B Og O Aktier

Indtil videre har B&O tjent 28 mio. efter skat. Henrik Clausen tog over i B&O for halvandet år siden, da selskabet befandt sig i en regulær krise med store millionunderskud og en aktie, der havde fået store tæsk. Men nu er Bang & Olufsen igen blevet en rentabel forretning, og aktiekursen er mere end fordoblet, siden Henrik Clausen overtog topchef-posten fra Tue Mantoni. Bang & Olufsen består i dag af to forretningsben: Bang & Olufsen og B&O Play. I Bang & Olufsen findes de dyreste produkter som tv og Beolab 90-højttalersættet til 500. 000 kr., og varerne findes kun i Bang & Olufsen-butikker. B&O Play befinder sig i et mere overkommeligt prisleje og henvender sig især til den yngre generation. B&O Play sælger bærbare højttalere, høretelefoner og stationære højttalere.

B og o aktier stand

B og o aktier k

Bang & Olufsen måtte i dag nedjustere forventningerne til årets vækst. Det kostede i dag over en tredjedel af Struer-virksomhedens markedsværdi. (Foto: henning Bagger © Scanpix) Aktiemarkederne i Europa reagerede i dag kraftigt på skuffende renteudmeldinger fra USA's centralbank, uroen om Storbritanniens brexit-aftale og den fortsatte handelskrig mellem USA og Kina. På Københavns Fondsbørs sluttede de 25 største danske aktier dagen med et samlet fald på 1, 7 procent med fortsat nedtur til smykkekoncernen Pandora og store kursklø til høreapparatvirksomheden GN Store Nord. - Investorerne er nervøse for, at handelskrigen mellem USA og Kina nu rent faktisk begynder at koste vækst. De er også bekymrede for, om den amerikanske centralbank, som i går hævede renten med et kvart procentpoint, kvæler det igangværende opsving i USA. Og så er de bekymrede for, at brexit ender i et regulært kaos, siger chefstrateg i investeringsbanken Carnegie Henrik Drusebjerg. USA's centralbank skaber uro Aktienedturen har ramt markederne siden USA's centralbankchef Jerome Powell efter et rentemøde i aftes meldte ud, at renteforhøjelserne fortsætter.

B og o aktier

B og o aktier n

Investorerne havde forventet, at centralbanken ville trykke på pauseknappen efter flere måneders aktieuro og dermed give bedre betingelser for investeringer. - For aktiemarkederne skaber den amerikanske centralbank vedvarende bekymring for, om der bliver ført en politik, der matcher den reelle økonomiske vækst. Det er en usikkerhed, vi konstant lever med, siger Henrik Drusebjerg. Aktie-året ødelagt på tre måneder Indtil for tre måneder havde aktiemarkederne ellers kurs mod pæne tal for året. Men nu er optimismen afløst af nedture. Det toneangivende amerikanske aktieindeks S&P 500 har på tre måneder tabt knap 15 procent, mens de asiatiske indeks Hang Seng og Nikkei er faldet med henholdsvis syv og 14 procent. Her i Europa har det tyske DAX 30-indeks tabt knap 14 procent i samme periode, mens det danske C25-indeks, der er en samling af de 25 største børsnoterede virksomheder i Danmark, er nede med 10 procent. - Den 30. september stod vi med et pænt positivt afkast for året. Men det er efterhånden ikke blot forsvundet, men også forvandlet til et pænt minus for langt de fleste investorer, siger Henrik Drusebjerg.

B&O lægger afstand til krise: Både salg og indtjening vokser

 1. Teleselskaber i Danmark - Her finder du de bedste selskaber med telefoni
 2. B og o aktier t
 3. Ski i påsken
 4. Lakker mod enden
 5. B og o aktier de
 6. Hvis jeg vandt en million kroner... - Pengepugeren
 7. Efterlysning feriepenge: Hvor bliver pengene af fra 1. september 2019?
 8. B&O-aktier sælges til spotpris
 9. 1800 tallet danmark
 10. B og o aktier 10
 11. B og o aktier d
 12. Tv2 vejret viborg green bay

B&O-aktie i historisk nedtur I dag blev B&O-aktien ramt af sin største nedtur nogensinde, hvor den faldt med 34 procent. Det har kostet halvanden milliarder kroner af selskabets markedsværdi. - Det er en meget stor korrektion af aktien, som gør, at ledelsen og selskabet bliver nødt til at gentænke deres strategi, siger Per Hansen, investeringsøkonom i Nordnet. Aktiens bratte nedtur skete i kølvandet på en udmelding fra selskabet om, at man ikke kan leve op til de senere års fremgang og må nedjustere forventningerne til årets vækst fra 10 procent til omkring nul. Det har aktionærerne reageret kraftigt på. - Det er kombinationen af, at prisen på en B&O-aktie i forhold til indtjening er forholdsvis høhøj og det, at investorerne bliver bange for, om B&O har ramt en mur, der bliver relativt svær at forcere.

Med den massive kursnedtur, der har ramt aktien, er B&O-aktien banket ned i det laveste niveau i næsten fem år. Per Hansen har som investeringsøkonom i Nordnet fuldt investorernes flugt fra B&O-aktien, og set hvordan værdierne i år er forsvundet i lyntempo. "Efter en massiv nedtur med nedjusteringer og et uinspirerende kvartals regnskab, tror jeg, at det vil bidrage positivt, og at det vil glæde investorerne, at bestyrelsen – noget forsinket – men trods alt nu handler, " siger Per Hansen og forsætter: "Prisen lige nu er meget billig i forhold til værdien. Men hvis du spørger mig, om det er et godt tidspunkt at købe, så må jeg sige, det er et spørgsmålstegn – ligesom deres fremtid, " fortæller Per Hansen. Og heller ikke Jens D. Løgstrup føler sig fristet til at købe den ind – risikoen i aktien er ganske enkelt for stor: "Det er meget vigtigt, at vi ikke spekulere for kundernes penge. Altså vi investere og prøver at undgå risici, og det er bare stadig uklart, hvordan selskabet vil klare sig. "

Denne opgave har selskabet søgt at klare via sit kædekoncept, men det er ikke lykkedes. Udvidelsen med salg i multibrandbutikker af de nye B&O PLAY produkter har man ikke formået at benytte effektivt som adgangsvej til salg af selskabets stamsortiment af fornemme produkter. Læren fra lydanlæg til biler For fem år siden solgte B&O sin aktivitet inden for lydanlæg til dyre biler. Køberen var Harman, og B&O forpligtede sig til at yde support fremover. Det ser ud til at have forløbet succesfuldt. Nu er denne introduktionsfase overstået, og fremover skal Harman købe ydelser fra B&O i det omfang, man anser det for hensigtsmæssigt. Pointen for B&O som helhed synes at være, at bestyrelsen nu må erkende, at man ikke er i stand til at drive en bæredygtig forretning med tilstrækkelig størrelse. B&O er simpelthen for lille og kan ikke klare sig på egen hånd i en så krævende branche. Best case er derfor at opgive selvstændigheden og komme ind i folden hos en stor koncern med selling power og teknisk knowhow.