Vejret I Frankrig

Vores vejrsystem producerer og leverer detaljerede vejrudsigter for alle områder på vores planet - for både land og hav - individuelt tilpasset mennesker, der har brug for daglige opdateringer. Mere end 11 millioner geografiske steder undersøges, og detaljerede vejrudsigter produceres og opdateres to gange dagligt. Vejrudsigter fra tusindvis af certificerede online-stationer over hele verden vises i real tid og giver nøjagtige oplysninger om de lokale vejrforhold. Levende satellitbilleder, lokale eller globale vejrkort og historiske data er alt sammen tilgængeligt på vores sider. Vores mål er at nå ud til hele kloden og levere ensartet kvalitetsservice for alle samfund og individer. Vores profil står for bredde og ens behandling af denne klodes beboede og ubeboede eller tæt og tyndt befolkede områder.

Vejret i westendorf

Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Vejret i Nantes, 25. 23 grader. Vejret i, 25. 2020 Søndag formiddag er der stadig for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med solskinsophold. Om natten får vi skyfrit vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Der blæser en svag vind fra nordvest. Vejret i Poitiers, 25. 21 grader. Vejret i Toulouse-Blagnac, 25. 23 grader. Svagt blæsende vind fra nordvest.

Vores glimrende og troværdige vejrservice kan hjælpe dig med at forberede de næste timer og dage. Det er altid rart at vide, hvad man kan forvente i et miljø, som konstant skifter. En præcis og hurtigt indlæst vejrudsigt for Frankrig er kun et par museklik væk med vores online vejrservices. Vejret kan ændre sig på et øjeblik, og hvis du søger opdateret information om vejret i Frankrig, Frankrig, er du kommet til det rette sted. Med opdatering af vejrudsigten hver 3. time, ved du altid, hvad du kan forvente lige meget, om det handler om regn, sol, slud eller sne! Hvis du har store planer for de næste dage, kan vores 14-dages vejrudsigt for Frankrig forberede dig på alt, som vejret kan udsætte dig for. Hvis du besøger Frankrig, kan du tjekke vejret i fremtiden og få en bedre fornemmelse af, hvad du kan forvente. Vi leverer ikke bare information om vejrudsigten i Frankrig, men kan levere vejranalyser pr. måned. Vi indsamler vejrinformationer om Frankrig og viser dem pr. måned så du har bedre mulighed for at identificere mønstre for de forskellige årstider i Frankrig.

Klima og vejr i Frankrig: alt om Frankrigs klima og vejret i Paris, Nice og Strasbourg

Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Svag vind fra vest. Vejret i, 25. 2020 Søndag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. 19 grader. Om natten 7°C. Vind fra nord blæser om eftermiddagen tiltagende til moderat. Vejret i Lille, 25. 2020 Søndag formiddag er der stadig tale om for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret meget overskyet, men mest tørt vejr. Om aftenen får vi lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om natten 11°C. Den i starten moderate vind med kraftig vindstød fra vest blæser om natten svag. Vejret i, 25. 20 grader. Om natten 10°C. Om eftermiddagen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra nord. Vejret i Marseille, 25. 14 grader. 26 grader. Vind fra nordvest blæser først moderatt, med kraftige vindstød, om natten svag. Vejret i, 25. Fra midt på dagen bliver vejret dels tæt dels lettere overskyet vejr. Sent om aftenen får vi stjerneklart eller lettere overskyet vejr.

Prisniveauet er også forholdsvis lavt, hvilket gør Polen til et overkommeligt rejsemål indenfor en kort afstand. Tyskland Tyskland er blevet et stort turistmål indenfor det seneste årti. Hovedsageligt på grund af øget rejser til de større byer så som Berlin, Hamburg og München. Byerne har udviklet sig kolossalt, og mange rejser hertil for mere end bare en weekend. Book din rejse til Tyskland med Apollo. Storbritannien Storbritannien med verdensmetropolen London er et af vores mest populære rejsemål. Den korte flyvetid og det store udbud af både fly og hotel gør det til et perfekt rejsemål for en weekend. Kultur og shopping er de britiske hovedstadsområders tiltrækningskraft, mens landet tiltrækker dem der elsker vandring, smuk natur og en rolig atmosfære. Book din næste rejse til Storbritannien allerede nu med Apollo. Holland Med charmerende landsbyer, gårde med husdyr og moderne storbyer viser Holland sig fra sin bedste side. De mange kanaler, små broer og farverige huse er med til at danne en helt speciel atmosfære.

Vejret i frankrig live

Det er altid et godt råd at undersøge vejret i Frankrig før man skal på rejse der. For en nøjagtig vejrudsigt, vælg venligst en af Frankrigs byer fra listen til højre. Vi leverer 14 dages detaljerede vejrudsigter inklusive temperatur, vind, luft fugtighed og meget mere for alle Frankrigs byer. Skal du til Frankrig, er du velkommen til at checke vores fordelagtige hotels deals rater, som opdateres regelmæssigt og garanterer dig de bedste priser over hele året. Vi har også attraktive flypriser, som du er velkommen til at kigge nærmere på.

Vejret i Ajaccio, 25. 05. 2020 Søndag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 14°C. Svag vind fra sydvest. Vejret i Besançon, 25. 2020 Søndag kan vi regne med overvejende solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. 19 grader. Om natten 8°C. Svagt blæsende vind fra nordøst. Vejret i Biarritz, 25. 2020 Søndag formiddag er der stadig tale om noget overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. 20 grader. Om natten 12°C. moderat vind fra nord aftager om natten og blæser derefter svagt. Vejret i Bordeaux, 25. 10 grader. 23 grader. Svag vind fra nord. Vejret i Brest, 25. 9 grader. 18 grader. Om natten 9°C. Der blæser en svag vind fra nordøst. Vejret i Caen, 25. 2020 Søndag kan vi regne med mest solrigt, lejlighedsvist let overskyet vejr.

Frankrig - Hvordan er vejret? Læs mere om vejret her

  1. Vejret i frankrig e
  2. Er jeg den eneste der synes DR 21 Søndag indslag om Fox News var helt ekstremt biased? : Denmark
  3. Frankrig - Hvordan er vejret? Læs mere om vejret her
  4. Ardeche frankrig
  5. Vejret i frankrig de

Herunder kan du læse om Frankrigs klima og se temperaturer for Paris, Nice og Strasbourg. JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC Paris Dagtemperatur 6 8 11 14 18 22 24 24 21 16 10 7 Nattemperatur 1 1 3 5 8 11 13 13 11 8 4 2 Nedbør (mm) 54 46 54 47 63 58 54 52 54 56 56 56 Strasbourg Dagtemperatur 4 6 10 15 19 22 25 24 21 15 8 5 Nattemperatur -2 -1 2 5 9 12 13 13 10 7 2 -1 Nedbør (mm) 33 34 37 48 75 75 57 68 56 43 47 40 Nice Dagtemperatur 13 13 15 17 20 23 26 27 24 21 16 14 Nattemperatur 5 6 7 10 13 16 19 19 17 13 9 6 Nedbør (mm) 83 76 71 62 49 37 16 31 54 108 104 78 Kilde: DMI Det meste af Frankrig har tempereret klima – allerlængst mod syd dog subtropisk. Hernede ved Middelhavet er sommer ensbetydende med varme og masser af sol, og nogle gange går der flere måneder uden en regnbyge. Regn er der til gengæld en del af i det nordvestlige Frankrig, hvor somrene er køligere, og vintrene milde. Mod øst er vejret mere fastlandsagtigt.

Går ferien til Frankrig? Landet har et behageligt, tempereret klima, som ofte er lunere end herhjemme. Her får du et overblik! Overordnet set kan Frankrig inddeles i 4 klimazoner - derudover har flere steder, som for eksempel Menton, deres eget mikroklima: I vest ud til Atlanterhavskysten er klimaet fugtigt med lidt køligere somre. I centrum og i øst er vinteren kold og sommeren varm. I syd-øst omkring Middelhavet er sommeren tør og varm. Fra oktober til marts mildt og fugtigt. I bjergene falder der mere nedbør end andre steder. 3-6 måneder om året er der sne. Før afrejse kan man undersøge vejrudsigterne på Meteo France (Eksternt link)

Er du usikker på, om det bliver regnvejr i Frankrig i dag? Vil du gerne tjekke vejret i Frankrig pr. måned? Eller bare se en hurtig vejrudsigt for Frankrig for de næste 14 dage? Du kan finde alle de oplysninger og mere detaljeret information om luftfugtighed, vindhastighed, chance for regn m. m. på Vores hjemmeside. Frankrig er en smuk by med masser af seværdigheder og steder at udforske. Ligegyldigt om du bor i Frankrig eller blot besøger den, er det altid en god idé at være på forkant med vejret. Temperaturen i Frankrig lige nu er ° grader. Forventet maks. temperatur er ° og min. temperatur er ° grader. Vælg en specifik by fra Frankrig lister over byer, for at få en mere præcis vejrudsigt. Du har et væld af informationer til rådighed, og du vil altid være klar til alt, som Moder Natur udsætter dig for. Vejrudsigten for Frankrig er tilgængelig både online og på din mobiltelefon. Lige meget, om du planlægger din dag derhjemme eller skal ud i byen og har brug for at vide, om du skal medbringe paraplyen, kan vi levere de vejrudsigter, som du har brug for, så du får mest muligt ud af din dag.

  1. My home ishøj
  2. Vejret i gedved
  3. Strikkeopskrift trøje til hund
  4. Lille køleskab med fryser hotel