Badedragter Store Størrelser

Når du køber lingeri på nettet, skal du naturligvis købe de størrelser du normalt køber, og her er lige en kort guide til at finde din rette størrelse. Det eneste du skal bruge er et målebånd. Omkreds Du skal starte med at måle din omkreds lige under brystet, og så skal du sikre dig, at målet ikke er for stramt/løst. En tommelfinger regel er at du skal kunne få to fingre ind under BHen, og stykket mellem brysterne skal sidde tæt på kroppen. Når du har målet kan du bruge følgende guide til at finde din BH størrelse: 69-74 cm = Str. 70 75-79 cm = Str. 75 80-84 cm = Str. 80 85-89 cm = Str. 85 90-94 cm = Str. 90 95-99 cm = Str. 95 100-104 cm = Str. 100 105-109 cm = Str. 105 110-114 cm = Str. 110 115-119 cm = Str. 115 120-124 cm = Str. 120 Skål størrelse Brysterne varierer meget fra kvinde til kvinde, og det er derfor vigtigt at du får fundet frem til din skål størrelse. Det kan du gøre ved at tage en BH på, og så måle omkredsen henover brystkassen der hvor brysterne er størst, dernæst trækker du målet fra omkredsen fra.

Velkommen Til OnlineLingeri - Find Hvad Du Ønsker Dig Inderst Inde

Vi har blandt andet str. 44, str. 46, str. 48 og selvfølgelig str. 50. Har du brug for hjælp? Hvis du sidder fast med noget inde på vores sider, skal du kontakte vores kundeservice. Det gælder uanset, om du spekulerer på størrelsen, eller har specifikke spørgsmål om et beklædningsgenstand eller outfit. Vi er her for din skyld. Hvis du gerne vil reducere dine omkostninger lidt, når du skal købe en ny jakke, kan du følge med inde på vores udsalgsside. Vi forsyner jævnligt denne side med nye items, herunder mange jakker i store størrelser. Priserne på denne side er eksklusive i vores onlinebutik - du finder dem ikke i vores fysiske butikker, og der er ingen forældede modeller, men meget af tøjet er sæsonbestemt. Køb dine jakker med Zizzi Hos Zizzi er det vigtigt for os, at vi altid sørger for at have et bredt og moderigtigt udvalg af jakker til kvinder med flotte former. Vi vil gerne tilbyde et udvalg af flotte jakker til store kvinder, som kan passe til enhver lejlighed og som kan sammensættes til både jeans, nederdele og kjoler.

 1. Havnens perle århus
 2. Afbudsrejser til Grækenland - Se det bedste udbud hos Apollo i dag!
 3. Dansk mundtlig eksamen 9 klasse
 4. Mirou badedragter og badetøj
 5. T-shirt "citat" - "Man har et standpunkt til man tager et nyt" – Partibutikken
 6. Læs for livet
 7. Abdel aziz mahmoud kæreste
 8. Festtøj til kvinder store størrelser
 9. Badedragter til kvinder | Badedragter | H&M DK

Din online shop med stort udvalg af lingeri, også til de helt stor størrelser

Velkommen til Maxianne er en webshop med fokus på BH mm. specielt til piger med ekstra store og flotte former. Vi leverer BHer i størrelse 70D - 130N, så vi er sikker på du også finder en der passer dig. Shoppen er 6 år gammmel og er i foråret 2019 overgået til nye ejere, men vi fortsætter den gode service og kvalitet som var grundlaget for shoppen lige fra starten. Nye ejere betyder selvfølgelig også lidt nyt på siden, bla. er der nu kommet lidt nye varekategorier, ligesom siden har fået ny udformning. Du finder nemmest varerne via de fors kellige kategorier i venstre side. Rigtig god fornøjelse. Et lille tip: Tryk på billederne på siderne, så kommer de op på skærmen i stort format, så kan du rigtigt se de mange spændende detaljer.

Vi har også MobilePay, som gør det nemt at gennemføre dit køb, hvis du har fundet OnlineLingeri via din mobil.

 1. Den som dræber sæson 1 imdb
 2. Billige sommerhuse til salg