Stjernegaard Rejser Cuba

Aller fortsætter sit indtog på det danske rejsemarked og køber Stjernegaard Rejser med en omsætning på 200 mio. kr. Eksotiske rejser til fjerne destinationer har de senere år været en rigtig god forretning for rejsebureauet Stjernegaard og dets ejer, direktør Asger Domino. Nu har Aller-koncernen slået til og købt rejseselskabet, skriver Børsen. Aller ejer i forvejen fire andre rejsebureauer i Danmark, og købet af Stjernegaard Rejser bliver det sidste. »Det er et særligt tilfælde, og det var det også med Gislev. Vi har købt de selskaber, vi ønsker at være i markedet med, og derfor har vi også nu færdiggjort vores opkøbsstrategi i Danmark og har kun fokus på organisk vækst fremadrettet, « siger Morten Aaberg Sørensen, adm. direktør i Aller Leisure, til Børsen. Stjernegaard Rejser omsatte sidste år for knap 200 mio. kr. og tjente 15, 6 mio. efter skat. Direktør Asger Domino købte Stjernegaard Rejser for 10 år siden og har indtil nu ejet 80 pct. af aktierne i selskabet. Nu bliver selskabet en del af Aller Leisure, der i 2019 vil opnå en omsætning i Danmark på 1 mia. kr., skriver Børsen.

Stjernegaard rejser cuba new york

Alt gik som aftalt og hotellerne var både rigtig gode og velbeliggende. Stor støtte fra Tinne hos Stjernegaard under hele rejsen. Corona virus nærmest eksploderede i Europa midtvejs på turen. Men rejsen blev gennemført i sin fulde længde og til alles tilfredshed. Det var vores femte rejse med Stjernegaard, men bestemt ikke den sidste. Vi har brugt Stjernegaard siden vores… Vi har brugt Stjernegaard siden vores 1. rejse til Bali, i 1999, og så godt som hvert år lige siden. Vi har hele vejen været yderst tilfreds med betjeningen i Kbh. og i det omfang, især i starten, hvor rejseleder har været involveret. Sidste rejse var 1 mdr på Sri Lanka og 1 mdr på Bali. På Sri Lanka havde vi booket 2 rigtig gode hoteller med Stjernegaard, og de levede helt op til vores forventninger, og da det var 1. gang på Sri Lanka havde vi også god gavn af deres udmærkede brochure. Vi kom hjem 2 dage før Covid 19 lukkede Danmark. En god veninde måtte tage hjem fra Indonesien 1 mdr før tid, og jeg ved fra hende, hvor glad hun var for al den hjælp, hun fik af Stjernegaard.

Kun den seneste anmeldelse tæller med i virksomhedens TrustScore Sri Lanka på 2 hjul. Vi er et ægtepar fra Sydfyn på 65 og 61 år, som havde valgt at se Sri Lanka fra cykel på en 16 dages uforglemmelig tur med Stjernegaard. Meget venlig og vidende Sri Lankansk guide samt 2 medhjælpere servicerede os på bedste vis med små lokale smagsprøver i de indlagte pauser. Gode mountainbikes og konstant fyldte vandflasker gjorde de 40-60 daglige formiddags km til en fornøjelse. Meget naturskønt land at cykle rundt i med bl. a. små jordveje langs floder og kanaler med en masse fugleliv og børn og voksne, som konstant vinkede og smilede til os. Tempoet var ikke noget problem, så vi vil på det varmeste anbefale denne cykeltur, hvor vi ser Sri Lanka virkelig tæt på. En helt igennem vellykket ferie i… En helt igennem vellykket ferie i Vietnam. Vi var i Vietnam og fik et enestående indblik i landets historie og kultur. Dygtig rejseleder og perfekt sammensat rundtur med mange interessante oplevelser. TAK TIL STJERNEGAARD Selvom om at vi lang fra nåede at opleve vores tur til Bali, som var planlagt, vil Benjamin og jeg gerne takke Line og alle hendes kollegaer for helt fantastisk service inden og under turen.

Vores meget dygtige chauffør klarede alle de vanskelige situationer i den srilankalske trafik med stor sikkerhed. Efter endt cykling stod han parat med iskolde vaskeklude til vores svedige ansigter, fantastisk. Cykelmekanikeren var parat med en hjælpende hånd ved det mindste vink og sammen var de tre et perfekt team. Bilerne kunne selvfølgelig ikke følge os på de mindste veje, men hvor der blot var en lille mulighed, holdt de og forsynede os med vand, frugt og snacks. Cyklerne holdt altid klar, når vi var klar til afgang, så en meget, meget fin service. Hotellerne var meget forskellige, ligefra meget moderne til tidligere plantageejeres privatboliger, men kvaliteten var altid i top. Er næste lige hjemvendt fra en helt… Er næste lige hjemvendt fra en helt enestående rejse til Namibia. Naturen var ganske enestående - og hver dag var en kæmpe oplevelse. Det er en af de bedste rundrejser, jeg har været på. Fantastisk rejse til Cambodia med både… Fantastisk rejse til Cambodia med både store kontraster og gode oplevelser.

Rejsen rundt i Peru var med en utrolig vidende guide, Christian Martinez, alt var perfekt, spændende oplevelser, veltilrettelagt, god transport og gode hoteller. Overnatning i Puerto Inka står som én af mange skønne stunder, togtur i fuld luksus i Pullman-tog og besøg hos planterfarvee som andre, foruden de mere traditionelle højdepunkter som Machu Picchu, kondorer, flamingoer, alpakas og vicuñas. Det mest fantastiske var dog Stines håndtering fra København med booking af fly, ombooking af fly og booking af hoteller, da grænser begyndte at blive lukket pga. Coronavirus. Vi fik booket fly ud lige før grænserne lukkede i først Peru og siden Bolivia, så vi kom hjem med kun én dags forsinkelse, og vi mistede kun en byrundtur i Cusco. Hvis man skal stå i en krise, så skal det helst være på rejse med Stjernegaard, for så er man sikker på, at alt bliver forsøgt for at få de rejsende hjem. Rejse til Cuba Vi ser tilbage på en fantastisk og oplevelsesrig tur til Cuba. Alt forløb perfekt, både hvad angår forberedelsen samt logistikken på hele rejsen.

Vi kommer helt sikkert til at bruge jer igen, og tager en Bali part 2 efter denne corona tid 😊 De Bedste Hilsner Benjamin & Bianca En vel tilrettelagt tur til Sydamerika En vel tilrettelagt tur til Sydamerika, hvor alt klappede og vi var mandsopdækket af gode guider og chauffører hele vejen. Alle hoteller (næsten) var i top og lige, hvad vi ønskede. Vores kontakt hos Stjernegaard var dygtig og lydhør og vel også tålmodig med os. At vi dertil var heldige at rejse ud lige før corona og komme hjem samme dag, som DK lukkede, er nok ikke Stjernegaards fortjeneste:-) super ferie.. super ferie... fantastisk rådgivning i forbindelse med bestilling af ferien. 4 uger i vietnam special lavet til vores ønsker, og billigere end andre kunne lave det til os... Vi skulle kun tænke på at opleve og nyde... Stjernegaard havde taget sig at det praktiske. skal helt sikkert rejse med jer igen. Toppen af Peru - og toppen af service Toppen af Peru - og toppen af rejseselskaber Informationsmøde og alt op til afrejse fungerede perfekt.

 1. Lejlighed i sydspanien video
 2. Stjernegaard rejser cuba beach
 3. Tv2 nyhederne værter
 4. Nøgne mænd
 5. Anmeldelser af Stjernegaard Rejser | Læs kundernes anmeldelser af www.stjernegaard-rejser.dk
 6. Cheesecake – 20 lækre opskrifter på ostekage | SPIS BEDRE
 7. Flytte hjemmefra ting
 8. Stjernegaard rejser cuba 2017
 9. Tak i lige måde
 10. Stjernegaard rejser cuba cruise
 11. Stjernegaard rejser cuba 2018

Stjernegaard Rejser sælger over 10. 000 rejser om året. Cuba, De Vestindiske øer, Bali og Thailand er blandt de største destinationer hos Stjernegaard, men selskabet har mere end 30 destinationer over det meste af verden. Aller ønsker ikke at oplyse, hvor meget man har betalt for at overtage Stjernegaard Rejser. Aller ejer i forvejen Nyhavn Rejser, Kulturrejser-Europa, Nilles Rejser og Gislev Rejser i Danmark samt Aller Travel i Norge.

Cykeltur gennem skønne Sri Lanka Vi, Friedel Paisen og Niels Petersen på 75 og 74 år, har fra 01 - 16 maj 2020 været med på denne fantastiske cykeltur på 500 km. Ofte er cykelferier blot cykling, men dette koncept med en kombination af tilpas lange cykelture og kulturelle oplevelser var for os det helt rigtige. Vi fik en masse forærende ved blot at besøge Sri Lanka, et smilende, venligt og hjælpsomt folkefærd, en afvekslende og betagende smuk natur. Vi fik set det hele lige fra resterne af de gamle kongeriger, vidunderlige scupaer og de enorme temarker med hårdtarbejdende teplukkere, de fleste kvinder. Sol og varme fra morgen til aften er for os nordboere et stort plus. Vi bliver ofte spurgt, om det ikke er for varmt at cykle i så høje temperaturer, men her kom fartvinden os til gode. Vi kan også give en masse rosende ord til vores guide Chan, for hans supertilrettelagte ture og store viden om landets historie, natur, fugle og dyr og formidlingen af dette. Han talte også et meget forståeligt engelsk.

Kan rundrejsen forlænges med badeferie? Vores rundrejser i Cuba er fyldt med oplevelser og indtryk, og det kan være rart at fordøje det hele og komme ned i gear igen, inden man vender hjem til Danmark. Derfor er det altid muligt at forlænge vores rundrejser. De fleste, der vælger at forlænge en rundrejse, vælger at tage nogle ekstra dage ved en af Cubas skønne strande, der ligger ud til Det Caribiske Hav. Vi har på forhånd sammensat nogle pakker af fem dage varighed ved Varaderostranden, den mest kendte strand, Jibacoa og på de små tropeøer Cayo Coco og Cayo Guillermo. Her kan I stikke fødderne i sandet, slappe af, bade i det klare vand og nyde solen.

Nedenstående finder du i stedet rejsetilbud til lignende områder. Prissammenligningssiden søger mere end 1. 000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig. udgives af: Travelmarket A/S Nørregade 71-77 7100 Vejle Org. nr. DK-25923324 Kontakt os Cookies © Copyright Travelmarket 1996-2020