Det Sker I Nordjylland

Det sker Karnevalet er aflyst - men... Der er karantænefest på Instagram, og planlægningen af næste års folkefest er i gang Glæder du dig til at komme i biografen? Du må nok vente lidt endnu Nordisk Film Biografer ser situationen an - for sikkerheden er det vigtigste Du kan komme til karnevalsfest på nettet - live fra Gaden Pladeselskab og DJs sætter lørdag gang i en stor fælles fest Det sker i Aalborg Her får du inspiration til små events og store begivenheder. Det kan være aktiviteter til en regnvejrsdag, en glad aften i byen eller sjov med børn. Hver uge giver vi også et bud på hvad du kan lave i weekenden. Royal Run er aflyst - her er den nye dato Løbefesten er flyttet til næste år Skal du vælge studium? UCN holder åbent hus for lukkede døre Professionshøjskole rykker arrangementer over på nettet Skal du se det? Kæmpe rytterstatue bliver flyttet i morgen Christian 9. på John F. Kennedys Plads skal midlertidigt i depot Øv bøv: Nu er DHL Stafetten også aflyst Kæmpe motionsevent i august bliver ikke til noget Idé til din weekend: Har du set delfinen?

Det sker i nordjylland d

Aalborg-hold skal kæmpe om trofæ Interessen er stor, og håbet er blandt andet at skabe endnu mere sammenhold og fællesskab Har du billet?

Vandet bliver langsomt dybt, så børnene kan roligt tumle sig i strandkanten. Læsø - en perle midt i Kattegat Attraktioner i Nordjylland Et ophold i Nordjylland kan friste enhver. Hvad enten du er til action og sjov i en af områdets forlystelsesparker eller du hellere vil lære noget nyt om dyrriget i en af de mange dyreattraktioner, så finder du det i Nordjylland. Fårup Sommerland Fårup Sommerland er Danmarks ældste Sommerland og er en af Danmarks største turistattraktioner med alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland! Nordsøen Oceanarium Nordeuropas største akvarium byder på et spændende eventyr under havets overflade. De 10. 000 m2 indendørs, 5000m2 udendørs, 75 akvarier og mere end 7. 000 fisk og andre havdyr, giver en hel dags oplevelser i det våde element. Vikingecenter Fyrkat Vikingecenter Fyrkat består af den historiske ringborg Fyrkat fra 980 og Vikingegården, der er 9 rekonstruerede huse, der tilsammmen danner en stormandsgård fra vikingetiden.

Turistguide Som gæst i Skallerup kan du købe billetter til en række attraktioner og seværdigheder med særlige gæstefordele. Her finder du et udvalg af de bedste attraktioner og seværdigheder i Nordjylland. Attraktioner Besøg de 3 største oplevelser for børn i Nordjylland til fordelagtig pris. Fårup Sommerland (33 km) Nordsøen Oceanarium (23 km) Aalborg Zoo (68 km) Billetter sælges i receptionen. Golf Er du vild med at spille golf? Så har vi indgået en særlig greenfee aftale med Hjørring Golfklub (14 km) Du kan også prøve kræfter med Vennebjerg Golf - Pay&Play bane med 12 huller (5 km) Greenfee voucher til Hjørring sælges i receptionen. Oplevelser Her får du inspiration til seværdigheder og oplevelser i lokalområdet og resten af Nordjylland. Rubjerg Knude (8 km) Bunkermuseet Hirtshals 10. batteri (18 km) Ørnereservatet (42 km) Skagen / Grenen (67 km) Lønstrup (5 km) Hjørring revyen - juni/juli (14 km) Hjørring sommerspil ultimo juni (14 km) Willumsen museet/ Herregården Odden (23 km) Børglum Kloster (18 km) Det sker i Nordjylland

Store sportsevents Med sin smukke og varierede natur, er Nordjylland skabt til en aktive begivenheder, uanset om det er til lands, vands eller i luften. I Nordjylland er der højt til loftet og masser af brede vidder og her er alt fra ekstrem sportsbegivenheder til mindre sportsaktiviteter. Vikinger i Nordjylland Nordjylland er fuld af oldtidsminder og fortællinger fra vikingetiden og jernalderen. Drøm dig tilbage i tiden og udforsk sporene ved de to ringborge fra vikingetiden Aggersborg og Fyrkat eller besøg grav- og bopladserne på Lindholm Høje og Sebbersund Vikingeby. Madfestival Nordjylland er et sandt skattekammer af smage, når det gælder lokale kvalitetsfødevarer fra havet, fjorden, marken og himlen. Oplev de største begivenheder i Nordjylland

Top 10 seværdigheder i Nordjylland - Tripadvisor

I bladet DET SKER får du overblik over alle de aktiviteter og arrangementer, som Ældre Sagens 215 lokalafdelinger arrangerer. Ældre Sagen DET SKER indeholder en oversigt over alle de spændende aktiviteter og arrangementer, som Ældre Sagens frivillige arrangerer. I 2019 kunne Ældre Sagens medlemmer deltage i over [Variabel:antal-arrangementer] arrangementer. DET SKER kan også indeholde artikler og billeder. Alle medlemmer af Ældre Sagen har mulighed for at deltage i aktiviteterne og arrangementerne. Find arrangementer Udgivelser Ældre Sagen DET SKER udkommer i 16 forskellige udgaver fordelt på 16 områder.

  • Det sker | AalborgNu.dk
  • Det sker i nordjylland login
  • Hjul
  • Det sker i nordjylland miss
  • Det sker i Aalborg
  • Rend og Hop B�rnesko
  • Paris med børn: 8 ting du skal opleve i Paris med dine børn - ALT.dk

Vesterhavet er den ideelle destination, når du trænger til en pause fra hverdagen - og så er det op til dig selv, om ferien skal bruges på afslapning, opdagelse eller på jagten efter adrenalinsus! Vesterhavets styrke har sat tydelige præg på Nordjyllands naturområder. Oplev de populære, brede sandstrande, tag med på tur langs vestkysten - fra Grenen og Råbjerg Mile, Danmarks største vandreklit, til Danmarks sidste vildmark i Nationalpark Thy. Det nordjyske Vesterhav har en lang historie bag sig, er du klar til at udforske den? Grenen i Skagen Grenen er Danmarks nordligste punkt og et unikt naturfænomen, hvor de to have Skagerak og Kattegat mødes og bølgerne kulminerer med hinanden. Råbjerg Mile Er du på månen, eller vandrer du et sted i Sahara? Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklit, som ligger tæt på ikoniske Skagen. Du undgår ikke sand i skoene efter en tur i milen, men til gengæld vil du blive mødt af et syn, du ikke finder andre steder i naturskønne Danmark. Nationalpark Thy Tag på opdagelse i landet Nordjylland.

Det sker i nordjylland t

Ørnereservatet Oplev de majestætiske ørne og se dem udfolde sig lige over dig. 24 km uden for Hirtshals på vej mod Skagen, og forbi Tversted Klitplantage, finder du en attraktion i verdensklasse; Ørnereservatet. Foto: Jesperhus Feriepark Jesperhus I Skandinaviens største blomsterpark er der fyldt med stauder, roser, alverdens sommerblomster, sukkulenter og kæmpe blomsterfigurer. Kystmuseet Bangsbo Fort Besøg udstillingsbunkerne, der byder på biograf, interaktiv formidling og en børnebunker til de yngste. Bunkerne er placeret højt med udsyn til Frederikshavn og Kattegat nord for det, du kender. Hyggelige Nordjyske øer Nordjylland har en skøn natur, et spændende dyreliv og flere fascinerende øer. Både i Limfjorden og i Kattegat findes der spændende øer, som er en oplagt mulighed for en spændende udflugt for hele familien. Livø - fascinerende natur På Livø kan man opleve en smuk og meget varieret natur med et spændende dyreliv, hvor man bl. a. på Livø Tap har gode muligheder for at opleve sæler, der ligger og soler sig på bredden.

Her kan du se Gigtforeningens arrangementer i Aalborg og omegn. Find motionsaktiviteter Find lokalgrupper Find kontaktoplysninger til Aalborgkreds Kalender 25. 05. 2020 Sommerafslutning i Vesthimmerland lokalgruppe 1 13:00 9640 Farsø Region Nordjylland 01. 06. 2020 Walk & Talk - en gåtur ved Aalborg havn 1 16:00 9000 Aalborg Region Nordjylland 10. 2020 Netværksmøde - fælles sommerudflugt 1 12:00 9560 Hadsund Region Nordjylland 11. 2020 Sommerudflugt til Fur med guidet rundtur 3 09:30 25. 2020 Foredrag om at leve bedst muligt med slidgigt i rygsøjlen 2 19:00 9100 Aalborg Region Nordjylland 14. 09. 2020 Kom til møde med oplæg ved ergoterapeut & DNS-terapeut 2 14:00 Eftermiddag om selvværd 1 Der er desværre ingen arrangementer, der passer til din søgning. Prøv igen.

I Nordjylland kan du opleve Vesterhavet mod vest, Kattegat mod øst, med Limfjorden i midten. Her er der et væld af attraktioner, naturoplevelser, lokale råvarer samt spændende seværdigheder for alle aldre. Nordjylland for alle Nordjyllands skønne natur og hyggelige byer byder velkommen til dejlig ferie! Hvide sandstrande hele regionen rundt med milde og børnevenlige bølger på østkysten og større bølger ind imellem med skum på toppen på vestkysten giver dig rig mulighed for en dejlig dag på stranden. Er du til sjov og ballade i de forskellige forlystelsesparker, eller måske en udflugtstur i naturen - Nordjylland har det hele! Skagen - toppen af Danmark Råbjerg Mile Nordjylland har sin egen ørken – nemlig Råbjerg Mile. Råbjerg Mile dækker et område på ca. 1 km2 og er Danmarks største vandreklit som ikke er tilplantet. Hvide sandstrande på den milde østkyst På Nordjyllands østkyst findes nogle af Nordeuropas fineste og mest børnevenlige strande. Sandet er lyst og fint, vandet er rent, og bølgerne små.