev sendt sidste år. Forlod "Hjem til Gården" før tid - frygtede, kæresten ville dø Det var under optagelserne til programmet, at han mødte sin hustru, Ditte Rosenberg. Parret blev gift sidste sommer, og samme år købte de et lille landsted i Hørup uden for Jelling.

Hjem til gården deltagere 2019 kristina

Tolv stærke og kampklare deltagere er i "Hjem til gården" klar til at flytte ind på en gård, hvor de hver uge skal løse en opgave, hvor præmien er en hjælp til det primitive landliv, de er rykket ind i. Hver uge vælger gruppen en storbonde, som har ansvaret for, at ugeopgaven bliver løst. Storbonden skal i slutningen af ugen vælge en førstekæmper, mens førstekæmperen vælger en andenkæmper. Dermed er de to kæmpere til tvekampen valgt, og de to skal dyste om, hvem der får lov til at blive på gården. Efter 40 dage står én deltager tilbage med en halv million kroner i gevinst. Store ændringer i programmet. Det er første gang, "Hjem til gården" har premiere om søndagen, hvor det tidligere er blevet vist på en hverdagsaften. Den helt store ændring i denne sæson af "Hjem til gården" er dog, at taberen af tvekampen ikke ryger direkte hjem, som de har gjort i de to forrige sæsoner. Taberen flytter på Ødegården, som er et hårdt og primitivt sted, hvor to deltagere fra tidligere sæsoner allerede bor.

Hjem til gården deltagere 2

Hjem til gården deltagere 2017

 • Hjem til gården deltagere love
 • Huskøb i spanien
 • Hjem til gården deltagere baby
 • Kør selv ferie frankrig
 • Apollo Bar - Frederik Bille Brahe er tilbage i topform!
 • Hjem til gården deltagere 2019
 • Hjem til gården deltagere 1
 • Kærligheden brast: TV2-kendis er blevet single – Ekstra Bladet
 • Maven efter fødslen download
 • Hjem til gården deltagere 2020
 • Hjem til gården deltagere en

Hjem til gården deltagere 2019 anna

Hjem til gården deltagere love

Lene og Philip er klar til at byde velkommen til 14 nye beboere i 'Hjem til gården' sæson 4. Castet er på plads og 14 nye beboere er klar til at flytte ind på en gård på Møn, hvor vært Lene Beier og dommer/mentor Philip Dam Hansen står klar til at tage imod til sæson 4 af 'Hjem til gården'. Lene Beier er vært, og Philip Dam Hansen er mentor. Hver uge vurderer Philip, om beboerne har bestået ugeopgaven. ( Lotta Lemche/TV 2) LÆS OGSÅ: Lene Beier trækker i arbejdstøjet: Klar til flere landmænd Reglerne er som altid, at beboerne skal yde, før de kan nyde. Derfor er der ingen rindende vand, ingen elektricitet og intet supermarked i nærheden. Ligesom reglerne er, som de plejer, så er castet det også. Det vil sige, at der er castet deltagere fra hele Danmark og med forskellig baggrund, som er nødt til at samarbejde for at få mad på bordet og for at løse de fælles opgaver, der hver uge kommer. Der er en halv million kroner på spil for de 14 beboere, der hver uge kæmper om en plads på gården, når beboerne i fællesskab skal løse en opgave, som forbedrer og letter livet på gården.