Carolines Næste Kamp

Danskeren gav sig selv en fremragende start. Hun kom fokuseret ud med en lille håndfuld fine server og fik også hurtigt vist, at hun var der for at vinde. Der var snert i slagene fra start og mod til at gå efter linjer og hjørner. Hun brød rumæneren og servede sig efter 15-30 også på 3-0. Så vågnede Halep med et rent comeback, men Wozniacki svarede igen med gode server – og en enkelt dobbeltfejl, fordi hun satsede på dybe andenserver – til 4-1. Halep angreb kompetent på alle korte bolde i det følgende parti, som hun tog rent, og så fulgte et spændende parti, hvor danskeren kom bagud men var heldig med en blød andenserv og senere også med netkanten. Efter en vild duel og en Halep-fejl gik hun på 5-2. Halep reducerede, og så kunne Wozniacki serve sættet hjem. Desværre faldt hendes niveau, og måske spillede nerverne med. Hun kom ned med 0-40, reddede de første to breakbolde men slicede så ud med forhånden efter en hård duel. Efter rumænsk udligning til 5-5, var det afgørelsens minutter for Caroline, som var ved at komme godt på hælene.

Caroline's næste kamp

 • Soldaterkammerater på bjørnetjeneste
 • Hvornår er black fredagstilbud 2018
 • Fakta om spanien
 • Kop og kande esbjerg restaurant
 • Carolines næste kamp 2019
 • Flyrejser fra billund

Carolines næste kamp i australien

Carolines næste tenniskamp

Et glimrende point med en potent baghåndsvinkel og en efterfølgende forhåndsvinder, som fangede rumæneren på den forkerte fod, gav hende matchbold, og efter en imponerende Caroline Classic-defensiv, slog Simona Halep bolden i nettet. Caroline kastede sig på gulvet og græd af lykke. I boksen jublede hendes far og træner, Piotr Wozniacki, der må tilskrives en kæmpe aktie i hendes triumf, hendes forlovede David Lee, der med så smuk en timing har bibragt hende den så vigtige, personlige balance, og hendes franske manager Julien Cassaigne, om kap. Og ja, så rejser hun altså søndag herfra med verdensranglistens førsteplads, som hun mistede her for præcis seks år siden efter 67 uger på tronen. Genlæs Carolines bedrift her: Allan Olsen - 27. jan. 2018 - kl. 12:26 På knæ for Caroline: Det største siden EM i 1992! Tennis - 26. 23:45 Carolines millionjagt: Så meget tjener hun på finalesejr På knæ for Caroline: Det største siden EM i 1992!

Men hun havde svært ved selv at lukke på sine fordele, og så kom der rumænske breakbolde igen. Nummer tre, fire og fem. Luften stod stille over arenaen. En stor serv og lige igen. Men på næste breakbold lavede hun en nervøs dobbeltfejl. Så var åbenbart nemmere at lade modstanderen serve. Halep faldt lidt sammen, og Wozniacki brød rent til 3-1. Kort efter var det rumæneren, der brød på flere danske fejl. Det var rigtigt nervøst nu. De to var også trætte, kunne man både se og høre. Halep kæmpede sig på 3-3. Så fulgte nogle vanvittige bolde, hvor momentum skiftede rundt, og en linjedommer eller to vist også var blevet trætte. Desværre så Carolines serv efterhånden også temmelig træt ud. På rumænsk breakbold slog hun forhånden ud. 3-4. Derefter fik hun behandling på sit venstre knæ. Skade eller time out? DET LYKKEDES! Foto: AP Hun kom i alt fald ud og lagde lidt mere pres på rumæneren og bragte sig på 0-30. Og til sidst fik hun brudt. Hun fik også servet sig foran efter en nervøs dobbeltfejl, og nu var hun kun et parti fra en grand slam.

 1. Fælles mål histoire de
 2. Bang & olufsen esbjerg
 3. Vip regionh dk 5
 4. Det eneste hun ville var at danse
 5. Brændende kærlighed opskrift vegetar