Arbejdernes Landsbank Åbningstider

Altså megen diskussion men ingen brændselsforretning i Silkeborg. Det forhold ændrer 1. verdenskrig med den store kul og koks mangel. Arbejderkul oprettes Det bliver Arbejdernes Brændselsforretning som løser problemerne med kulforsyningen under 1. verdenskrig. Arbejderkul som det kommer til at hedde i daglig tale bliver stiftet i 1916. Direktøren hedder Karl Kiefer, og han bliver godt hjulpet af en af den russiske revolutions bagmænd dr. phil. Alexander Helphand og de tyske socialdemokrater. I 1915 har Helphand, der også bliver kaldt dr. H, slået sig ned i København. Dr. H kender de fleste socialistiske spidser i Europa og er tilmed agent for den tyske efterretningstjeneste, med den opgave at starte en revolution i Rusland, så Tyskland kan få en separatfred på østfronten. Dr. H og den socialdemokratiske ledelse i Tyskland, sætter Arbejderkuls direktør Karl Kiefer i forbindelse med tyske kulleverandører. Arbejderkul bliver hurtigt Danmarks største kulforretning. Dr. H, der også bliver kaldt, er nøglepersonen i de forretningsmæssige transaktioner, så det er intet under, at også han tjener styrtende med penge.

Arbejdernes landsbank åbningstider i julen

TestaViva er et særligt tilbud til dig, der er kunde i Arbejdernes Landsbank. Se dine fordele Få gode råd og vejledning af vores andelsboligeksperter – før, under og efter dit andelsboligkøb. Læs mere om AndelsFordel

Arbejdernes landsbank vejle åbningstider

Du vil automatisk kunne følge med i dine kunders vurdering og anmeldelser. Tak fordi du redigerede din forretning. Du har modtaget en mail som du bør bekræfte. Du vil derefter indenfor 48 timer modtage en mail med dit login, hvis du er ejeren af denne forretning. Vi vender straks tilbage. På glædelig gensyn. Din e-mail er nu bekræftet og vores support vil følge op inden 48 timer Vi takker endnu en gang © All Rights Reserved Shopping Street 2020 Tilbud LATEST E-MAIL SIGN UP x Bliv den første Der får de nyeste og bedste tilbud. x Kære Forbruger Giv venligst forretningerne ros eller hjælp dem til at blive bedre Hvad enten I giver ros eller konstruktiv kritik, anbefaler vi at I bruger en god tone Der får de nyeste og bedste tilbud.

  • Arbejdernes landsbank åbningstider reaction
  • Nye afsløringer slår fast: Hollywoods førsteelsker VAR til mænd | BT Kendte - www.bt.dk
  • Arbejdernes Landsbank i Esbjerg | Åbningstider og telefonnummer
  • Privat Bank - Vi er Danmarks bedste
  • Magasin åbningstider
  • Polaroid kamera tilbud
  • Byens hus jelling
  • Højtaler med lys

1. udgave 2. oplag m. tillæg. Pænt eks. u. studiestreger. Juri... : 340-3840 - Pris (DKK) kr. 00